Şimdi Ara

SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.816
Cevap
100
Favori
135.649
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
9 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı kamera. Telefonun arka kamerası işlem yapıyor sonuç olarak.

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Yazılımsal bir problem bu, farkındalarsa çözerler. Fold 4'te böyle bir problem yok, prime video barkodu okuttum geçen gün okudu gayet.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Cihazlar yeni olunca yazılım geliştiricilerin farkında olmadığı şeyler olabiliyor. Açık ya da kapalı olmasına göre farklı işlem yapıyor belki uygulama.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sis651 kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen. Kapağı açıp okusun da dert değil. Cüzdanda kart aramayı sevmiyorum atm'de unutma derdi falan da yok. Uzun zamandır qr ile kullanıyordum. Bu telefonda çalışmayınca garipsedim. Şans eseri açtım ve okudu. Hiç ihtimal vermezdim yoksa :)

Fold4 de böyle bir sorun yok, tahminim sorun banka uygulamasında

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen. Şimdi detaylı baktım. Ölçeklendirmeden muhtemelen. Uygulamada kapak açık ve kapalıyken açılar farklı. Kamera uygulamasında böyle değil. Uygulamayla alakalı.

• Fold4 u eşime verip, bugün fold 5 512 gb cream renge geçtim.

Yeni fold serisi alanlar, amazon prime ve YouTube premium hediyelerini etkinleştirmeyi unutmasınlar.

Fold 4 den sonra değişen menteşe tasarimi ciddi anlamda ince hissedilmesine sebep olmuş.

• Yeni cihaz alanlara hayırlı olsun. Bende çok git gelden sonra mavi sipariş verdim. Yarın geliyor. Ama hala kafam karışık. İnşallah pişman olmam. Kafamı karıştıran kamera, entegre kalem

Kılıf tavsiyeniz var mı. S23U ve eski cihazlarında genelde sypigen kılıflar kullanıyordum. Ama bu cihaz için kullandığım modeller yok

• Ermis1453 kullanıcısına yanıt
    Hocam s23U nın kamerasının baya altında fold 5 in kamerası benim hiç hoşuma gitmedi bu durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BombSquad34 -- 2 Ağustos 2023; 22:44:57 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Samsung Shop'tan alanlar için güzel haber. Cihazlar kargo firması tarafından teslim alınmaya başlanmış :)

• BombSquad34 kullanıcısına yanıt

Nasıl bir fark var acaba?

S23U gibi olmasa da S23 kadar vardır kameraları diye düşünüyorum, hani aynı sensör ve yazılım setini kullanıyor bildiğim. Zoom haricinde de S23U'da yüksek çözünürlük kameradan görüntü alıp sıkıştırıldığı için bir miktar daha detay görünebilir.

Ben Z Fold 4 kamerasından fotoğraf olarak memnunum ama video olarak s22 daha iyiydi gibime geliyor bazen.

• sis651 kullanıcısına yanıt

Pardon şimdi gördüm, Turkcell. Çoğu yerde 5G çekiyor İzmir'de yoğun olan :)

• MaximillianFoe kullanıcısına yanıt

Yoğunluktan değil, ucuzluktan. :) 4G ile aynı frekanstan DSS denen frekansın dinamik paylaşıldığı bir yöntemle 5G veriyorlar. Faydası telefonda 5G ikonu görünüyor, zararı ise aynı frekans kullanıldığı için hız olarak bir faydası olmaması.

5G ihalesi yapıldığında operatörlere kiralanacak yeni frekanslar ile daha geniş frekans bantlarından yayın yapıp gerçek 5G verecekler. O zamana kadar sadece telefonda 5G ikonu görünecek. :)

• Bugün fold4 den fold5 geçme planım var, geçmemin nedeni ise ısınma ve şarj. Aslında geçmeyecektim ama bazen gün için akşama doğru şarja takma ihitiyacı doğuyur

• Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt

dün geçtim z fold4 den fold 5 e şu an ikiside elimde. şu an çok erken ama fold 4 ün şarjı bir tık daha iyi gibiydi sanki 100-90 a düşme hızı oldukça yüksek geldi.

• note 10 plustan sonra ilaç gibi geldi bu telefon...

• hakangündüz H kullanıcısına yanıt

Yeni cihaz hocam, kurulum güncelleme vs. biraz işlem yapmıştır. Fold 4'te her şey oturmuş olduğu için o kadar tüketim olmuyor olabilir. Bir de hiç kullanılmamış bataryanın kalibrasyonu falan ne durumda. Bir oturması lazım belki.

Tabi bilimsel olmayan gözlem özelliklerini de düşünmekte fayda var. Bakalım 0'a inişi nasıl... :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sis651 -- 4 Ağustos 2023; 9:36:32 >
  • Benim de telefonum geldi az önce fold 5. Ön ekranda koruyucu film var mı arkadaşlar?

• igokkaya20 İ kullanıcısına yanıt

ben de emin olamadım :) Ama dikkatli baktığımda köşeleri görünüyor. Film var gibi. Youtube kanalları da var diyor. Bir de içte kaldığı için çok önemsemedim.

Küçük ekran için öneriniz var mı? Şöyle etli bir şey olsa iyi olur. S penli kılıf olduğu için baya içerde kalıyor ekran ama yine de koruyucu takmak istiyorum.

• tigervtec kullanıcısına yanıt
    artı ve eksilerini yazma şansınız var mı? ben de düşünüyorum 10+'tan geçmeyi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.