< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG GALAXY Z Fold Serisi [ANA KONU] (149. sayfa)

-
-
*#0228# ile kalibrasyon yapılabilir.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fold 6 oneui 7 guncellemesi alan var mi ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nsar -- 11 Nisan 2025; 16:38:37 > -
teknoblog
Galaxy Z Fold 7 sızıntısı: Tüm yenilikler ortaya çıktıhttps://www.teknoblog.com/galaxy-z-fold-7-ozellikleri-sizintilar/ -
Sırf kamera için geçmek istiyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Iphone 14 pro dan z fold 6 ya geçtim muhteşem bir cihaz ancak samsung hala ülkemizde one ui7 android 15 i yayınlayamadı,böyle üst seviye cihazlarda bu üzücü bir durum,adamlar pixel de android 16 ya geçiyor nerdeyse!üstelik tam bir bilgide yok ne zaman gelecek diye!tam bir saçmalık
Bende beta 3 one ui7 kurulu güncelleme gelmedi direk gelir mi bilmiyorum ancak Türkiye ye gelmedi .Avrupa bölgelerine ve Kore versiyona yayınlandı
Diğer betaları almısmısydınız?
Kamera çözünürlüğünün artması direk olarak çok kaliteli görüntü demek olmayacak. Çünkü görüntü aksi seçilmedikçe zaten çözünürlüğü düşürülerek kaydediliyor ve görsel işleme kalitesi daha söz sahibi oluyor. Burada Samsung'un biraz cihazı Ultra gibi kamera ağırlıklı konumlandırması lazım ama bu durumda Ultra gibi 200 MP kameraya sahip olmayan düz S cihazlarda da aynı yazılımla iyileştirmeleri yapmaları lazım. Ancak bu 200 MP kamerayı zoom için kullanırlarsa 12 MP fotoğraf için rahat bir 10x teorik optik zoom seviyesine ulaşabilirler. Bu da zoom tarafında ciddi eksikliğini gördüğüm cihazı burada ciddi toparlayabilir. Tabi son ürün çıktığında ne olacak göreceğiz.
-
tecno phantom v fold kullanıyorum ön ekran göstermemeye başladı
iç ekran gösteriyor z fold 5 i öneririmisiniz sağlam bir telefon mudur menteşe sorunu filan oluyor mu
-
Hareketli parçalarda sorun şans işidir biraz.
-
2 yıla yakındır kullanıyorum, bir sorun yok. 5 çıkana kadar bu serideki telefonlar güven vermediğinden beklemiştim açıkçası ama 5 olmuş diyerek aldım. Kronik bir sorun da paylaşılmadı tekip ettiğim kadarıyla...
Arkadaşlar z fold 6 kalemli kılıf z fold 5 ile uyumlu mu acaba?
Mutlaka kılıf farklıdır ama s pen çalışabilir.
15/7 güncellemesi bugün gelecek bilgisi var.
Boyut sebebiyle kılıf uymaz diye dusunuyorum.
https://www.donanimhaber.com/samsung-one-ui-7-guncellemesi-suresiz-olarak-durdu-iste-nedeni--190149
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X