Merhaba arkadaşlar yurt dışından telefon getirteceğim iphone 4s ve galaxy note arasında kaldım fiyat farkı çok küçük ve aralarında farklardan pek fazla anlamadığım için sizlere sormak istedim ilk android işlemcili telefonum olacak, ve sürekli telefon değiştirmekte istemiyorum açıkçası yurt dışından geldiği için garanti de olmayacak ve kolay kolay arızalanmaması lazım, öneri ve görüşleriniz benim için gerçekten önemli şimdiden teşekkür ederim...
quote:
Orijinalden alıntı: Portechine
Merhaba arkadaşlar yurt dışından telefon getirteceğim iphone 4s ve galaxy note arasında kaldım fiyat farkı çok küçük ve aralarında farklardan pek fazla anlamadığım için sizlere sormak istedim ilk android işlemcili telefonum olacak, ve sürekli telefon değiştirmekte istemiyorum açıkçası yurt dışından geldiği için garanti de olmayacak ve kolay kolay arızalanmaması lazım, öneri ve görüşleriniz benim için gerçekten önemli şimdiden teşekkür ederim...
Merhabalar arkadaşım ben sana kesinlikle Samsung Galaxy Note'u öneririm neden diye sorarsan Note gerçekten bambaşka bir telefon hatta telefondan fazlası diyebilirim sana çünkü ekran yeterince büyük ve S-pen ile ne istiyorsan yapabiliyorsun ayrıcada Android işletim sistemi de iOS la aralarında çok az bir fark var fakat ben senin yerinde olsaydım kesinlikle Android işletim sistemini seçerdim ve Samsung Galaxy Note alırdım aşağıda karşılaştırma yapabileceğin ve iki telefonunda özelliklerinin olduğu siteleri yazıyorum bakmak istersin diye.
Teşekkür ederim arkadaşım bende Galaxy'ye sıcak bakmaya başladım batarya ve ios bana baya kolaylık sağlayacak gibi durmakta :) karşılaştırmalardan da belli olduğu üzere Galaxy Note açık ara önde :)
Bir arkadaşım yurt dışından Samsung Galaxy S2 aldı, Türkiyedeki fiyatı ile kıyaslandığında arada yarı yarıya fark var! Pasaportuna da kayıt ettirdi, cihazı gördüm sorunsuz çalışıyor. Telefonu 450 Euros'ya aldı. Türkiyedeki fiyatını araştırın hesabını siz yapın. Türk insanı resmen söğüşlüyorlar, Avea veya Vodafone veya Turkcell hepsi çok pahalı satıyor, kar oranları çok yükseki vergileri bindirince en az yüzde 40 fazla bir rakam çıkıyor!
Herkes yurt dışından getirse bu firmaların da aklı başına gelir. İphone yurt dışından alırken simunlock alın yoksa Türkiyede çalışmaz. Garanti gidiyor ama garantisi olsa ne olacak ki, işlerine gelmeyince kullanım hatası var diyorlar ve garanti yine ödemiyor arızayı, değişen birşey yok içiniz rahat olsun:)
Doğubanktan almayın, orada çakmaları orijinal diye yutturabilirler, ayrıca pasaporta biz kayıt ettiririz diyenlere de inanmayın, 3-4 ay sonra telefonunuz kapanıyor.Dost tavsiyesidir.
Samsung wave 525'i kesinlikle tavsiye etmiyorum, bada işlemci! samsung wave II yi de tavsiye etmiyorum. Bada işlemci kesinlikle almayın. Android işlemci olsun yeter. Yurt dışından alabiliyor veya bir dostunuza getirtebiliyorsanız çok kardasınız demektir. İngiltere, Almanyadan alırsanız 300-400 Euros arasında daha ucuza alırsınız.Bir arkadaşım getirtti Samsung Galaxy S2 muhteşem bir telefon.İphone 4 den daha fazla özelliğie sahip, çift çekirdekli, bir sürü muhteşem özelliği var. Youtube'da videoları da var, inceleyin, araştırın.
Türkiyede milleti kazıklıyorlar bu arada! Satıcı firmalar çok yüksek kar oranı koyduğu için fiyatlar çok yüksek. Ayrıca devlet de vergi bindiriyor, telefonun fiyatı en az 600-700 TL da fazlaya bazı modellerde de 2 katına geliyor!! Ey Türk milleti uyan artık!
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme