Şimdi Ara

Samsung I9100 Galaxy S II 16GB Sipariş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
508
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung I9100 Galaxy S II 16GB amazon.co.uk sitesinden siparış vermeyi düşünüyorum 1.185 tl ye geliyor İngiltereden bir arkadaş getirecek fiyat Türkiye'ye göre uygun mu ve İngiltereden aldığım telefonun garantisi Türkiyede geçerli oluyor mu herhangi bir sorun olsan Türkiyede telefonu nereye gönderebilirim.Renk olarak beyaz düşünüyorum telefonun beyaz rengini sadece resim olarak gördum sizce renk tercihi nassıl olmalı.

• Gumrukte takılmanın alasını yaşarsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: veto1214

Gumrukte takılmanın alasını yaşarsın

Telefonu arkadaşı kendisi getirecekmiş gümrük sorunu olmaz
  • gümrük sorunu yok sadece garanti ve fiyat nasıl onu öğrenmek istemıstim galaxy2nın iphone ile arasında uygulama yonunde cok fark varmıdır ben suan iphone kullanıyorum iphone cıkan oyunlar ve uygulamalar samsungta bulunuyor mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: qodfather20

gümrük sorunu yok sadece garanti ve fiyat nasıl onu öğrenmek istemıstim galaxy2nın iphone ile arasında uygulama yonunde cok fark varmıdır ben suan iphone kullanıyorum iphone cıkan oyunlar ve uygulamalar samsungta bulunuyor mu

arkadaşlar bilen yok mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: cemo_ooo

quote:

gümrük sorunu yok sadece garanti ve fiyat nasıl onu öğrenmek istemıstim galaxy2nın iphone ile arasında uygulama yonunde cok fark varmıdır ben suan iphone kullanıyorum iphone cıkan oyunlar ve uygulamalar samsungta bulunuyor mu

arkadaşlar bilen yok mu

valla sağol senden başka bakan yok
  • quote:

uygulama yönünden farkı sadece oyunlarda var.ama yavaş yavaş çogu oyun android içinde uyarlanıyor.3 5 oyun var android için duyruldu.android 4.0 da hızlı bir yükselişe geçecek.uygulamada ise çogu uygulama bulunuyor.sayıda günden güne azalıyor.

fiyata gelince aslında türkiye garantili olarak satılanlar için iyi fiyat.lakin gittigidiyorda bu ürün 1220 tl den satılıyor.40 tl lik fark için arkadaşına getirtmene gerek yoktu.

http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-SAMSUNG-I9100-GALAXY-S-2-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ45942600

ama fiyat genede iyi.şimdiden hayırlı ugurlu olsun..alıdıgın zaman forumdonanımı karıştır.bir arkadaş gameloft oyunlarının dosyalarını paylaşmıştı zannedersem 30 oyun felan vardı.hepside full hd idi.onlarıda yüklemeni tavsiye ederim. . .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kazall -- 11 Ekim 2011; 19:30:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Androidd

quote:

uygulama yönünden farkı sadece oyunlarda var.ama yavaş yavaş çogu oyun android içinde uyarlanıyor.3 5 oyun var android için duyruldu.android 4.0 da hızlı bir yükselişe geçecek.uygulamada ise çogu uygulama bulunuyor.sayıda günden güne azalıyor.

fiyata gelince aslında türkiye garantili olarak satılanlar için iyi fiyat.lakin gittigidiyorda bu ürün 1220 tl den satılıyor.40 tl lik fark için arkadaşına getirtmene gerek yoktu.

http://urun.gittigidiyor.com/SIFIR-SAMSUNG-I9100-GALAXY-S-2-UCRETSIZ-KARGO_W0QQidZZ45942600

ama fiyat genede iyi.şimdiden hayırlı ugurlu olsun..alıdıgın zaman forumdonanımı karıştır.bir arkadaş gameloft oyunlarının dosyalarını paylaşmıştı zannedersem 30 oyun felan vardı.hepside full hd idi.onlarıda yüklemeni tavsiye ederim. . .

tesekkürler cevaplarınız için ingiltereden aldığım telefonun garantisi burada nasıl geçerli mi örneğin playstatiında yurt dısından alınan makineler burada geçerli değildi

• garantisi nasıl oluyor bilmiyorum. . .
  • garanti şini bilen varsa Türkiyede geçerli mi yoksa hiç pasaport ile ugrasmayım kayıt için
  • Türkiyede garanti olmaz alındığı ülkede geçerli olur garantisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.