Şimdi Ara

Samsung ile 6 ay Amazon Prime Üyelik (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
380
Cevap
18
Favori
28.943
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
44 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eski uyeyim. fazla kodu olan verirse prime'i deneyimlemis olurum. tesekkurler...  

gonderen olmadi caniniz sagolsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WhyNot? -- 23 Kasım 2023; 20:1:49 >
  • Bunları attım sanırım başkalarına ama yine de kontrol edin alınmayan varsa alırsınız.

Düzenleme: Başka kod kalmadı maalesef.

GS6FS29E2NHJBX

MZQFUEGVDYW5BJ

4CBYF9VK3F3WBZ

B5B7N6AS7JQ9BA

HZXFBL4XQH7YB9

GEZT75TMH6ELBQ

2LVNTZ42T4S2BV

FGTXAMMFH6X2BD

4RZT4MWS8WQJBN

6C8D7R9NQFYTBR

3QGU57DJ48ZVBJ

Z8NMVVY7HRJ3BE

TUGW8ZCKY43PBB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi warofthe1 -- 23 Kasım 2023; 19:35:32 >
  • Ben aldığım 2 kodu kullanmadım satmayı düşünüyorum ama insanlar stokçular yüzünden alamadık diye çok kızgın. Sitede ilan açsam beni taşlayacaklar en iyisi bir süre beklemek sanırım :D

• Birsürü tarayıcıdan denedim ama yok. Elinde fazladan kod olan ya da kod alabilen biri özelden paylaşabilir mi?

• kod verecek olan varsa çok makbule geçecek.

• Ya Allah rızası için fazladan elinde olan varsa paylaşabilir mi ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Suistimale açık bir kampanya cihaz alanlar için çıkarıldığı uyarısı veriyor Samsung telefonumda ancak herkes tarafından kod görüntülenebilirmiş. Bir sıkıntı çıkar muhtelemelen birkaç güne.

Başta Twitch kullanıcıları sahte hesaplarla bitirmiştir çoktan 50000 adet kodu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • warofthe1 kullanıcısına yanıt

Akbaba gibi çökmüşler çalışmıyor hiç biri. Amazon gaming için kullanıyorum, elinde fazladan olursa verirse dua ederim. Ticari amaçla kullanmak isteyen akbabalar da yazmasın lütfen.

• Umarım elinizde patlar.

• prime gaming ve video için kullanıyorum fazladan kodu olan varsa alabilirim. Fırsatçı çakallar üşüşmesin. Ücretli kod almıyorum.

• warofthe1 kullanıcısına yanıt

İlk sıralardaki bir adet kodu kullanabildim. Bu özel günde şükranlarımı sunarım 🙏😅

• Patlarsa sasirmam. Para odeyenler bunu gorunce Amazona ben niye para oduyorum diye sikayet edebilir. Kendi hesabini gecmis stok yapmis bazi cakallar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Stereo Palma -- 23 Kasım 2023; 19:9:18 >
  • fazladan kodu olanlar atabilir mi ? bizim millet fazladan alıp satma peşinde kodları şaka gibi

• Fazladan almış satarım diyor, ahlaksızlık diz boyu..

• Bizim millet ne seviyor ya bu kadar çakal olmayı. Bırakın ihtiyacı olan alsın!

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • nier kullanıcısına yanıt

Valla yalan olmasın 100den fazla kod aldım ve hepsini de kodu yapamayan insanlara attım. Hiç de aklıma para vs. olmadı, elimde kalmış olsa yine de parasız atardım.

• şu fazladan kod alıpta satmaya çalışan tiplere saydırıyorum şuanda gerçekten.Aç gözlüsünüz!!!!

• eğer mümkünse bir adet alabilirim bende

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.