Şimdi Ara

Samsung: iPhone 4'ün ekranı iyi fakat AMOLED değil

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
212
Cevap
2
Favori
18.084
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• iPhone 4 için hazırladığı tanıtım videosunda, kullandığı IPS panelli retina ekranı, şimdiye kadar bir cep telefonunda kullanılan en gelişmiş ekran teknolojisi olarak tanımlayan Apple'ın bu iddiasına ilk itiraz Samsung'dan geldi. Samsung sözcüsü tarafından yapılan açıklamaya göre, dünyanın en hızlı Android telefonu olarak lanse edilen Galaxy S'deki AMOLED ekran, genel olarak daha yüksek başarım sunuyor. iPhone 4'teki ekranın %3-%5 daha keskin görüntü sunacağını kabul eden Samsung, aynı ekranın %30 daha fazla güç tükettiğini iddia ederken, AMOLED ekranın arka aydınlatmaya ihtiyaç duymadan daha yüksek karşıtlık oranı sunduğunu, daha gerçek renkler sağladığını ve görüş açısı sınırı yaşamadığını belirtti.

"Yapısal olarak IPS LCD teknolojisi, AMOLED ekran teknolojisini yakalayamaz!" açıklamasında bulunan Samsung, AMOLED ekran teknolojisinin özellikle açıkhava kullanımında daha yüksek görsel kalite sunarak, kullanım deneyimine olumlu katkı sağladığını belirtiyor. Bir süre önce Super AMOLED teknolojisini de duyuran Samsung, yeni teknolojide dokunmatik kontrol için ayrı bir katmana gerek kalmadığını dolayısıyla daha ince telefon tasarımlarına olanak tanıdığını söylüyor.

• steve jobs zaten neden AMOLED kullanmadığını açıklamıştı. AMOLED ekranlar iphone4'ün sunduğu 960x480 çözünürlüğe çıkamıyor.
  • samsung u boş ver konuşup dursun onlar.iphone dan korktukları için konuşuyorlar..hangi telefonda multi touch ve iphondaki gibi grafik var...o oyunları açıpta oynamaya başladığında onların ağzı açık kalır.zaten kalkıpta böyle bir haberi bu sayfada yayımlamanız hata...
  • samsung neyi koşturuyosun ya ??
  • son sözü kullanıcı olarak ben söyleyeyim , arkadaşımın iphone u ve benim i8910 a güneş altında baktık , üzülerek söylüyorum iphone cam gibi okunurken benim ekranda görüntüler zar zor seçiliyordu , .. karanlık ortamlardaki başarı bir yere kadar..orda çok canlı ve parlak olabilir .. ama ya günışığındaki durum ?? fotoğrafların çoğunu günışığında çekiyoruz ??

ne yazık ki ben gördüğüme inanırım . samsung a değil ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 10 Haziran 2010; 11:36:53 >
  • Samsung yazılımsal olarak adam akıllı destek veremediği sürece ekranı AMOLED olmuş olmamış ne fark eder, konuşuyorlar ama boşa.
  • BeyazBüyü - +1
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • samsung un veya nokianın uygulama sitesine girin ve sayın kaç tane kullanılabilir uygulama ve oyun u var?hem bir telefon yapacaksın ama geliştirme konusunda destek vermeyeceksin..yıllarca nokia ve samsung kullandım..taki arkadaşımda i phone u kullanıp deneme şansını yakaladıktan sonra kendi kendime dedimki "kullandıklarımda telefonmuymuş "o işletim sistemi başlı başına görsellik kaynıyor o dokunmatik hassasiyeti helede oyun grafikleri ben şu ana kadar başka bir telefonda görmedim.

i phone 4 Türkiyeye gelince değil 2000 tl 3000 olsun alıcam...
  • wox biraz araştır nokia için o kadar çok yazılmış uygulama varki
  • sahafiec arkadaşım yazının bu kısmını okumadın heralde:Son yıllarda bu alanda yaptığı büyük atılımla dikkatleri üstüne çeken Apple, dizüstü bilgisayarlarında 8 ile 10 saat arası kesintisiz çalışma vadediyor. Bilgisayarlarında sunduğu bu batarya ömrünü ilk önce iPad'e yansıtan firma, iPad gibi bir ince ve bir o kadar da ekranı kaliteli bir cihazda 10 saat kesintisiz video oynatımı sunuyor. Ve bu gelişmelerden nasibini iPhone ailesi de 4.Nesil ile alıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DEATH71

wox biraz araştır nokia için o kadar çok yazılmış uygulama varki

uygulama yok dememiş zaten iPhone daki uygulamalar ile karşılaştırdığın zaman uygulama sayısı çok az demiş.. ayrıca iPhone daki oyunların kalitesi de tartışılmaz derecede.. benim süper bir ekrana sahip telefonum olacak ama içinde doğru dürüst bir uygulama ya da oyun olmayacak ne işe yararki o ekran..
  • Samsung en iyi yaptığı işi yapsın ve televizyon üretsin, böyle konularda konuşmasın.

Adamlara Omnia II'den kılım zaten, al o AMOLED ekranını, neyse hadi ağzımı bozmim şimdi
  • Niye Oled ekranlı bilgisayar veya TVler yaygın değil?
    Çünkü kaliteli olduğu kadar maliyetli bir teknoloji. Samsunga teşekkür etmek gerekir.
    Bu teknolojiyi ceplerimize bu firma soktu. Bu kadar yaygınlaşmasınıda Samsunga borçluyuz.
    Hiçbir TFT Oled konstrastını yakalayamaz. Hele hele tam siyah mümkün değil.
    Enerji tüketimindede her zaman Oled bir adım, Amoled 2 adım, Süper Amoled 3 adım öndedir.
    800*480 çözünürlüğüde samsung yaygınlaştırdı. Bencede gayet iyi bir çözünürlük.
    Yiğidide öldürmeyelim, hakkınıda yemeyelim.
  • AMOLED'i bilmem ama OLED olmaması iyi bence. Elimde nokia n85 var ve OLED ekran. Güneş altında hiçbir şey görünmemesinden çok şikayetçiyim.
  • Hayır biraz seri gelin arkadaşlar. Seneye apple bilmem ne iphone modeline super amoled ekledik müthiş oldu gibi bir haber estirirse yazık olur yorumlarınıza.Geleceğin görüntüleme teknolojisi amoled led zart zurt artık. Tft olayını kanımca apple son olarak ürünlerinde kullanıyor.Nasıl olsa herkes bu teknolojiyi adapte edecek. Ha samsung mu apple'mı diye kısır bir tartışmaya girmekten imtina ediyorum. Sadece yukarda yazdıklarımı bir gözönüne alın.
  • samsung u korku sarmış belli...
  • hey benim babam senin babanı döverrrrrrrrrrrrr

rezillik, bir haber paylaşılmış, bi bilgi, çıksın testlere bakarız,
    yahu ne fanatik milletiz komedi
  • AMA ARKDAŞLAR KARŞILAŞTIRILAN TELEFON İPHONE4 DEN DHA İYİ BENCE
  • apple ıphone4 ile iyi bir iş çıkarmış, ama wave benim için hala 1. tercih......

Samsung: iPhone 4'ün ekranı iyi fakat AMOLED değil

not:kıyaslama 3.nesil ıphone ile yapılmıştır...
  • Kim takar Amoled ekranı!ekrana bak bak dur akşama kadar...İphone gelince ayar olurum zaten kendisine,Süper bir ambalaj ama içinden cıkan kuş kadar çikolata azar azar yeyin çabuk bitmesin !..akıcı sağa sola zıplayıp duran menüler,storeden % 80 ücretli ne kadar işe yaradığı tartışılan uygulamalar...Apple pazarlamada devasal bir medya gücünü arkasına alıyor stratejisi ise cok uyanıkca!..
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.