Şimdi Ara

Samsung j2 mi lenova a7000 mi Önerirsiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eşim için hediye alacağım her ikiside bana aynı fiyata malolacak yarına kadar karar vermem gerekiyor yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bu telefonlardan kullanan hic kimse yokmu???

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A7000 un tasarimi cok iyi. Makine stabil. Ayrica saglam malzemeli. Ancak sar degeri yuksek. Performansi ve hafizasi yetersiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

A7000 un tasarimi cok iyi. Makine stabil. Ayrica saglam malzemeli. Ancak sar degeri yuksek. Performansi ve hafizasi yetersiz.

Performansı j2 ye goremi yetersiz yoksa genel olarakmi? Cevap icin tesekkur ederim

• Hocam j2 almayin cöp 1gb ram var kamerasi desen cok kotu ekrani cop ikisi arasinda a7000 cok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi atakangen -- 30 Temmuz 2016; 13:45:10 >
  • atakangen kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler

• fcd1919 F kullanıcısına yanıt
    Rica ederim hocam.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    İkiside alınmaz. 8gb bugün flash disk almıyoruz. Telefon kesinlikle alınmaz. İnsanı kanser eder. diğer özelliklerine hiç girmiyorum bile sadece bu yüzden dahi alınmaz
  • oskurrr kullanıcısına yanıt
    6.0 guncelleme ile hafiza problemi giderilebilir diye duydum. (lenovaa7000) bu fiyatlarda onerebileceginiz baska telefon varmi?

Hocam bana 16 gb lık hafıza bile sinir getiriyordu ki 8 gb tın sizekullanılır boyutu 4 gb fazlan gelir en fazla...

6.0 da her cihazdayok hafıza kartıyla hafıza birleştirme. 6.0 a ait bir özellik fakat güncelleştirme aldıgındabunu yapabilme garantisi yok. FArzedelimki yapıyor sizin cihazınızın okuma yazma hızları sd kartlardan en az 6-7 kat hızlı. hafıza kartı ile cihazın haızasını birleştirdiğinizde hafıza kartı kaç hızda ise o hızadüşer ve cihazını barizşekilde yavaşlar kasar. Yani diyeceğim o durki alırsınız pişman olursunuz çok net şekilde...

Fiyatını bilmiyorum hocam her yer farklı satıyor siz ne kadarlık bütçeye sahipsiniz onagöre bir yorum yapalım
  • Bence SAMSUNG GALAXY S3 MİNİ alabilirsin. Hem tek elle kullanılabilir, hem şarjı uzun süre dayanıyor. Fiyatıda iyi tavsiye ederim.

Her ikiside 527 tl ye mal olacak. 500 600 arası tlf bakıyorum.

• ahmetcitil A kullanıcısına yanıt
    S3 mini de guzel tlf. Ancak 4.5g olmaması ilerde sorun yaratirmi acaba?

599 tl ye Gm 4g alınır... 16 gb hafiza 2 gb ram google yazılım desteğiile cihaz kasımaralık gibi android 7 yide alacak.

S3 mini falan falan böyle cihazlara bu devirde bu paralar verilmez
    Bahsettiniz telefon bumu?
    http://m.n11.com/general-mobile-4g-android-one-dual-cift-sim-telpa-garantilidir-P66571021#Product/descriptions

Hocam kendi sayfası burası...
    https://www.generalmobile.com/tr/urunler/GM4G

Ürünün normal satış fiyatı 599 tl tabiki bazı siteler ürünü kampanya yaparak daha ucuza verebilior ama dikkat edin bunun bir eski birde yeni versiyonu var. YEni versiyon telefonda sizsatın aldıgınızda 6.0 yüklü olarak gelmesi gerekiyor bunu sorun. Cihazda 5.1.1 var ise eskidir o.

Alacagınız yerle irtibata geçip sorun aldıgınızda 6.0 yüklümü ve çift hatlımı diye....

Diğer yandan taksitli almak isterseniz Telpa tarafından ürünler peşin fiyatına 1 peşin 5 taksitlede satılıyor... aşağıdakilinkten de bulundugunuz ilde taksitli satış yapan yerleri görebilirsiniz.

http://www.telpa.com/taksitli-satis-bayi/

Ilginize teşekkür ederim

• Gm5 plus alaabilirsin 999 tl ben kullaniyorum cok memnunum

• j2
  • quote:

Orijinalden alıntı: fyfyfy1453

A7000 un tasarimi cok iyi. Makine stabil. Ayrica saglam malzemeli. Ancak sar degeri yuksek. Performansi ve hafizasi yetersiz.

a7000 nin mi performansı yetersiz işlemcisi ve ram i fiyatına çok iyi j2 yi katlar.Hafızası 8gb ama uygulamarı sd karta yükleyebiliyorsun ve android 6 almış olmalı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.