Şimdi Ara

Samsung Kullanıcıları Nelerden Şikayetçiymiş?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.teknomag.com/index.php/post/3171/ kaynaklı habere göre:

Mobil dünyada bu sene oldukça yol kat eden Samsung kullanıcılarının tepkisiyle karşı karşıya. Özellikle kızaklı yapıdaki cihazlarından çok fazla şikayet alan üretici firma, Samsung severleri hayal kırıkllığına uğrattı.

Samsung kullanıcılarının en fazla şikayetçi oldukları konular ise şunlar:

* Çok kısa sürede bozulan veya kullanılabilirliğini kaybeden kızak yapıları

* Hiçbir kötü kullanıma maruz kalmadığı halde 1 ay gibi kısa sürede rengi atan plastik kaplama ve kapaklar, düşük malzeme kalitesi

* Konuşma sürelerinin az olması, kapak ve yedek parça sorunu

* Geliştirilemeyen işletim sistemi

• kızaklı kapak yapısı hariç hepsine katılıyorum.Özelliklede yazılımı gerçekten hatalrlar dolu.Batarya zayifken müzik dinleyememe
    bluetoth ile dosya göndermeme, gibi wsaçma sapan durumlar var
  • 1 ay samsung e 890 kullandım. bir aya yakın da se k530i cook farklı cok. sony ercsson kat kat onde. atıyorum uygulamaları muzikleri tık demiyor. ama samsung oylemi. muziklerde takılır oynatmaz, java ayrı bir dert, pil desen kotu. iyi ki bir ay olmadan geri verebilildim.
  • Geliştirilemeyen işletim sistemi,kişiden kişiye degisen tercih meselesi ile ilgili,telefonu almadan önce bilinen bir durumdur.Geliştirilebilinen işletim sistemi isteyen adam,Nokia larda oldugu gibi,symbianlı samsung modeli veya Nokia alır.Bu yuzden bu haberde oldugu gibi, samsung kullanıcılarına özgu bir şikayet diye adlandırılamaz.Kızak yapısı,malzeme kalitesi ve batarya gibi konularida modeline ve kullanım şekline göre degişir.

Bir kaç modele veya memnuniyetsiz kesime bakılarak,nereden,kaç kişinin baz alındıgı,haberin merkezi bile belli olmayan,bir sitenin haberi baz alınarak ,samsung kulanicilari nelerden şikayetçiymis başlıklı, açılmış bu topicte siralanan hic bir konuda, daha önce D500, şuan ise bir G600 kullanıcısı olarak şikakyetci degilim.

Aksine G600 ile memnuniyetim dahada artmış durumda.
  • valla ağzından bal damlıyor ya yemin ederim tam sorunların üzerine parmak bastın.bu saydığın sorunlar yüzünden milyonlarca kullanıcı mağdur
    quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

http://www.teknomag.com/index.php/post/3171/ kaynaklı habere göre:

Mobil dünyada bu sene oldukça yol kat eden Samsung kullanıcılarının tepkisiyle karşı karşıya. Özellikle kızaklı yapıdaki cihazlarından çok fazla şikayet alan üretici firma, Samsung severleri hayal kırıkllığına uğrattı.

Samsung kullanıcılarının en fazla şikayetçi oldukları konular ise şunlar:

* Çok kısa sürede bozulan veya kullanılabilirliğini kaybeden kızak yapıları

* Hiçbir kötü kullanıma maruz kalmadığı halde 1 ay gibi kısa sürede rengi atan plastik kaplama ve kapaklar, düşük malzeme kalitesi

* Konuşma sürelerinin az olması, kapak ve yedek parça sorunu

* Geliştirilemeyen işletim sistemi

• guetta dostum sana tek şunu söyleyeyim ufubo haklı yani haber doğru şahsen bende şikayeçiyim etrafımdaki herkesde şikayetçi .allah için şik güzel telefonlar yapıyorlar ama herşeyi bozuluyor hep sorun çıkıyor.samsung müşteriyi kazıklamaktan başka bişey yapmıyorarıyorum valla gerekirse tazmın .ama yine gidip samsung alıyorum çünkü yasalar müşteriden yana eğer bir sorun olursa direk hakkımı at davası bile açarım.neyse dostum haber doğru bunu aklına sok
    quote:

Orjinalden alıntı: Guetta

Geliştirilemeyen işletim sistemi,kişiden kişiye degisen tercih meselesi ile ilgili,telefonu almadan önce bilinen bir durumdur.Geliştirilebilinen işletim sistemi isteyen adam,Nokia larda oldugu gibi,symbianlı samsung modeli veya Nokia alır.Bu yuzden bu haberde oldugu gibi, samsung kullanıcılarına özgu bir şikayet diye adlandırılamaz.Kızak yapısı,malzeme kalitesi ve batarya gibi konularida modeline ve kullanım şekline göre degişir.

Bir kaç modele veya memnuniyetsiz kesime bakılarak,nereden,kaç kişinin baz alındıgı,haberin merkezi bile belli olmayan,bir sitenin haberi baz alınarak ,samsung kulanicilari nelerden şikayetçiymis başlıklı, açılmış bu topicte siralanan hic bir konuda, daha önce D500, şuan ise bir G600 kullanıcısı olarak şikakyetci degilim.

• EN ÖNEMLİ SORUNU JAVANIN ÇOK GERİDE KALMASI SE LERDEDE JAVA VAR AMA BİR NOKIA GİBİ TELEFONUN HER YERİNE MÜDAHALE EDEBİLİYOR.YANİ DEMEKKİ İLLA SİMBİAN ŞART DEĞİL.YANİ İSTEYEN NOKIA ALIR GİBİ ŞEYLER SÖYLÜYOR ARKADAŞLAR ONUN İÇİN SÖYLEDİM BU CÜMLEYİ. JAVANIN KULLANIŞLI OLMAYIŞI YETİYOR.BELLİ BİR ZAMANDAN SONRA TELEFONDA DEĞİŞİKLİK YAPILAMIYOR EN BASİT TEMA DESTEĞİ SAMSUNG OYUNLARININ HALA ÇOK KÖTÜ OLMASI 3 D VE ÇOK BÜYÜK BOYUTLU OYUNLARI OYNATAMIYOR OLMASI
    SESİNİN DİĞER MODELLERE GÖRE GERİDE KALMASI ŞARZ PROBLEMİ VE SON ÇIKAN MODELLERDEKİ MALZEME KALİTESİZLİĞİ VE KAMERANINDA DİĞER MODELLERLE YARIŞACAK SEVİYEDE OLMAYIŞI YAZILIMDAKİ BASİT HATALAR SAMSUNG KULLANICILARININ EN ÇOK ŞİKAYETLERİ ARASINDA OLDU.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi farukkk -- 10 Ocak 2008; 23:06:08 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ben samsung düşmanı falan değilim. Hatta nokia mı samsung mu deseler samsung derim. kendim raks kullanmaktayım ve haberi sadece forumu ilgilendirdiği için buraya koydum.

bir kere haberi algılayış şeklin yanlış. haberde "hep samsung kullanıcıları şikayetçi oluyor" denmiyor. "samsung kullananlar arasında en çok şikayet bu konularda geliyor" deniyor. üstelik söylediklerin kendi mantığınla da çelişiyor ki "kaç kişinin baz alındığı bilinmeyen bir ankete göre haber yapılmaz, başlık açılmaz" diyorsun ama "sadece sen" memnun olduğun için "bu istatistikler yalandır" diyorsun. bravo...

ayrıca teknomag'e "kaynağı belirsiz haber yayınlıyor" diyen birisinin teknoloji takip seviyesini sorgularım. aynı şekilde
    http://www.teknomag.com/index.php/post/3166/sony-ericsson-w760/
    http://www.teknomag.com/index.php/post/3165/sony-ericsson-w350/
    linklerinde de görüldüğü gibi teknomag zaten normalde kaynak yayınlamıyor, kendi mobil bölümünün kaynakları bellidir ve çok sayıda takipçisi olan POPÜLER bir site böyle gülünç durumlara izin vermez;)

quote:

Geliştirilemeyen işletim sistemi,kişiden kişiye degisen tercih meselesi ile ilgili,telefonu almadan önce bilinen bir durumdur.Geliştirilebilinen işletim sistemi isteyen adam,Nokia larda oldugu gibi,symbianlı samsung modeli veya Nokia alır.Bu yuzden bu haberde oldugu gibi, samsung kullanıcılarına özgu bir şikayet diye adlandırılamaz.Kızak yapısı,malzeme kalitesi ve batarya gibi konularida modeline ve kullanım şekline göre degişir.

• quote:

eklenebilecek hiçbir şey yok arkadaşın söylediklerine.
    zaten samsung kullanan insanlar özellikten çok güzelliğe önem veren kişiler.Bu nedenle iyi ve kötü yönlerini değerlendirip ona göre alıyorlar.
    ufubo,sen raks topicinde yazıyorsun değil mi?acaba bir samsungla kıyaslar mısın raksı? hangisi daha iyi kamera kullanışlılık dizayn dayanıklılık vs....

• Y arkadaşlar bende bugün bir Samsung U700 sahibi oldum ama kızaklı kapak çok boşta gibime geldi sanki biraz zorlasam kırılıcak, bu normal mi Samsung için? Yoksa benimkinde mi bi sorun var, gerçi arkadaşın d900'üne baktım o da böleydi... Gerçektende o kadar şık Telefonlar üretiyorlar, Kamerası falanda çok iyi ama bu şikayetler beni korkuttu.
  • ilk 2 sine katılmıyorum kendi adıma

en önemli sorunuda tabiki batarya sorunu
  • batarya için ekran parlaklığını 1e getirin.birde sabahları tuş aydınlamasını kapatın.batarya süresi ciddi anlamda uzuyor.normalde bunlar açkken 12 saat bile zor dayanan e250 telim,bunları yapınca 4 gün gitmeye başladı.
  • quote:

Orjinalden alıntı: FelixCrail

batarya için ekran parlaklığını 1e getirin.birde sabahları tuş aydınlamasını kapatın.batarya süresi ciddi anlamda uzuyor.normalde bunlar açkken 12 saat bile zor dayanan e250 telim,bunları yapınca 4 gün gitmeye başladı.

bende bunları yapmiştim telefon batarya süresi biraz uzadı fakat sorun bunla bitmiyor batarya zayıf oldumu hiçbirşey yapamıyorsun telefonun hafızası doldumu fotograf filan cekemiyorum ya bişeler silcem yada telefon hafizasındakileri hafıza kartına atarak daha bir sürü kötü yanı var ..
  • batarya azken java, müzikçalar, kamera vs herşeyi engellemesi konusunda ben de şikayetçiyim...
  • Kaynak?

Kıçım

Haberde ne kaynak var ne link. Uydur uydur yazz.

Oh ne ala
  • Birincisi sana samsung düşmani diyen ve şahsına münhasır alınabilecegin bir yorum oldumuki,bu şekilde bir açıklama yapma geregi hisedip,benim teknoloji takip seviyemi sorgulama hakkını kendinde buluyorsun.Benim algılayışımda sorun oldugunu sanmıyorum ama senin algılayışında, tavırlarında,tepkilerinde,hatta egolarında bir sorun oldugu kesin.Benim hiç kaale bile almadıgım,güya sana göre kişinin teknoloji takip seviyesini belirleyen bir sitenin,yayınladıgı bir haberi buraya tasımışsın.Bende haberin ve atılan başlıgın altında sıralanan maddelerin,nedenleriyle birlikte yazarak yanlış buldugumu belirtmişim.Teknomag da bu haberi yazan kişi bile,bu olayi senin kadar savunurmuydu,iplermiydi bilinmez ama.Kişisel boyutta,üzerine vazife olmayan,haddini aşan bir üslupla, bu haberin savunmasını yapmanın sana düsmedigini belirtmekte fayda var..

ikincisi ilk önce sen benim ne yazdıgımı,neden yazdıgımı,verdigin tepkilerin gereksizligini bir algıla ondan sonra,benim haberi algilayişima dil uzat.
    Nereden bu hakkı buluyorsan artık, senin benim teknoloji seviyemi sorguladıgın gibi bende teknomagda bu haberi yazan kişinin ve hicbir dayanak olmadan,bu haberi savundugun icin senin, Türkçe seviyesini sorguluyorum.
    " Samsung Kullanıcıları Nelerden Şikayetçiymiş?" diye atılan başlıktan,seni bilmem ama ben,öyle yada böyle bir şekilde bütün samsung kullanıcıları, şikayetciymis olarak algılarım." Samsung Kullanıcıları Nelerden Şikayetçiymiş?" diye, sanki bütün samsung kullanıcılarının , haberde sıralanan bu maddelerin en az birinden ötürü telefonlarından şikayetciymis gibi genelleyerek saçma bir başlık atılmasi yanlıştır.Cünkü bu atılan baslıgın dogru olabilmesi icin,bir samsung kullanicisi olarak ,sıralanan maddelerin en az birisinden dolayı, benimde sikayetçi olmam gerek.Haberde madde olarak belirtilen tespitlerin,genel samsung kullanıcılarının şikayeti oldugu anlatılmak istense ,büyük bir bölümüne magledilse bile,benim gözumde guvenilir olmasi kabul görmesi için ,etraflıca yapılmış istatistiki veriler,kaynaklar sunulmasi gereklidir.
    Bunda anlamayacak bir durum yok sanırım.

quote:

Orjinalden alıntı: ufubo

Ben samsung düşmanı falan değilim. Hatta nokia mı samsung mu deseler samsung derim. kendim raks kullanmaktayım ve haberi sadece forumu ilgilendirdiği için buraya koydum.

bir kere haberi algılayış şeklin yanlış. haberde "hep samsung kullanıcıları şikayetçi oluyor" denmiyor. "samsung kullananlar arasında en çok şikayet bu konularda geliyor" deniyor. üstelik söylediklerin kendi mantığınla da çelişiyor ki "kaç kişinin baz alındığı bilinmeyen bir ankete göre haber yapılmaz, başlık açılmaz" diyorsun ama "sadece sen" memnun olduğun için "bu istatistikler yalandır" diyorsun. bravo...

ayrıca teknomag'e "kaynağı belirsiz haber yayınlıyor" diyen birisinin teknoloji takip seviyesini sorgularım. aynı şekilde
    http://www.teknomag.com/index.php/post/3166/sony-ericsson-w760/
    http://www.teknomag.com/index.php/post/3165/sony-ericsson-w350/
    linklerinde de görüldüğü gibi teknomag zaten normalde kaynak yayınlamıyor, kendi mobil bölümünün kaynakları bellidir ve çok sayıda takipçisi olan POPÜLER bir site böyle gülünç durumlara izin vermez;)

quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.