Şimdi Ara

Samsung laptop ekran kirildi acil yardim..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
580
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Iyi aksamlar arkadaslar. Dun talihsiz bir sekilde samsung np550p5c-s04tr marka laptopumun ekrani kirildi ve ekranim 15.6" LTN156KT06-801 WSXGA LED Panel marka ekran ben yetkili servis ile gorustum 475 tl 30 tl kurulum toplam 505 tl dedi ve internette arastirma yaptim gittigidiyorda 280 tlye buldum ve o sahsa sorduğumda ürünün orjinal oldugunu soyledi baska bir bilgisayarcidada 200 250 tlye hallederiz ekranlarin zatn ureticileri belli oldugundan benim ile yetkili servisin takicagi urun aynı dedi.. ve sizce napmaliyim yan sanayi urunumudur bu fiyati dusuk olanlar eger oyleyse cok kalite ve goruntu kaybi yasarmiyim lutfen yardimci olun..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Garantisi bitmişse yaptır bir bilgisayarcıya geç daha hesaplı olur, garantisi devam ediyorsa servis harici yaptırırsan garantin bozulur.
  • Garantisi bitti malesef..

• quote:

Orijinalden alıntı: osansaro

Garantisi bitti malesef..

O zaman kaybedeceğin pek birşey yok, merdiven altı olmayan bir bilgisayarcıya götür yaptır daha hesaplıya gelecektir.
  • Benim korkum laptopa birsey olmasi yani ilerde cakma urun takinca sorunlara yol acmasi ve goruntu kalitesinin felan dusmesi.

• internetten satın alıp, kendiniz de takabilirsiniz videoları izleyip, bilgisayarcıların yaptığı yöntem de çok farklı değil çünkü. en azından montaj parası vermezsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: LGR9

internetten satın alıp, kendiniz de takabilirsiniz videoları izleyip, bilgisayarcıların yaptığı yöntem de çok farklı değil çünkü. en azından montaj parası vermezsiniz

Aynen zaten ekrani sokup baktim modeline felan izleye izleye soktum hani kendimde takarim da yan sanayi urun ile orjinal arasinda okadar fiyat farki vermeye gerek varmi

• Napmaliyim sizcee

• osansaro O kullanıcısına yanıt
    gerek yok kardeşim.Al ucuzunu geç.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.