Şimdi Ara

SAMSUNG LCD, 2 SORU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçen hafta 32n71 modelini aldım arkadaşlar. Herşey iyi güzelde 2 sorum olacak, ona göre servise başvuracağım, boşuna uğraşmayalım. İlki, tvyi dvi çıkışlı ekran kartımdan, lcdnin dsub girişine taktım. Ama dvi-dsub kablom yok ondan pc çıkışında da dönüştürücü var(dvi-dsub donusturucu). 1360x768 olarak görüyor zaten tvyi, bu ayardan kullanıyorum. Sorun şuki, özellikle beyaz üstünde yazılar ve windows pencerelerinin kenarları falan saüa dopru hafif ayna efekti oluyor. Yani görüntünün izi çıkıyor sağa doğru. Bı normalmidiri? Film falan izlerken sorun olmuyor da işte normal masaüstünde böyle bir duurm var.

2. sorum ise şöyle, tam karşıdan değil de yanlara kayıp izlediğimde, saü ve sol köşelerde siyah renk soluyor hatta sanki hafif pembeleşiyor. Direkt baktığımda ya da başka renkte böyle bir durum yok. Bu durum lcdlerde normaldir gibi geldi bana, arkasındaki aydınlatmadan dolayı ama teknik bilgim yok tabiki.

Bu sorularıma cevap veren olursa çok makbule geçecek hakikaten. Elektronikte biraz takıntılıyımdır, keşke olmasam.

• Samsung TV ler DVI üzerinden PC bağlantısını desteklemiyor ancak yinede çıkış alabiliyorsunuz normal DVI dan HDMI a çevirip denerseniz daha iyi görüntü alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.