Şimdi Ara

samsung Lcd led tv h6470 televizyonun var teledunya için hangi ci modül almam lazım yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
111
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Neta tele dunya hd 8900 modelinimi alayım 72 tl ye yoksa samsung tv me modulmu almak mantıklı tek kumanda için tele dunya hd 8900 60 hz görüntü verebiliyor televizyona modül taksam 60 hz yine verebilirmi 4k ilerde tv alsam bu modül 4k verebilirmi ve hangisini almak mantıklı görüntü kalitesi için hız için yardımcı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende de aynı tv var bende sen gibi ne yapsam diye düşünüyorum bence modül mantıklı tek kumandandadan hükmek etmek var
  • modüller hem pahalı oluyor hem de kanal geçişleri daha yavaş oluyor teledünya nın verdiği kutulara göre

tabi benim tv biraz dandik onun etkisi daha fazla kanal geçişlerinde

ama tek kumandanın rahatlığı var tabi

ben modül kullanıyorum memnunum

kablotv konusu var forumda daha çok bilgi sahibi insan var size yardımcı olurlar

https://forum.donanimhaber.com/forumid_611/tt.htm
  • Modul almaktan vaz geçtim hd 8900 kutu aldım çünkü bu moduller ileride 4k bence desteklemez boşuna parafazla vermeye gerek yok zaten 2 sene içinde bence tele dunya yavasyavas 4k ya geçerdi ye düşünüyorum sonra hd 4k kutu satacaklar bende böyle düşünüp 72 tl ye hd8900 aldım tabi bu benim görüşüm +babamlardada hd 8900 kutu var 60hz hd yayınlar samsung tv de süper gösteriyor tabi tv den renk ayarları yapınca şaşırtıcı görüntü alıyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.