Bildirim
SAMSUNG LE32A553 KULLANICILARININ TAVSİYELERİNE İHTİYACIM VAR
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
http://r apidshare.com/files/142077097/Film_0051.wmv.html
şu video da görüntü sağa sola hareket ettirilirkenki titreşime bak, ben 40 inch ini aldım pişmanım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seasoul -- 7 Eylül 2008; 5:05:58 > -
seasoul, mesajı okuyup, çok yararlı bi link gönderdiğin, cevap verdiğin için teşekkürler.Bunu dikkate alıcam yalnız şöyle bi sıkıntım var, bütçem 1400 ytl ve ben bi süredir piyasayı araştırmama rağmen full hd 6 ms tepkime süresi olan bi lcd bulamadım bu aralıkta. bulduğum tek seçenek bu samsung. İki şey sorucam, bahsettiğim fiyat aralığında tavsiyen olur mu ve lcd ni uydudan yayın alarak izliyomusun, eğer izliyosan uydudan yayınlarda lcd nin performansı nasıl? şimdiden teşekkürler.. -
tepki süresinin ne yazdığından ziyade panelin üzerinde yazan rakamın hakkını verip vermediği önemli.. çoğu marka ve modelin gerçek tepki süresinin yazandan çok daha uzun olduğunu düşünüyorum
illa almak istersen bence sony ye yönelmelisin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X