Şimdi Ara

Samsung LE37M87BD 3000 Ytl

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
913
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu tv doğubankta 3000 YTL bu tvyi kullanan varmı aranızda ps3 ile birlikte veya kullananlar varsa olumlu yada olumsuz düşünceleri nelerdir_???

(SAMSUNG LE37M87BD FULL HD)

http://www.samsung.com/tr/products/TV/lcd_tv/le37m87bd.asp

• SAMSUG 40M87BD NIN FİYATINI ÖGRENEBİLİRMİSİN BANA DOGUBANKTA .SONY PHİLİPS SAMSUNG.TEST ETTİM COK İİ LER KONSOLLARDA.TOSHİBA YARAMAZ.AKLINDA OLSUN.
  • quote:

Orjinalden alıntı: dr_atilla28

SAMSUG 40M87BD NIN FİYATINI ÖGRENEBİLİRMİSİN BANA DOGUBANKTA .SONY PHİLİPS SAMSUNG.TEST ETTİM COK İİ LER KONSOLLARDA.TOSHİBA YARAMAZ.AKLINDA OLSUN.

Cafe yi açabildinizmi efendim
  • quote:

SAMSUG 40M87BD NIN FİYATINI ÖGRENEBİLİRMİSİN BANA DOGUBANKTA .SONY PHİLİPS SAMSUNG.TEST ETTİM COK İİ LER KONSOLLARDA.TOSHİBA YARAMAZ.AKLINDA OLSUN.

37" ile aralarında sanırım 700 ytl gibi bir fark oluyor.
  • SAMSUNG LE40M87BD 3500 YTL
  • Hangi dükkan irtibat numaranız var mı acaba? Teşekkür ederim...
  • Furkan Elektronik

Doğubank İşhanı Bodrum Kat No:20

Tel : 0212 519 74 39 - 0212 522 50 44
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    panasonic 32e30e / Vatan / 849.-TL
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Çok teşekkürler bu alt katta en kösede kalan dükkan mı Savas Elektroniğin karşısı gibi?
  • valla o kadar dikkat etmedim ismini verdim bi zahmet bakıver artık
  • Teşekkür ederim, hayır geçen gidip bende birşeyler sordum da aynı dükkan mı diye merak etmiştim, ince uzun bir adam, hatta alırsın dene olmadı değiştiririz filan demişti.

Az para değil birşey olmayacağını bilsem parayı basıp alıcam...
  • 3500 ytl cook ide elimizde patlamasın cıhazlar istanbulbilişimde 4200 ytl 700 milyon fark var 10 adette 7bin ytl 2 adeti bedavaya geliyooo problem cıkarsa cıksın aslında 2 cihazi bedavaya denk getiriyozzz.
  • quote:

3500 ytl cook ide elimizde patlamasın cıhazlar istanbulbilişimde 4200 ytl 700 milyon fark var 10 adette 7bin ytl 2 adeti bedavaya geliyooo problem cıkarsa cıksın aslında 2 cihazi bedavaya denk getiriyozzz.

bak istersen siteye gir. hanki fiyati görürsen gör her zaman vergisi icindedir. ayni türkiyede ki gibi sonradan hesaplanmaz bizim bura öyle degil. kdv icinde mi diye sorulmaz burda cünkü icindedir.

samsung LE37M87BD fiyatlari 1100euro fakat real yasamda daha ucuza alirsin.
    http://www.idealo.de/preisvergleich/OffersOfProduct/oesg/678554_-le-37m87b-samsung.html

bu sitede magzalari gösterir. yabanci dilin varsa ismarla. arastirin belki türkiye ye de yollarlar cünkü bütün ab ülkelerine yolluyorlar.

quote:

Orjinalden alıntı: C0nD0R

http://www.samsung.com/tr/products/TV/lcd_tv/le37m87bd.asp

ben bu türk samsung sitesine uyuz kapiyorum. bu kadar ucuz bilgi verilir mi.. bana verseler daha iyi hazirlarim siteyi.
    istersen bi gir bu sitedekine bak ama fiyata aldanma gercek degil.
    http://av.samsung.de/article.asp?artid=F035D763-3978-4337-B8BF-D424E9DCE739

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TrabzonReady -- 6 Ağustos 2007; 22:28:25 >

• YOKMU BEYLER BU TV Yİ KULLANAN KOSKOCA FORUMDA
  • iki model de çok güzel. fiyatlarynyn daha da dü?ece?ini tahmin ediyorum.
  • valla bende o yüzden bu ay sonunu beklemek istiyorum herkes aynı şeyi söylüyor eylül gibi fiyatlar düşecek diye
  • SAMSUNG LE37M87BD FULL HD bu ürünü bende ciddi cidi düşünüyorum. İstanbul Bilişimin elinde yok muş 15-20 gün sonra gelecek diyolar. bende mecburen Anadolu elektroniğe başvuracam onlardaki fiyat 12 taksitli 3,999, Peşin 3,600, ürün bana 1 hafata içinde gerekli
  • le40 kadar tercih edilmiyor herhalde le37 talep yok topic e sanırım forumda bu tv y kullananda yok
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.