< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında (11. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Youtube'daki canlandırma videolarını denedim, çözülmedi maalesef. 1 tane ölü piksel olsa iade etmezdim ama ilk başta hiç ölü piksel yokken sonradan artması gelecekte garantisi bittikten sonra daha da artarsa korkusu yüzünden iade edicem.
PS5'te 2-3 tane NBA maçı ve 1 saatten fazla Battlefield oynadım. Performans beni gayet tatmin etti, herhangi olumsuz bir yorumum yok.
-
ben vatan mağazadan almıştım. 3 kişi kontrol ettik. ölü piksel görmedik yada göremedik. 1 hafta sonra sadece siyah ekranda 3-4 tane çok küçük, 1 tane de oyun oynama mesafesinde dikkatli bakıldığında siyah ekranda gözüken ölü piksel gördüm. 1 ay oldu olmadı kullanıyorum. 4K da film oyun filan oynarken hiç gözüme çarpmıyor.
youtube ta ki ölü pikseli canlandırma, sıkışmış piksel videolarını filan izledim hatta 1-2 tanesini denedim. ekranı ovma vardı ama çok bastırmadım daha kötü sonuçları olur diye. bir işe yaramadı tabi.
@Crash_35 bu monitörde ilk günlerde benim gözümde de yaşarma olmuştu. artık öyle bir problemim yok hocam. hatta monitörün parlaklığını filan kıstım ama olay alışmayla ilgili sanırım. şimdi gayet rahat kullanıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 27 Haziran 2022; 10:26:4 > -
Muhtemelen yukarıda bahsedildiği gibi kronik sorun olarak ölü/sıkışmış piksel meselesi bu monitörde mevcut, ben 3. monitörü kullanıyorum şuan. zaten piksel sayısı yüksek olduğundan bazen baktığınızda var olan bir sorunlu pikseli sonra baktığınızda da farkedebiliyorsunuz. İlk monitörde ölü piksel görmedik arkadaş ile, monitörü şirketten eve getirip dibine girip baktığımda 1 adet ölü piksel görüp iade ettim. 2.de de aynı durum oldu. bunlardaki öli pikseller siyah ekranda iken beyaz renkte idi.3.de ise yukarıda görseli paylaştığım şekilde sadece siyah ekranda fark edilen kırmızı yanan bir piksel var.diğer bazı renkler çok çok hafif şekilde belli oluyor. sıkışmış olduğunu düşünerek bahsedilen youtube'daki ve jscreen fix programını kullandım gece boyu bırakıp. lakin düzelmedi. şuan duruyor öğle sağ tarafta. ne yapacağım hususunda kararsızım.biraz daha kullanıp duruma göre amazona değişime göndereceğim tekrar. bu fiyatta bu özelliklerde başka monitör yok. lg harici olanların da daha büyük sorunlara sahip olduğunu okudum diye hatırlıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hezargrad -- 27 Haziran 2022; 10:50:31 >
-
Bence bu özelliklerdeki diğer monitörlere göre ucuz olmasının sebebi panelin kalitesizliği olabilir. Bu kadar ölü piksel çıkmasının başka açıklaması olamaz çünkü.
-
Ürün piyasaya 8300 tl bandında çıkmış aslında, sonra da en fazla 8500 tl olmuş. Görüntü olarak ben gayet memnunum bu arada, birkaç oyunda vesair deneyimledim, 1080p'den geçtikten sonra hele.
-
100-200 lira daha düşerse ben alıyım diyorum zaten muadil de bulamadım benim gönlüm de ASUS var ama bu monitöre muadil hangi monitörü bilmiyorum
-
Hocam ben olsam dusmusken alirim. Zira şu 10 15 gun icinde alirdim hersey xamlaniyor hele asgari ucret vs zamlari da gelince herseyin fiyatlarinin katlanmasini bekliyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kartımda çok fazla limit kalmadı :) Hem de pskolojik sınırım 1.450 tl falan
-
Ghosting i düşürmek için tepkime süresini ilk seviyede kullanmak yeterli en azından bendekinde öyle.
Keskinlik ayarını değiştirmek yazılardaki ghostingi düzeltmiyor mu
-
Amazon'un 12-13 temmuzda prime day etkinliği olacak diye hatırlıyorum, oradan da indirim yakalayabilirsiniz.
-
Şuan Hepsiburada üzerinden fiyatlar güncellenmiş, ürünün fiyatı 10 bin tl üzerinde, Hepsiburada ve Samsung Tr satıcılarında, bilginize olsun. Kararsız kaldı iseniz bence gecikmeden hareket edin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hezargrad -- 1 Temmuz 2022; 17:5:44 > -
7600 e dusmusken bence almak mantıklısı
Bilmiyorum hocam Asus tarafında bir şey bulsam hemen kapardım Samsung biraz sıkıntılı gibi bir yandan da aklım Asus istiyor yoksa kredi çeker borcu kapatıp kartdan limit açarım da bilemedim.
-
Hocam pskolojik sınırım 7.492 civarı, bide çekiniyorum Asus olsa hemen alırdım ama son çare olarak bu monitör görüyorum.
-
Hocam geliyor gelmekte olan o yuzden benim yaklasimim birseye ihtiyacin varsa al yoksa ama ilerde olacaksa yine al.
durum şuan bu maalesef..
-
Hocam çok ağır küfür edesim var biliyor musun böyle saçmalık olur mu 2 lira zam mı gelir ?
Benim 2 Maaş iş yerinde kaldı. Ben her şey yolunda giderse yeni asgari ücreti Ağustos - Eylül de anca alırım bu 2 binlirayı nasıl ödeyim küfür ettirecekler en sonunda böyle ülke mi olur ?
-
amazon samsung ve diğer satıcılara göre daha az bir artış yapmış ama burada bile 2 k artış var.. maalesef şu fikri yaşaya yaşaya tecrübe ediyoruz; ''türkiyede birşeye ihtiyacın varsa imkan da varsa beklemeden al''.. artık dediğim gibi amazon'un prime day etkinliğini bekleyin, başka da yapacak birşey yok gibi duruyor..
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X