Şimdi Ara

SAMSUNG LS28AG700NUXUF hakkında (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
284
Cevap
5
Favori
6.997
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ben o güncellemeyi yapmıştım. İşe yaramadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TulparHAN kullanıcısına yanıt

Evet aramex evrak vermiyor ve geç teslim ediyor onu daha önce deneyimlemiştim. Ancak mng ye de güvenmiyorum. Hemde bizim burdaki mng eğer değerli eşya ise amazon iadesini teslim almıyor. O nedenle geç olsun temiz olsun dedim.

bu arada hayır ben 950b yi daha önce hiç kullanmadım.

• Xallez kullanıcısına yanıt

Hocam bahsettiğiniz monitörü bir arkadaş almış bana özelden yazmış beğenmemiş iade etmiş :)

Parasına değmez dedi.

• samsung düzeyinde hem fiyat hem performans olarak başka monitör yok şu an piyasada diye biliyorum.

ben de ilerde dolar vs yüzünden şu an ihtiyacım olmamasına rağmen satın aldım.

malum ekran kartı almam gerek önce. ama memleketin hali ortada ne olacağı belli değil. şimdilik monitörden memnunum.

• takami59 kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Hayırlı olsun hocam 1 tane mi aldınız ?

• @Xef1ONYX

teşekkürler.

@TulparHAN

evet hocam 1080p monitörüm vardı. ondan buna geçtim. ilerde 4K ya geçmeyi düşünüyordum zaten. imkanım varken şimdiden almak mantıklı geldi. bence fiyatı da piyasaya göre uygun. ileride hem ekran kartı hem monitör beni sıkıntıya sokardı. oyunlarda grafiksel olarak gelişme var evet ama öyle inanılmaz bir gelişme olduğunu düşünmüyorum. o yüzden en azından çözünürlük olarak bir güncelleme yapmak istedim.

Ben de tam alıyım dedim fiyatı artı çift monitör de problem çıkıyor dediler.

Ben şuan Asus Vx248H kullanıyorum

Hocam cift alacaksaniz 2k modellere yonelseniz ya.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xef1ONYX kullanıcısına yanıt

Samsung da düz 2K monitör bulamadım hepsi yamuk ekran

Asus da hangi monitör üst seviye belli değil 1 modelin 3-4 varyasyonu var.

amazonda 7500 civarı görüyorum ben daha aşağıda satıldı mı bir bilgim yok valla hocam

Bir iki gün önce 7.492 tl ye satılmıştı şimdi 7.592 tl

Şuanki fiyatı da indirimli yalnız. Normalde 8100 gibi rakamlara satıyordu amazon

• @TulparHAN

aynen ben de 8binler de görmüştüm. bu geçici bir indirim mi yoksa ilerde daha da iner mi yoksa artar mı tabi bilemem ama bu memlekette genelde artıyor maalesef biliyorsunuz. ben de o yüzden almıştım.

Hocam bakıyorum bakalım Asus seviyorum ama üst model asus bulamadım amazon da, alınabilecek bu fiyata en iyi moniyör de LG28AG gibi geliyor

bahsettiğiniz monitörü bulamadım link var mıdır merak ettim.

8 bin tl ye kadar en iyi monitör bu gibi alternatif bulamadım.

amazon
    SAMSUNG LS28AG700NUXUF Odyssey G7 28 inç Oyun Monitörü, UHD, 1 ms, 144 Hz, FreeSync, G-Sync, HDR 400, Siyah
    https://www.amazon.com.tr/gp/product/B09QVLK14N/ref=ox_sc_act_title_16?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1
    Hocam fiyatı aylardır 8500'dü. Şuan bile iyi fiyat bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

işte ben de o yüzden aldım. bu fiyata şu an piyasada daha iyisini göremedim. varsa bilgilendirsin arkadaşlar ama hem 1ms hem 144hz hem de hdmi 2.1 (konsollarda 120Hz için) desteği olduğundan bana cazip geldi. Bundan daha pahalı bazı monitörlerde hdmi 2.1 desteği olmadığını gördüm. ayrıca ekranı istediğiniz gibi döndürebiliyorsunuz eğer dik kullanmak gerekirse diye. çoğu monitörde yok bu. tabi ihtiyacınız yoksa o ayrı.

HDR,G-Sync,FreeSync olayına filan hiç girmiyorum bile. Ayrıca 28'' olması da benim için çok uygun. Çok büyük olması beni yorar diye düşünüyorum. Boyutu şu an bile biraz büyük geliyor bana ama 4K olduğu için gayet normal.

Tabi ben oyun,film vs için kullanıyorum. Arada yazılım ile alakalı şeyler de yapıyorum ama asıl amaç oyun. Siz iş için düşünüyorsanız o konu hakkında yorum yapamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi takami59 -- 16 Haziran 2022; 15:59:11 >

HOCAM PC de 2 monitörüde DP ile bağlayacağım HDMI önemli değil sanırım.

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.