Şimdi Ara

SAMSUNG MONTE mi C5-03 mü ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben yeni bir telefon araştırmaktayım ve NOKİA c5-03 ile Samsung Monte arasında kalmış durumdayım. MONTE: http://www.bimeks.com.tr/urun/110801/samsung-s5620-monte-black.aspx#comments c5-03 :http://www.bimeks.com.tr/urun/115463/nokia-c5-03-graphite.aspx NOT: c5-03 ün fiyatı dakika dakika artıyor Bimeksteki fiyatı 399 TL idi 408 tl oldu sonra 432 sonra 461 sonra is şuanki fiyatı 591 !!! TL olmuş durumda. Benim için telefonları karşılaştırırsanız çok sevineceğim NOT : Telfonlardan çok anlamadığımı düşünüyorum o yüzden hem özelliklerini hemde marka avantajlarını incelerseniz çok iyi olur. NOT2: c5 i bu durumdayken deil sadece fiyatı düşerse bimeksten düşmezse başka yerden alabilirim şimdiden çok saolun

• bunları almak yerine androide yönel , x8 , p503 ,gio ,galaxy mini al , c5-03 alıacak telefon değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::ÇaĞLaR::.

bunları almak yerine androide yönel , x8 , p503 ,gio ,galaxy mini al , c5-03 alıacak telefon değil

katılıyorum arkadaşa fakat samsungtan başka androidte olabilir bu telefon
  • x8 al bence.
  • İkisi de berbat.Git Galaxy Gio , Xperia X8 , T20 felan al .
  • Monte iyidir, boşver sen milleti. Ihtiyacına ve cebindeki paraya uygunsa gözün kapalı al. Monte ciddi kullanıcı sayısı olan b,r telefon ve derdi pek olanda yok forumda.

Donanımhaber deki tum arkadaşlar "bende dahil daha daha " durumundayız. :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozancrk

quote:

Orijinalden alıntı: Chenk

Monte iyidir, boşver sen milleti. Ihtiyacına ve cebindeki paraya uygunsa gözün kapalı al. Monte ciddi kullanıcı sayısı olan b,r telefon ve derdi pek olanda yok forumda.

Donanımhaber deki tum arkadaşlar "bende dahil daha daha " durumundayız. :))

Tamam saol . Ayrıca arkadaşlar monte ile ilgili bazı sorularım olacak cevaplarsanınz sevineceğim.
    1-İnternetten indirdiğimiz tüm java oyunları çalışırmı ?
    2-Aldığımızda gelen facebook (ana menüdeki) hangi siteye yönlendiriyor tıklama durumunda ? (touch facebook-m.facebook-facebook.com)
    3- ve son olarak bazı forumlarda 3g den görüntülü görüşme yaptıktan sonra telefon kapanıyormuş doğrumu ?

BU ARADA SAMSUNG S5620 (MONTE) Bimekste 379 TL

al kardeşim monte iyidir andoride seneye geçersin .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hocam monte kesinlikle. 2 telefonuda kullandım c5-03 adamı kanser eder.
  • tabikide monte iyidir bu arada bende karar veremedim nokia e72 mi sony ericson neo v mi
  • montenin dokunmatiği çok hassas eğer alırsan çok memnun kalacaksın ekrandan.Ayrıca 2.eli de olan bir cihaz.
  • Hocam bak git bi Monte'yi incele , Bide Galaxy Mini felan incele.Bak üstelik Mini ucuzdur.
    Sonra milletin elinde onca özelliği görürsen üzülür , pişman olursun .
  • valla geçen ay aldım.kullandıgım ilk samsung ve dokunmatik telefondu.bence gayet başarılı hiç üzmedi.foto çekerken titretmemeye özen gösterirsen sana başka konularda sıkıntı cıkarmaz
  • montede multi touch yok,menü ikonları çeşitli temalarla değişiyor tema yapmayı becerebilirsen kafana göre ikon koyabilirsin
  • ikisi arasında tabiki birçok uygulamayı açan c5-03 monte bir tek java uygulamaları açıyor 3 aydır kullanıyorum hiç servise tamire vsvs hiç gitmedi sorunsuz kullanıyorum symbian bana yetiyor androide gerek yok reset sorunuda yok kapanma sorunuda yok bende sadece teknosadan bimeksten falan almayın alacaksanız galericilerden felan ( izmirde oturan varsa bilir özşanal çalışkan galeri çelik ticaret felan ) işte o galericilerden alın en sağlam onlardan çıkıyor montede flash lite yok sınırlı siteleri açarsınız
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.