Şimdi Ara

samsung monte s5620 mi nokia 5800 mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
834
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefon alıcam ve bu iki telefon arasında kaldım sizce hangisini almalıyın hangisini önerirsiniz?
    veya sizin bu iki telefon ayarında ve fiyatında başka tavsiye edebileceğiniz cihaz varmı?
    şimdiden teşekküeler ederim...

• Monte dahja tarz telefon ama 5800 a proGram oyun yuklenebilirken monteye yuklenemiyor benim tercihim 5800 olurdu
  • quote:

Orijinalden alıntı: NightGuardian

Monte dahja tarz telefon ama 5800 a proGram oyun yuklenebilirken monteye yuklenemiyor benim tercihim 5800 olurdu
    teşekkür ederim.. warmı baska yorumu olan arkadaslar?
    bu ayarlarda baska telefonlarda olabilir 5800 bana çok kaba geliyor tip olarak monteninse şekli çok güzel ama quwarty midir nedir
    tam yazılışını bilmiom o klawyeden yok..
    neyse baska firikleri olanlar paylaşsın lütfen...
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_ozmon

teşekkür ederim.. warmı baska yorumu olan arkadaslar?
    bu ayarlarda baska telefonlarda olabilir 5800 bana çok kaba geliyor tip olarak monteninse şekli çok güzel ama quwarty midir nedir
    tam yazılışını bilmiom o klawyeden yok..
    neyse baska firikleri olanlar paylaşsın lütfen...

Alıntıları Göster
    yokmu fikri olan arkadaşlar?
  • quote:

yokmu fikri olan arkadaşlar?

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben de 1 ay önce bir çok cep telefonu arasıdan monteyi seçtim.Parlak siyah,kenarı gümüş renk olanından aldım.herkeste 5800 önermesine rağmen.Flaşı olsun istiyodum meğer samsung kamerada flaş olmasa da geceleri çok güzel çekiyormuş.dokunmatiğine yüklenmeniz gerekmiyor çünkü kapasitif dokunmatik.yavaşlama olmuyor.nokialar çok kaba.cepte taşımak imkansız ve yavaş kalıyor.emin lun google haritalarla çok güzel yön bulabiliyorsunuz yeterli.merak edenler için ikilemde kalanlar için yazdım.

• quote:

Orijinalden alıntı: blue_prence

arkadaşlar ben de 1 ay önce bir çok cep telefonu arasıdan monteyi seçtim.Parlak siyah,kenarı gümüş renk olanından aldım.herkeste 5800 önermesine rağmen.Flaşı olsun istiyodum meğer samsung kamerada flaş olmasa da geceleri çok güzel çekiyormuş.dokunmatiğine yüklenmeniz gerekmiyor çünkü kapasitif dokunmatik.yavaşlama olmuyor.nokialar çok kaba.cepte taşımak imkansız ve yavaş kalıyor.emin lun google haritalarla çok güzel yön bulabiliyorsunuz yeterli.merak edenler için ikilemde kalanlar için yazdım.

Alıntıları Göster
    5800 a göre bence Monte daha kibar bir telefon, özellikleride neredeyse aynı.

• Bende 5800 var. Öyle programla uygulamayla işiniz yoksa samsungu alın diyebilirim. Dokunmatigi öldürüyo beni 58 in

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi inexo -- 3 Ağustos 2010; 2:57:00 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bende 5800 var. Öyle programla uygulamayla işiniz yoksa samsungu alın diyebilirim. Dokunmatigi öldürüyo beni 58 in

Ben uzun süre 5800 kullandım. Çok güzel alışınca dokunmatiğine süper
  • quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

quote:

Orijinalden alıntı: inexo

Bende 5800 var. Öyle programla uygulamayla işiniz yoksa samsungu alın diyebilirim. Dokunmatigi öldürüyo beni 58 in

Ben uzun süre 5800 kullandım. Çok güzel alışınca dokunmatiğine süper

Alıntıları Göster
    5800 ın dokunmatiği bana da süper geliyodu . Ta ki iTouch'un dokunmatiğini görene kadar . Kapasitif ekranın farkına vardım o an

madem monte ekranı kapasitif, ben monteyi öneririm hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: cwr

5800 ın dokunmatiği bana da süper geliyodu . Ta ki iTouch'un dokunmatiğini görene kadar . Kapasitif ekranın farkına vardım o an

madem monte ekranı kapasitif, ben monteyi öneririm hocam

Alıntıları Göster
    bende iTouch'un ekranını hiçbir dokunmatiğe değişmem. Bir de forumda sanki Apple'larda dokunmatik ekran retina mı neyle kaplıymış öyle duydum. Isıya duyarlı ekran diyenler bile var iTouch'un ekranına.

• quote:

Orijinalden alıntı: Twincharged Injection

bende iTouch'un ekranını hiçbir dokunmatiğe değişmem. Bir de forumda sanki Apple'larda dokunmatik ekran retina mı neyle kaplıymış öyle duydum. Isıya duyarlı ekran diyenler bile var iTouch'un ekranına.

Alıntıları Göster
    yani diyoosunuzki monte uygundur öelim :)
  • quote:

yani diyoosunuzki monte uygundur öelim :)

Alıntıları Göster
    yani diyosunuzki monte uygundur ölemi :)
  • Bende ikisi arasında kaldım 5800 aldım yeni güzel fena değil dokunmatik öyle yağ gibi kaymasada kullanisli
  • quote:

Aynen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

quote:

Aynen

+1
  • quote:

Orijinalden alıntı: cwr

quote:

Orijinalden alıntı: kadirt

quote:

Aynen

+1

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :)

• quote:

teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için :)

Alıntıları Göster
    arkadaşım yarım saat önce bi arkadaşın 5800 ını inceledim.ben işletim sistemini filan bilmem.ama telefon çok yavaştı.ekrana yüklenmeden dokunmatiği çalışmıyordu.menüye girdim tek sayfa ve sıkıcı.kronik arıza mı bilmem ama menü giriş tuşunu bozmuş arkadaş zor girdik menüye.benimkini daha çok beğendiler ortamda.
  • quote:

arkadaşım yarım saat önce bi arkadaşın 5800 ını inceledim.ben işletim sistemini filan bilmem.ama telefon çok yavaştı.ekrana yüklenmeden dokunmatiği çalışmıyordu.menüye girdim tek sayfa ve sıkıcı.kronik arıza mı bilmem ama menü giriş tuşunu bozmuş arkadaş zor girdik menüye.benimkini daha çok beğendiler ortamda.

Alıntıları Göster
    bir de ilave bilgi.az önce ayrıntılı faturamı inceledim.google mapstan yolculuk sıasında birçok yol tariifi almam ragmen haritaları açma sırasında bile çoğu zaman ücret almamış.en fazla yaan ücret 20-30 defa girdim 0.20 kuruş filan.

• quote:

bir de ilave bilgi.az önce ayrıntılı faturamı inceledim.google mapstan yolculuk sıasında birçok yol tariifi almam ragmen haritaları açma sırasında bile çoğu zaman ücret almamış.en fazla yaan ücret 20-30 defa girdim 0.20 kuruş filan.

Alıntıları Göster
    Uygulama ve Oyunla işim olmaz dersen Monte, ama dersenki Oyun oynarım ben o zaman kesinlikle 5800
    not:samsung telefonlarda insan aşırı hızlı sıkılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi %100 -- 4 Ağustos 2010; 13:49:03 >
  • quote:

çok teşekkürler paylaşımın için arkadaşım bende monte alıcam öbürü tabut gibi takoz salla montenin zarifliği yeter...
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.