öncelikle vakit ayırıp yazdıklarımı okuyan ve yardımcı olan arkadaşlar için teşekkür ederim şimdiden.fiyat performans olarak değerlendirip,oyunu 2.plana atıp önerilirenizi ve uyarılarınızı bu doğrultada yöneltirseniz teşekkür ederim.çeşitli sitelerde ortalam 750 tl civarı satılıyor,anladığım kadarıyla içinde windows olmadan geliyor ki bu günümüzde sıkıntı olacak bir durum değil benim için fiyat anlamında artı bile.Ben genel olarak hdmı kablosu ile tv ye bağlanıp 720 p filmleri izlemek ve gündelik olarak nette takılmak için düşünüyorum.ayrıca pes gibi bir oyunu açıp büyük led ekranda hdmı cıkısı ıle oynatabılırse +++ olur benim için.ürünün çeşitli uzantılarda birçok modeli mevcut galiba bunlar içinde en tırt olanı büyük ihtimal benim seçtiğim :)
ürün genel özellikler; Operating System DOS Fiziksel Özellikler 2,3 kg (5,07 lbs) 367,9 x 243 x 27,1 ~ 33 mm (14,4" x 9,5" x 1,06" ~ 1,29") Saklama 500 GB S-ATAⅡ Sabit Sürücü (5 400 RPM) Super Multi Dual Layer İletişim 10 / 100 / 1 000 Gigabit Ethernet LAN 802.11 bg/n 1 x 1 (150 Mbps'ye kadar) Bluetooth 3.0 Güvenlik Norton Internet Security (60 günlük Deneme) Kensington Kilit Yuvası Samsung Recovery Solution HDD Parolası BIOS Önyükleme Parolası HDD Parolası Samsung Recovery Solution Norton Internet Security(60 günlük Deneme) Yazılım Kolay Disk Bölümleme Yöneticisi Adobe Acrobat Reader Samsung Destek Merkezi Microsoft Office Starter 2010 WildTangent Oyun Konsolu Windows Live Norton Çevrimiçi Yedekleme (30-günlük Deneme) Cyberlink Media Suite Denetim Masası Kolay Taşıma Processor Intel® Celeron™ İşlemci B800 (1,50 GHz, 2 MB) Grafik Intel® HD Grafik Sistem Belleğiyle Paylaşımlı Ana Yonga Seti Intel HM65 G/Ç Bağlantı Noktası VGA mevcut HDMI mevcut Kulaklık çıkışı Mikrofon girişi mevcut Dahili Mikrofon mevcut 3 USB 2.0 4'ü Bir Arada (SD, SDHC, SDXC, MMC) RJ45 (LAN) mevcut DC Girişi (Güç Yuvası) mevcut Güç 60 watts 40 watts 6 Hücreli (48Wh) Ekran 15,6" HD LED Ekran (1 366 x 768), Yansımasız Bellek 2 GB DDR3 Sistem Belleği 1 333 MHz (2 GB x 1) 2 DIMM Yuvası (Max 6 GB) Multimedya HD Ses SoundAlive™ 3 watts Stereo Hoparlörler (1,5 watts x 2) Web Kamerası Giriş 103 Tuş 104 Tuş Touch Pad (Scroll Scope, Flat Type) Garanti 2 yıl