Şimdi Ara

SAMSUNG NP530U3C ULTRABOOK hakkında görüşleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde kullanabileceğim vpn bağlantısı ile rahatça çalışabileceğim, pek oyun oynamayacağım ve taşınması kolay performanslı bir ultrabook arayışı sonrasıhttp://www.vatanbilgisayar.com/notebook-netbook-tablet/samsung-np530u3c-a0btr-np530u3c-ultrabook-core-i5-17ghz-4gb-128gb-133-intel-w8-tasinabilir-bilgisayar/productdetails.aspx?I_ID=63967 modelini buldum.Çalışma ve kullanım performansı hakkında yorum yapabilecek ya da başka bir ultrabook önerecek arkadaşlar yardımlarınız rica olunur??

Teşekkürler

• 1299 tl
    Samsung NP530U3C-A01TR i5 4GB 24 GB SSD+500 GB HDD Ultrabook
    1 aylık electroworld faturalı
    http://forum.donanimhaber.com/m_73144288/mpage_1/f_/key_//tm.htm#73144288
  • o gösterdiğin modeli bende vatandan o fiyata aldım.
    sonrada 60 tl ye 4 gb ram aldım 1600 mhz taktım .alet 8gb olduktan sonra daha iyi oldu özellikle online film falan izlerken, ekran kartı paylaşımlı olduğu için HD film izlerken ramler yetersiz gelebiliyor.
  • Ayni aletten bende de var da, hocam dimm slotu 1 yaziyor, 2. 4gb rami nasil taktin? İlave 1 slot mu var boşta?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekucur -- 26 Nisan 2013; 3:10:46 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekucur

Ayni aletten bende de var da, hocam dimm slotu 1 yaziyor, 2. 4gb rami nasil taktin? İlave 1 slot mu var boşta?

Cihazdaki 4GB'lık ram anakarta entegre durumdadır ve bir tane boş ram slotu bulunmaktadır, bu sayede cihaza ram takviyesi yapabilirsiniz.
  • Tesekkurler, benim de moralim bozulmustu 1 dimm yazinca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki ram takviyesini kendimiz yaparsak garantiden çıkar mı? fanı temizlemek için alttaki kapağı açmaya korkuyorum garanti gider diye.
    Birde @sarppy
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakko0o

Peki ram takviyesini kendimiz yaparsak garantiden çıkar mı? fanı temizlemek için alttaki kapağı açmaya korkuyorum garanti gider diye.
    Birde @sarppy

Bazı servisler sorun olmayacağını söylerken bazıları da garanti dışı bırakacağını söylemekte. Bana sorarsanız ram takviyesini kendiniz yapın, garantiye göndermeniz gerekirse de sonradan takmış olduğunuz ram'i söküp öyle gönderirsiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.