Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de eşim için optik sürücüsü (DVD/BD) olan bir ultrabook arıyorum, bu modelde ışıklı klavye olsaydı alacaktım, umarım çeşitler çoğalır da bir an önce bir tane alabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sacrifice!

Ben de bu bilgisayarı hepsiburada'dan yaklaşık 2 hafta önce aldım.Özellikleri , görüntüsü gayet güzel.En önemlisi şarjı inanılmaz dayanıyor.Ancak maalesef ekranımda bi adet ufak çaplı ölü pixel çıktı ben de bunun için iade etmeye uğraşmadım bir daha artık nazarlık olacak o da :)

Bir de sormak istediğim iki şey var ;
    1-windows derecelendirmesinde bazı arkadaşlarda grafiğe 5,0 vermiş bazı arkadaşlarda 6,6..bu iki ekran kartı olduğundan kaynaklanıyor sanırım , ancak bende 4,9 verdi.Şimdi derecelendirme yapılırken harici nvidia'yı kullanmasını nasıl seçebiliriz ki 6,6 versin ?
    2-cihazın wireless çekimi benim eski bilgisayarıma göre düşük geldi.sanırım bu da şarjı fazla dayansın diye yapılmış bişeydir..Şarj süresinden feragat edip wireless'ın daha iyi çekmesini sağlayabilir miyiz ?

şimdiden teşekkürler.

1. soruyu ben de merak ediyorum.

edit : asus ux32vd var bende, ancak ekran kartları özdeş.

cpu-z ile baktığımda graphics bölümünde sadece intel HD graphics 4000 görüyorum.. harici ekran kartına bakamıyorum burada.. aygıt yöneticisinde bakarken görüyorum, sağlıklı şekilde çalışıyor görünüyor.. güç tasarrufu yapmak adına, ihtiyaç olduğu zaman mı devreye giriyor bu kart acaba tam anlayamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 31 Ağustos 2012; 12:08:52 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

Ben de bu bilgisayarı hepsiburada'dan yaklaşık 2 hafta önce aldım.Özellikleri , görüntüsü gayet güzel.En önemlisi şarjı inanılmaz dayanıyor.Ancak maalesef ekranımda bi adet ufak çaplı ölü pixel çıktı ben de bunun için iade etmeye uğraşmadım bir daha artık nazarlık olacak o da :)

1-windows derecelendirmesinde bazı arkadaşlarda grafiğe 5,0 vermiş bazı arkadaşlarda 6,6..bu iki ekran kartı olduğundan kaynaklanıyor sanırım , ancak bende 4,9 verdi.Şimdi derecelendirme yapılırken harici nvidia'yı kullanmasını nasıl seçebiliriz ki 6,6 versin ?
    2-cihazın wireless çekimi benim eski bilgisayarıma göre düşük geldi.sanırım bu da şarjı fazla dayansın diye yapılmış bişeydir..Şarj süresinden feragat edip wireless'ın daha iyi çekmesini sağlayabilir miyiz ?

şimdiden teşekkürler.

cpu-z ile baktığımda graphics bölümünde sadece intel HD graphics 4000 görüyorum.. harici ekran kartına bakamıyorum burada.. aygıt yöneticisinde bakarken görüyorum, sağlıklı şekilde çalışıyor görünüyor.. güç tasarrufu yapmak adına, ihtiyaç olduğu zaman mı devreye giriyor bu kart acaba tam anlayamadım.

Ekran kartı için CPU-Z yerine GPU-Z programını kullanmanızı öneririm. GPU-Z üzerinden GT 620M ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

nVidia ekran kartının devrede olup olmamasını NVIDIA Denetim Masası üzerinden kendiniz ayarlayabilirsiniz ancak her zaman nVidia ekran kartı devrede olsun gibi bir seçenek bulunmamakta.

Windows derecelendirmesi konusuna gelirsek de cihazımda 4GB ram takılı iken "Grafikler" puanı 5,0 idi ancak ram takviyesi yapıp sistem belleğini 8GB'a çıkardığımda "Grafikler" puanı 6,6 oldu.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]  Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

• quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

quote:

şimdiden teşekkürler.

Ekran kartı için CPU-Z yerine GPU-Z programını kullanmanızı öneririm. GPU-Z üzerinden GT 620M ile ilgili bilgilere de ulaşabilirsiniz.

nVidia ekran kartının devrede olup olmamasını NVIDIA Denetim Masası üzerinden kendiniz ayarlayabilirsiniz ancak her zaman nVidia ekran kartı devrede olsun gibi bir seçenek bulunmamakta.

Windows derecelendirmesi konusuna gelirsek de cihazımda 4GB ram takılı iken "Grafikler" puanı 5,0 idi ancak ram takviyesi yapıp sistem belleğini 8GB'a çıkardığımda "Grafikler" puanı 6,6 oldu.

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]  Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]

benim zenbookta da 4gb ram var ve grafikler puanından memnun değilim.. 5.0 dan 6.6 ya sıçrayış büyük bi artış.. bende 2gb onboard, 2gb slotta ram var, cl11 1600 mhz 8gb ram alsam ve slottaki 2gb lık ram in yerine taksam 8 gb lık slottaki ve 2gb lık onboard ram birbiriyle uyumlu çalışır mı acaba ? bir sorun yaşamam herhalde diye düşünüyorum ama...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 1 Eylül 2012; 18:35:44 >

• quote:

benim zenbookta da 4gb ram var ve grafikler puanından memnun değilim.. 5.0 dan 6.6 ya sıçrayış büyük bi artış.. bende 2gb onboard, 2gb slotta ram var, cl11 1600 mhz 8gb ram alsam ve slottaki 2gb lık ram in yerine taksam 8 gb lık slottaki ve 2gb lık onboard ram birbiriyle uyumlu çalışır mı acaba ? bir sorun yaşamam herhalde diye düşünüyorum ama...

Aşağıdaki videoya bakılırsa bu işlem yapılabilir gibi gözüküyor.

• Arkadaşlar bn tek parça 8GB ram eklemek istiyorum acaba destekler mi ?
    İntelin sitesinde işlemcinin 32GB ram desteklediği yazıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ...
  • bunlarda windows ssd de mi hdd de mi arkadaşlar? ssdye kurabiliyor muyuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qucuqum

Arkadaşlar bn tek parça 8GB ram eklemek istiyorum acaba destekler mi ?
    İntelin sitesinde işlemcinin 32GB ram desteklediği yazıyor bilgisi olan paylaşırsa sevinirim ...

teknik servis ile görüşmenizi öneririm.. önemli olan onların ne dediği aslında.. internette araştırın biraz, videolar vardır mutlaka.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 4 Eylül 2012; 18:15:49 >
  • Selam,

Az önce Vatan bilgisayardan Samsung NP530U4C-S01TR aldım 1750'ye.UPS kargo ile gönderilecekmiş fakat pek iyi yorumlar okumadım kargo süresi hakkında.Vatandan alanlar olduysa kaç günde elinize geçti acaba?

Şimdiden Teşekürler...

Dudu
  • öncelikle teşekkürler arkadaşım ...
    Ben biraz araştırdım nette ama bu makine ile ilgili birşey bulamadım. Ayrıca Vatanada sordum ama bilmiyolar, denemek lazım dediler ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: suspirik

Selam,

Az önce Vatan bilgisayardan Samsung NP530U4C-S01TR aldım 1750'ye.UPS kargo ile gönderilecekmiş fakat pek iyi yorumlar okumadım kargo süresi hakkında.Vatandan alanlar olduysa kaç günde elinize geçti acaba?

Şimdiden Teşekürler...

Dudu

benim kargom 3 iş günü sürmüştü elime ulaşması.
  • nihayet vatandan 1466 tlye şimdi aldım :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: pigeontechs

nihayet vatandan 1466 tlye şimdi aldım :)

Güzel fiyat, hayırlı olsun.
  • Fiyat bu kadar uygunken aydınlatmalı klavyesi olmamasına rağmen alacağım galiba.
  • teşekkür ederim gerçekten iyi fiyattı alternatiflerden ne alacağız sorununu da çözmüş olduk.
  • Vatanbilgisayar'ın bu kadar indrim yapması kafamı kurcalasa da, siparişi verdim..1466 TL hakikaten çok iyi bir fiyat..hele bir gelsin bakalım..
  • bn de almaya niyetliydim bu fiyati gorunce dayanamadim aldim vatandan sıkıntı cikmaz bakalim ins..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: consultant_solid

Vatanbilgisayar'ın bu kadar indrim yapması kafamı kurcalasa da, siparişi verdim..1466 TL hakikaten çok iyi bir fiyat..hele bir gelsin bakalım..

kafanız kurcalanmasın hocam, vatan bilgisayar bu.. zaman zaman yapıyor böyle büyük indirimler içiniz rahat olsun, iyi günlerde kullanın ultrabook'unuzu.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: consultant_solid

Vatanbilgisayar'ın bu kadar indrim yapması kafamı kurcalasa da, siparişi verdim..1466 TL hakikaten çok iyi bir fiyat..hele bir gelsin bakalım..

kafanız kurcalanmasın hocam, vatan bilgisayar bu.. zaman zaman yapıyor böyle büyük indirimler içiniz rahat olsun, iyi günlerde kullanın ultrabook'unuzu.

teşekkür ederim desteğiniz için..Vatan bilgisayardan ilk defa alış veriş yapıyorum,onun verdiği bir tedirginlik var az da olsa..nasip meselesi birazda..genelde hepsiburadadan şikayetçidir insanlar(en azıdnan benim çevremdekiler) ama ben bir sürü alış veriş yaptım,şimdiye kadar hiç problem yaşamadım..umarım vatan bilgisayar da o şekilde olur..

bu makinayı önce kendim test edeceğim..sonuçta istatistiki veriler bir yere kadar,kullanıp içime sinmesi lazım..içime sinmezse biradere vereceğim en azından böyle bir opsiyonum olduğundan kafam rahat..

benim istediklerimi tam karşılamayacak gibi..beğenmezsem aklımdaki model bu : şarz aleti ağırlık farkıyla yaklaşık 1kg daha ağır..benim için tek kötü yanı bu..tabi fiyatınında 2 bin civarına düşmesi lazım,kampanya kovalayacağız artık

• dk 1 gol 1 ...

Vatan bilgisayardan gelen mail :

Sayın Müşterimiz,

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz siparişinize ait güvenlik onayını, Ek’te örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek en kısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.

İlgili evrakı en geç 07.09.2012 saat 12:00 a kadar secure@vatanbilgisayar.com veya 0 212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

ekte istenilen belge ,kredi kartının ön yüzü var mı böyle bir şey ya..akılları sıra güvenliği sağlayacaklar ama mail ya da fax ile kredi kartı bilgisi isteniyor !!! tam bir fiyasko..

Forumu kirlettiğim için özür dilerim..Bilmeyenlerde öğrensin diye yazıyorum..

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.