Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.712
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

hocam ilginiz için gerçekten teşekkür ederim.. asus ihtiyaçlarımı tam olarak karşılayan bir alet üretmiş UX32VD-R4002V modelinde ancak fiyatı da maşallah ancak bu alette bile ne var ne yok emin olamıyoruz direk elimize almadan.. farklı sitelerde ufak tefek özellikler farklı yazılmış.. ( biryerde 3x usb 3.0 , başka biryerde 1x usb 3.0 1x usb 2.0 gibi) ,, gidip yerinde incelemek lazım cihazı.. 4gb ram var yazılmış, ekstradan bir 4lük daha takarsak bu cihaz 4 yıl rahat götürür gibi duruyor.. ancak fiyat konusu büyük problem :) baba tarafıyla bi konuşmak lazım bu konuyu, %50 sini öderse UX32VD-R4002V modelini alıcam inş gibi duruyor.. bakalım, araştırmaya devam

Rica ederim. Asus'un resmi sitesinde UX32VD serisinin teknik özelliklerinde 3 adet USB 3.0 portu yer aldığı yazmakta. Ram konusunda da UX32VD serisinde 2GB'lık kısmın anakarta gömülü olarak geldiği belirtilmiş, NP530U4C-S01TR modelinde ise anakarta gömülü olan ram miktarı 4GB.

www.asus.com/Notebooks/Superior_Mobility/ASUS_ZENBOOK_UX32VD/#specifications

sarp hocam ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.. bu saabah vatan bilgisayardan verdim siparişimi.. hayırlısıyla birkaç gün içinde gelir inş cihaz.. isteklerimi %90 karşılayan bir cihaz oldu bu, Allah pişman etmesin

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux32vd-r4002v-ux32vd-core-i7-3517u-19ghz-4gb-ddr3-500-gb-hdd-24-gb-ssd-133-intel-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61808

haftasonu indirimi varmış vatan bilgisayarda bu arada, yeni cihaz alacak arkadaşlar +bonus ve axcess kart indirimini kaçırmasınlar 2600'e başka bir siteden alıcaktım, son anda buradan buldum, google aramasında çıkmamıştı vatanda

• An itibari ile 1750 tl vererek vatan computerden aldım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsT

An itibari ile 1750 tl vererek vatan computerden aldım

Hayırlı olsun :-)
    Benimki de pazar günü olduğundan yarına kaldı şubede yatıyor alet :-D
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

sarp hocam ilginiz için tekrar teşekkür ediyorum.. bu saabah vatan bilgisayardan verdim siparişimi.. hayırlısıyla birkaç gün içinde gelir inş cihaz.. isteklerimi %90 karşılayan bir cihaz oldu bu, Allah pişman etmesin

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-ux32vd-r4002v-ux32vd-core-i7-3517u-19ghz-4gb-ddr3-500-gb-hdd-24-gb-ssd-133-intel-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=61808

haftasonu indirimi varmış vatan bilgisayarda bu arada, yeni cihaz alacak arkadaşlar +bonus ve axcess kart indirimini kaçırmasınlar 2600'e başka bir siteden alıcaktım, son anda buradan buldum, google aramasında çıkmamıştı vatanda

Rica ederim. İyi günlerde sorunsuzca kullanmanız dileğiyle Zenbook'unuz hayırlı olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: diablo00

quote:

Alete programlar yüklemekle meşgulüm hocam kılıf mouse siparişi vs. Beğendim yalnız tuşlar kasa ekran hoşuma gitti herşey çok iyi şu an
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: diablo00

Yeni ultrabooklarınız hayırlı olsun arkadaşlar, NP530U4C-S01TR kullanıcıları giderek artıyor.
  • Samsung NP530U4C-S01TR ürünün vatan bilgisayardan yaklasık 20 gun önce aldım kampanyalı dıye.Aldıgımın 2. günü ekranı kazayla sert darbe yedı.Ekran parçalandı.Servisine verdim kullanıcı hatası nedenıyle 320tl 40 kurus istediler.bende kabul ettim.Ürünü kampanyalı diye aldık daha pahlıya geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurjones -- 26 Ağustos 2012; 20:55:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurjones

Samsung NP530U4C-S01TR ürünün vatan bilgisayardan yaklasık 20 gun önce aldım kampanyalı dıye.Aldıgımın 2. günü ekranı kazayla sert darbe yedı.Ekran parçalandı.Servisine verdim kullanıcı hatası nedenıyle 320tl 40 kurus istediler.bende kabul ettim.Ürünü kampanyalı diye aldık daha pahlıya geldi.

kampanyalı almasaydınız daha da pahalıya gelecekti hocam.. her şerde vardır bir hayır, geçmiş olsun
  • Bugün itibari bende NP530U4C-S01TR sahibiyim.

tek sormak istediğim 4 GB ram daha takacağım taktırmış olanlar hangi ram'i aldı. Ayrıca çanta olarak ne aldınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mgezer

Bugün itibari bende NP530U4C-S01TR sahibiyim.

tek sormak istediğim 4 GB ram daha takacağım taktırmış olanlar hangi ram'i aldı. Ayrıca çanta olarak ne aldınız.

Öncelikle cihazınız hayırlı olsun, iyi günlerde kullanın.

Ram olarak 1600MHz'lik 4GB Patriot PSD34G1600S2 aldım.

www.vatanbilgisayar.com
    Masaüstü bilgisayar, dizüstü bilgisayar, cep telefonu, televizyon, tablet, fotoğraf makinesi ve binlerce teknoloji ürünü Vatan Bilgisayar' da.
    http://www.vatanbilgisayar.com/Ram/patriot-psd34g16002s-4gb-signature-ddr3-1600mhz-cl11-tek-modul-notebook--ram/productdetails.aspx?I_ID=59859

Çanta olarak da aşağıdaki ürünün siparişini verdim, büyük ihtimalle yarın elimde olacak, kullandıktan sonra çanta konusundaki izlenimlerimi paylaşırım.

Targus UK
    Laptop Carry Bags & Cases | Protect Your Devices at Targus
    http://www.targus.com/uk/product_details.asp?sku=CN414EU

• Selamlar

1 saat önce Vatan Computer'in sitesinden NP530U4C-S01TR ultrabook'umu 1754 TL kdv dahil satın aldım. Mağazada 2000 TL den satılıyordu.
    6 senedir kullandığım celeron IBM thinkpad'ime veda edeceğim hayırlısıyla :)
  • Merhaba,

Aramıza yeni katılanlara hayırlı olsun diyorum öncelikle :)

Çanta olarak aşağıda ki ürünü kullanıyorum. Yıllardır normal notebooklar ile omuzdan asmalı çantadan sonra sırt çantası modeli kullanmıştım.
    Madem taşınırlığı yüksek bir bilgisayar aldım, o halde şarj aleti ve mouse taşımayıp sadece bilgisayarı taşıyarak kendimi yükten kurtaracağım dedim ve sadece bilgisayarın sığabileceği bir ürün buldum.

Ürün tanıtımında her ne kadar 13.3" macbooklar için yazsa da bizim ultrabooklar içine tam oluyor. Cihazın pil ömrü oldukça uzun olduğu için şu ana kadar dışarıda geçirdiğim zamanlarda şarj cihazı aramadım.
    Günlük kullanımda şarj cihazını da taşımak ve veya omuza asmak isteyenler için uygun bir ürün değil ama benimle aynı mantıkta olanlara şiddetle tavsiye ederim.
    Alt ve üst kaplamanın içinde bulusnan ert katman darbeler için koruyucu olurken yumuşak iç kaplaması ve lastiği sayesinde ultrabook içeride çok stabil duruyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: highjacker

Merhaba,

Aramıza yeni katılanlara hayırlı olsun diyorum öncelikle :)

Çanta olarak aşağıda ki ürünü kullanıyorum. Yıllardır normal notebooklar ile omuzdan asmalı çantadan sonra sırt çantası modeli kullanmıştım.
    Madem taşınırlığı yüksek bir bilgisayar aldım, o halde şarj aleti ve mouse taşımayıp sadece bilgisayarı taşıyarak kendimi yükten kurtaracağım dedim ve sadece bilgisayarın sığabileceği bir ürün buldum.

Ürün tanıtımında her ne kadar 13.3" macbooklar için yazsa da bizim ultrabooklar içine tam oluyor. Cihazın pil ömrü oldukça uzun olduğu için şu ana kadar dışarıda geçirdiğim zamanlarda şarj cihazı aramadım.
    Günlük kullanımda şarj cihazını da taşımak ve veya omuza asmak isteyenler için uygun bir ürün değil ama benimle aynı mantıkta olanlara şiddetle tavsiye ederim.
    Alt ve üst kaplamanın içinde bulusnan ert katman darbeler için koruyucu olurken yumuşak iç kaplaması ve lastiği sayesinde ultrabook içeride çok stabil duruyor.

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook__netbook_cantasi/1467/125041977/case_logic_qns113k_13_3_siyah_notebook_kilifi

Bende bu tarz bir çanta bakıyordum, teşekkürler paylaşım için. Teknosa biraz pahalı satıyor gibi..yada ben uzun süredir laptop almadığım için aksesuarlar pahalanmış haberim yok :)

• arkadaşlar siz nasıl düşünürsünüz bilmiyorum ancak ben ultrabooklar için özel bir çanta aranması gerektiğini düşünmüyorum pek.. normal postacı çantalar bilirsiniz hepiniz, onlardan var 1-2 tane bende :) normal günlük hayatta kullanıyormuş gibi atıp içine kullanıyorum.. tavsiye de ederim ayrıca..
  • Bende Asus UX31A var bu çantayı aldım çok şık tavsiye ederim

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi]
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bende Asus UX31A var bu çantayı aldım çok şık tavsiye ederim

Siyah çantalara göre gerçekten şıkmış :) . Kaç liraya aldınız?
  • Şimdiye kadar bahsi geçmedi. Ultrabook'un kutusunda Windows 8'e upgrade sadece 29 TL diye bir ibare gördüm. wwww.windowsupgradeoffer.com diye bir site var. Biraz inceledim ama sizlerin yorumlarını da almak isterim. Yakında Windows 8 çıkacak ve melez diskleri daha iyi yönetecek ve bilgisayarın kaynaklarını çok kullanmayacak deniliyor. Sizce bu upgrade'i satın almalı mıyız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: barslan78

quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Bende Asus UX31A var bu çantayı aldım çok şık tavsiye ederim

Siyah çantalara göre gerçekten şıkmış :) . Kaç liraya aldınız?

Ben 119 tl ye aldım ama Darty de 99 tl.
  • Ben de bu bilgisayarı hepsiburada'dan yaklaşık 2 hafta önce aldım.Özellikleri , görüntüsü gayet güzel.En önemlisi şarjı inanılmaz dayanıyor.Ancak maalesef ekranımda bi adet ufak çaplı ölü pixel çıktı ben de bunun için iade etmeye uğraşmadım bir daha artık nazarlık olacak o da :)

Bir de sormak istediğim iki şey var ;
    1-windows derecelendirmesinde bazı arkadaşlarda grafiğe 5,0 vermiş bazı arkadaşlarda 6,6..bu iki ekran kartı olduğundan kaynaklanıyor sanırım , ancak bende 4,9 verdi.Şimdi derecelendirme yapılırken harici nvidia'yı kullanmasını nasıl seçebiliriz ki 6,6 versin ?
    2-cihazın wireless çekimi benim eski bilgisayarıma göre düşük geldi.sanırım bu da şarjı fazla dayansın diye yapılmış bişeydir..Şarj süresinden feragat edip wireless'ın daha iyi çekmesini sağlayabilir miyiz ?

şimdiden teşekkürler.
  • Tasarımı çol kaba ve ucuz olmuş üstten bakınca ilk eski akaba laptoplara benziyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.