Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Samsung NP530U4C-S01TR (i5-3317U, GT 620M) [Oyun Testleri Eklendi] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.327
Cevap
18
Favori
133.734
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: consultant_solid

dk 1 gol 1 ...

Vatan bilgisayardan gelen mail :

Sayın Müşterimiz,

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz siparişinize ait güvenlik onayını, Ek’te örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek en kısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.

İlgili evrakı en geç 07.09.2012 saat 12:00 a kadar secure@vatanbilgisayar.com veya 0 212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

İlginiz için teşekkür ederiz.

ekte istenilen belge ,kredi kartının ön yüzü var mı böyle bir şey ya..akılları sıra güvenliği sağlayacaklar ama mail ya da fax ile kredi kartı bilgisi isteniyor !!! tam bir fiyasko..

Forumu kirlettiğim için özür dilerim..Bilmeyenlerde öğrensin diye yazıyorum..

bende gönderdim bunu, büyütülecek birşey yok.. kredi kartının çalıntı olup olmadığını kontrol ediyorlar.

eğer 3D security ile işlem yapmış olsaydınız buna gerek kalmayacaktı, ancak siz öyle görünüyor ki direk siparişi tamamla demişsiniz.. Hal böyle olunca da adamlar kredi kartının size ait olup olmadığını sorguluyorlar.. Fax'ı çektikten 5-10 sonra siparişiniz onaylanıyor.. bende böyle olmuştu.

dipnot: kredi kartının ön yüzü ile hiçkimse sizin bilgilerinize ulaşamaz ve kartı kullanamaz.. önemli olan kartın 2 yüzünün birden gönderilmemesi.. arkadaki sayıların son 3 hanesi de gerekli birinin sizin kartınızdan alışveriş yapabilmesi için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuffkiLLe -- 5 Eylül 2012; 18:46:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: TuffkiLLe

quote:

dk 1 gol 1 ...

Sayın Müşterimiz,

Web sitemiz üzerinden vermiş olduğunuz siparişinize ait güvenlik onayını, Ek’te örneği bulunan belgenin siparişinize uygun aslını tarafımıza ileterek tamamlayınız. Siparişiniz kredi kartı sahibi hacrindeki bir kişiye teslim edilecekse aynı formda bulunan alt kısmı da eksiksiz doldurunuz. Siparişiniz bu işlemlerin neticelenmesi durumunda değerlendirilerek en kısa sürede kargo firmasına teslim edilecektir.

İlgili evrakı en geç 07.09.2012 saat 12:00 a kadar secure@vatanbilgisayar.com veya 0 212 665 09 42 nolu faks numaramıza iletiniz. İşlemin gerçekleşmemesi durumunda, güvenlik onayı alınamadığı için siparişiniz iptal edilerek tutar ilgili hesaba iade edilecektir.

ekte istenilen belge ,kredi kartının ön yüzü var mı böyle bir şey ya..akılları sıra güvenliği sağlayacaklar ama mail ya da fax ile kredi kartı bilgisi isteniyor !!! tam bir fiyasko..

bende gönderdim bunu, büyütülecek birşey yok.. kredi kartının çalıntı olup olmadığını kontrol ediyorlar.

eğer 3D security ile işlem yapmış olsaydınız buna gerek kalmayacaktı, ancak siz öyle görünüyor ki direk siparişi tamamla demişsiniz.. Hal böyle olunca da adamlar kredi kartının size ait olup olmadığını sorguluyorlar.. Fax'ı çektikten 5-10 sonra siparişiniz onaylanıyor.. bende böyle olmuştu.

dipnot: kredi kartının ön yüzü ile hiçkimse sizin bilgilerinize ulaşamaz ve kartı kullanamaz.. önemli olan kartın 2 yüzünün birden gönderilmemesi.. arkadaki sayıların son 3 hanesi de gerekli birinin sizin kartınızdan alışveriş yapabilmesi için.

iyi de kart çalıntı olsa gider iptal ettiririm,bence çok gereksiz bir işlem..kaldı ki 3D ile onaylanmazsa bu şekilde işlem yapmanız gerekecek diye uyarmaları gerekir..bir de ıslak imza istiyorlar,yok artık..cep telefonuyla fotolarını çekip,wordde birleştirdim..teknik imkanlarım bu kadar..öteki türlü çıktı alıp imzalayıp tekrar taramam gerekiyor ki ,mümkün değil..siparişin iptal edilmesi çok sıkıntı değil,sipariş 10 taksitli olduğu için geriye de 10 taksitle ödeyeceklermiş öyle diyor müşteri hizmetlerineremle güleceğimi şaşırdım,insan bunu söylemeye utanır..çok yazık..

• ben formuyla uğraşamadım. direk kimlik ve kartı taradım yolladım. ok sorun yok dediler. ama dediğiniz gibi bu keyifsiz bir uygulama. 3d kullanmayınca bu şekilde uygulama maalesef.

kargoya verilmiş bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pigeontechs -- 5 Eylül 2012; 20:07:02 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: suspirik

Selam,

Az önce Vatan bilgisayardan Samsung NP530U4C-S01TR aldım 1750'ye.UPS kargo ile gönderilecekmiş fakat pek iyi yorumlar okumadım kargo süresi hakkında.Vatandan alanlar olduysa kaç günde elinize geçti acaba?

Şimdiden Teşekürler...

Dudu

benim kargom 3 iş günü sürmüştü elime ulaşması.

Bugun Vatan'dan siparis verenlerden biri de benim. Gun icinde kargoya verilmis durumda, bakalim teslimat ne kadar surecek. Pixel konusunda bir talihsizlik yasamayiz umarim

• benimki de kargoya verilmiş umarım bi sıkıntı çıkmaz kargoda..
  • quote:

quote:

quote:

dk 1 gol 1 ...

Sayın Müşterimiz,

iyi de kart çalıntı olsa gider iptal ettiririm,bence çok gereksiz bir işlem..kaldı ki 3D ile onaylanmazsa bu şekilde işlem yapmanız gerekecek diye uyarmaları gerekir..bir de ıslak imza istiyorlar,yok artık..cep telefonuyla fotolarını çekip,wordde birleştirdim..teknik imkanlarım bu kadar..öteki türlü çıktı alıp imzalayıp tekrar taramam gerekiyor ki ,mümkün değil..siparişin iptal edilmesi çok sıkıntı değil,sipariş 10 taksitli olduğu için geriye de 10 taksitle ödeyeceklermiş öyle diyor müşteri hizmetlerineremle güleceğimi şaşırdım,insan bunu söylemeye utanır..çok yazık..

Kartim calinsa gider iptal ederim demissiniz, ancak bilgilerinizin 3. kisilerin eline gecmesi icin fiziksel olarak calinmasi gerekmiyor. Yani bunun farkinda bile olmayabilirsiniz. Kabul ediyorum, onyuz fotokopisini istemek hos gorunmuyor, ancak sonucta bu tur bir prosedurun olmadigi 3D Secure odeme secenegi de mevcut.

• arkadaşlar bu bilgisayarı ben de aldım ama mikrofon ve kulaklık giriş tek bunun. Bende mikrofonlu kulaklık var çok kullanırım. Nasıl takacağım bunu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CΛRNIVΛLE

arkadaşlar bu bilgisayarı ben de aldım ama mikrofon ve kulaklık giriş tek bunun. Bende mikrofonlu kulaklık var çok kullanırım. Nasıl takacağım bunu ?

bende düşünmüştüm bunu ama harici ses kartım var, o şekilde çözdüm, sonrasını da kurcalamadım hiç araştırmak lazım
  • Arkadaşlar bende kampanyadan np530 aldım.

Size sormak istediğim;
    Ben bu bilgisayara usb flash disk den windows 7 ultimate kurmak istedim.

f2 ile bios a girdim, boot bölümünden, usb diski ilk boot sırasına aldım.
    Diğer hard disk ve dvd-rom seçeneklerini shift+1 ile pasif hale getirdim.

Fakat bios hiç bir usb diski görmüyor, fat32 li olanı, ntfs formatlı olanı hepsini denedim, nafile görmüyor. Zaten bios a girdiğimde usb diskin esamesini bile göstermiyor. Sandisk, Kingston, Western digital bütün markaların usb disk, usb flash disk lerini denedim, nafile.

Ben daha önce en basit netbook da bile usb den windows kurdum, tecrübem vardır. Fakat np530 a kuramıyorum.
    Tek seçenek dvd sürücüden kurmak görünüyor.

Konu hakkında bilgisi olan varsa ve cevaplarsa şimdiden teşekkür ederim.
  • arkadaşlar bende bugun aldım:)vatan ankamall magazasından pazar gunu asus alcaktım aynı fıyata vatandan ama limitim yetmemişdi iyikide yetmemiş:)
  • 1750 iken aklima yatmisti zaten bugun 1466 oldugunu gorunce 1 saat yorum arastirmasindan sonra aklima yatarak siparisimi verdim az once. HD film, hafiflik ve pil omru konusunda pisman etmesin yeter. Temiz format mi yoksa fabrika cikisi kurulumu mu oneriyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

1750 iken aklima yatmisti zaten bugun 1466 oldugunu gorunce 1 saat yorum arastirmasindan sonra aklima yatarak siparisimi verdim az once. HD film, hafiflik ve pil omru konusunda pisman etmesin yeter. Temiz format mi yoksa fabrika cikisi kurulumu mu oneriyorsunuz?

Hayırlı olsun. Aldığınız ilk haliyle bir süre kullanın, eğer memnun kalırsanız öyle devam edersiniz ancak bir sorun yaşarsanız buraya yazarsanız ve birlikte çözmeye çalışırız, gerekirse temiz kurulum yaparsınız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sarppy

quote:

Orijinalden alıntı: Ac1DBuRN

1750 iken aklima yatmisti zaten bugun 1466 oldugunu gorunce 1 saat yorum arastirmasindan sonra aklima yatarak siparisimi verdim az once. HD film, hafiflik ve pil omru konusunda pisman etmesin yeter. Temiz format mi yoksa fabrika cikisi kurulumu mu oneriyorsunuz?

Hayırlı olsun. Aldığınız ilk haliyle bir süre kullanın, eğer memnun kalırsanız öyle devam edersiniz ancak bir sorun yaşarsanız buraya yazarsanız ve birlikte çözmeye çalışırız, gerekirse temiz kurulum yaparsınız...

cok tesekkur ederim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

Arkadaşlar bende kampanyadan np530 aldım.

Size sormak istediğim;

Fakat bios hiç bir usb diski görmüyor, fat32 li olanı, ntfs formatlı olanı hepsini denedim, nafile görmüyor. Zaten bios a girdiğimde usb diskin esamesini bile göstermiyor. Sandisk, Kingston, Western digital bütün markaların usb disk, usb flash disk lerini denedim, nafile.

Ben daha önce en basit netbook da bile usb den windows kurdum, tecrübem vardır. Fakat np530 a kuramıyorum.

acronis disk director kullanarak gpt olan formatı mbr ye çevirmeniz gerekiyor sanırım.. benzer bir sorun ; (http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65428454 )

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kayamtky

Arkadaşlar bende kampanyadan np530 aldım.

Size sormak istediğim;

acronis disk director kullanarak gpt olan formatı mbr ye çevirmeniz gerekiyor sanırım.. benzer bir sorun ; (http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=65428454 )

Teşekkür ederim bu söylediğiniz sorunu da öğrendiğim iyi oldu.

Ama, benim sorunum;
    Bilgisayarı yeniden başlattığımda, boot edilebilir bir windows yüklü usb diski, bios tan gerekli ayarları yaptığım halde ilk açılışta görmüyor.

• Bugün Vatandan iki tane aldım mağazadan.Yalnız birisinin kutusu eski,diğeri yeniydi eski kutudan çıkanın sistem derecelendirmesi 4,9 çıkıyor,yenisi 5,1.Düşük çıkanı yükseltmenin yolu varmı?Bu neden kaynaklanıyor olabilir?Ne tavsiye edersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_pektas77

Bugün Vatandan iki tane aldım mağazadan.Yalnız birisinin kutusu eski,diğeri yeniydi eski kutudan çıkanın sistem derecelendirmesi 4,9 çıkıyor,yenisi 5,1.Düşük çıkanı yükseltmenin yolu varmı?Bu neden kaynaklanıyor olabilir?Ne tavsiye edersiniz?

Her ikisinin de model numarası NP530U4C-S01TR mi?
  • ya bunu kac saat sarz etcez ilk sarzında.acayımmı bişi olurmu:)
  • quote:

Orijinalden alıntı: i_pektas77

Bugün Vatandan iki tane aldım mağazadan.Yalnız birisinin kutusu eski,diğeri yeniydi eski kutudan çıkanın sistem derecelendirmesi 4,9 çıkıyor,yenisi 5,1.Düşük çıkanı yükseltmenin yolu varmı?Bu neden kaynaklanıyor olabilir?Ne tavsiye edersiniz?

mağazadan bu fiyata alnabiliyor mu arkadaşlar?

Eğer alınabiliyorsa yarın gidip mağazadan almak daha mantıklı en azından beklemek zorunda kalmayız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: savascakir

ya bunu kac saat sarz etcez ilk sarzında.acayımmı bişi olurmu:)

eskide kaldı dostum artık o olaylar.. tak fişe aç direk, şarj olsun falan diye bekleme yani
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.