Şimdi Ara

Samsung NVMe evo plus 970 Hiz sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    i7 7700k Islemci
    Asus Maximus IX z270 Anakart
    Asus GTX 1080
    Corsair Vengeance 4*8GB 32GB Ram
    Samsung Evo Plus 970 NVMe SSD
    2*1TB WD Hdd
    orjinal Windows 10 1809

Sistemimdeki sorunum su.

Hiz testinde ssd kagit uzerindeki okuma yazma degerlerini veriyor.

Bios dan PCI modunda x4 hizinda ayarli ssd
    ama surucu siralamasinda nasil yaprsam yapayim windows kurulum ekraninda son sirada gorunuyor.

Fakat Sistemi ilk acilisinda bios ekraninin gelmesi uzadi ve sanki bios goruntusu gelmeden tekrar reset atiyormus gibi davraniyor.

sistemimin son bios zamani 22 saniye olarak gosteriyor gorev yoneticisi.

Bilgisayar acildiktan sonra otomatik baslayan programlarin bile tam olraka acilmasi 15 sn ekstra suruyor

Bu acilis suresi eski sata ssd ile ayni.

format attim temiz kurulum yaptim bios guncel driverler guncel ama yine de o nvm e ssd isik hizindaki hizlarini alamiyorum.
    Neler yapmam Lazim gorulerinizi bekliyorum??? harcadigim para bosa gitmis hissi uyandirmmaya basladi cunku bende

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende yeni 970 evo aldım açılışı 40 saniyeye kadar uzadı takip ediyorum konuyu bilen yardımcı olur umarım

• Benim bilgisayarım windows 10 hard disk var genelde pc yi açıp 1 dk açılana kadar farklı bir şeyler yapıyorum. Belki açılışı 1 dk yı geçiyordur. Açılış hızından başka bir amacınız yok ise para vermeyin ssd lere. Bana para tuzağı bir şey gibi geliyor.

• Grastice G kullanıcısına yanıt
    Alakası yok klasör açarken program çalıştırırken her anlamda fark ediyor 7200rpm kaliteli hdd sadece depolama olarak kullanıyorum blu-ray bir film açmak işkence ssd kullanın hdd yüzüne bakmazsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 27 Aralık 2019; 21:39:30 >
  • Birçok özelden soru ve miimlenme neticesinde yazdım.

Nvme gerçekten fayda sağlıyor mu ?
    https://forum.donanimhaber.com/ssd-secimi-nvme-mi-sata-mi-hiz-mi-kapasite-mi--141398599#141398599
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.