Şimdi Ara

Samsung nx1000 mi panasonic lumix gf3 mu acil yardim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ustadlar dun aksam vatan bilgisayara nx1000 almak icin gittim.Orada calisan arkadas yardimci olmak istedi ve bana abi onu alacagania gf3 u al dedi tutturdu bende hic anlamiyorum amator cekim yapmak icin aldim cihazi...ama gelup evde inceledigimde cihazin 12 mpx ve sensorunun nx1000 den daha kucuk oldugunu falan gordum..bugun gun icinde gidip degistirmeyi dusunuyorum...sizce eleman yanlismi yonlendirdi...ne yapmayalim yardimci olurmusunuz....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gf3un vakti doldu diye dusunuyorum. Hala satiliyor mu bu makineler ? Nx3000 alin derim.

• Oda vatanda yoktu sadece nx1000 var bulundugum ilde birde bu vardi bende vakti doldu dedim abi siz megapixele falan bakmayin alin bu cihazi genis aci var bunda nx1000 de yok dedi cakti bunu gidip degsitiriyim mi ne diyosunuz

• Bence de giriş seviyesinde mantıklı olan nx1000/2000/3000 . İmkan varsa değiştirin
  • Aynen suan vatandayim nx2000 nx3000 yok nx1000 ile degistiriyorum umarim memnun kalirim cok eski bi teknolojiye yonlendirdi beni diye dusunuyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: nickelcouh12

Aynen suan vatandayim nx2000 nx3000 yok nx1000 ile degistiriyorum umarim memnun kalirim cok eski bi teknolojiye yonlendirdi beni diye dusunuyorum

Samsung almayınız elinde kalan malları veriyorlar, piyasada Samsung yok artık Fotoğraf Makinesi sektöründen çekildi, Sony A6000 alın daha karlı olacaktır sizin için, sonra pişman olacaksınız.
  • Peki verdigi gf3 ile nx1000 kiyaslarmisiniz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PANASONİC'Mİ SONY'Mİ
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Peki verdigi gf3 ile nx1000 kiyaslarmisiniz

Panasonic tabiki daha ağır basmaktadır. Samsung bu işte son 2-3 sene içinde girip çıkan bir firma, Panasonic' in Lumix GF3' satışından daha fazla olabilir bunun tek nedenir reklam stratejisi, Panasonic reklam yapmıyor. Zaten uzun süre 1000 küsür liralardan satıldı Panasonic, sonra kalan ürünlerde kampanya yapıldı temiz ya da sıfır bulaiblirseniz ikisi arasında daha iyi olan Panasonic' tir. Crop çarpanlarıda göz önüne alınız.
  • AMA yineliyorum iyi bir makine önermiş size.
  • Vatandan aldigim nx1000 de eve geldik bozuk cikti acilmiyor para iadesi aldik...sonra gittik nikon p530 aldim mediamrktten naptim bende anlamadim..ama umarim iyidir.guzel fotolar cekiyor...siz ne dusunuyirsunuz nasil makine

• quote:

Vatandan aldigim nx1000 de eve geldik bozuk cikti acilmiyor para iadesi aldik...sonra gittik nikon p530 aldim mediamrktten naptim bende anlamadim..ama umarim iyidir.guzel fotolar cekiyor...siz ne dusunuyirsunuz nasil makine

Bataryayı düzgün şarj edip denediniz mi ? Aldığınız kutunun emniyet bandı üzerinde miydi ?
  • Hayir ustadim teshir urunuydu hepsini denedik magazadakilerde denedi beyfendi bozuk herhalde dediler hic ikiletmeden geri aldilar...para iadesi yaptilar bende gittim nikon p530 aldim busefer sifir aldim mediamrketten 899 tlye bu makina nasil sizce diger almaya calistiklarima gore.

• Hocam hatıra olsun diye resim çekiyorsanız gayet güzel. Ama bu lensi değişmeyen bir makina diğer ikisi lensi değişen makine idi, yani fotoğrafçılık öğrenmek için bu pek bir işe yaramaz, resim kalitesinde diğerlerine göre kötüdür zira sensörü ufaktır, keşke 3. Makina için acele etmeseydiniz.

• Ben hicbisey anlamadim wallahi....benim amacim foto ogrenmek falan degil..amacim arac ve emlak alim satimi benim isim....araclari lg g4 telefonum ile cekiyorum istedigim renkleri kaliteyi alamiyorum...premium biraz luks araclar satiyirum siteye koydugumda daha net keskin guzel ciksin istedim...pnasonic gf3 bu dediklerimi kesinlikle karsilamadi lg g4 daha guzel geldi bi tik otesi ne olur dedim oradaki kiz bayagi bilgiliydi o illa lens degissin profosyonel bisey istersni dedi bir model gosterdi hatirlamiyirum 1700 tl idi butcek 1000e kadar dedim ozaman p530 u tavisye ederim sizin isinizi fazlasiyla gorur keskin guzdl fotolar ceker dedi begenmezseniz getirin degistirelim dedi sizler ne diyirsunuz simdi

• quote:

Ben hicbisey anlamadim wallahi....benim amacim foto ogrenmek falan degil..amacim arac ve emlak alim satimi benim isim....araclari lg g4 telefonum ile cekiyorum istedigim renkleri kaliteyi alamiyorum...premium biraz luks araclar satiyirum siteye koydugumda daha net keskin guzel ciksin istedim...pnasonic gf3 bu dediklerimi kesinlikle karsilamadi lg g4 daha guzel geldi bi tik otesi ne olur dedim oradaki kiz bayagi bilgiliydi o illa lens degissin profosyonel bisey istersni dedi bir model gosterdi hatirlamiyirum 1700 tl idi butcek 1000e kadar dedim ozaman p530 u tavisye ederim sizin isinizi fazlasiyla gorur keskin guzdl fotolar ceker dedi begenmezseniz getirin degistirelim dedi sizler ne diyirsunuz simdi

Tamam, amacınız için aldığınız makina iş görür, güle güle kullanın.

• Tesekkurler yardiminiz icin

• nickelcouh12 N kullanıcısına yanıt
    Nx2000-nx3000 alabilirsin. Aldığınız makineden daha başarılı fotoğraf çeker. Butcenizle de çok güzel bir set yapabilirsiniz. Fiyatlar uygun şuan.

• Ağbicim mademm lüx araç satıyorsun kıy paraya dslr ve güzel lens al zengin adamsın belli ne diye cimrilik yapıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: sinan627

Ağbicim mademm lüx araç satıyorsun kıy paraya dslr ve güzel lens al zengin adamsın belli ne diye cimrilik yapıyorsun

işte tam da o dediğin şeyi yaptığımız için biz fakir o adam zengin zenginler 3 kuruşun bile hesabını yapar, öyle zengin olurlar. biz fakirlerde bulduğumuzu yeriz gider en pahalı ürünü alırız.

örneğin asgari ücretle alışanlar gider 2000tl lik cep telefonlarını alıyorlar,ama o asgari ücretlinin patrona 200tl lik telefon kullanıyor. böyle örnekler çok var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.