< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wntln -- 30 Ocak 2025; 13:17:12 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
SAMSUNG QN90D KULLANICILAR KULÜBÜ (30. sayfa)
-
-
Bu ayarlari denedim renkler cok soluk kaldiquote:
Orijinalden alıntı: 46Samet2ben bu ayarları kullanıyorum çok memnunum televizyonum büyüleyici güzel görüntü veriyor bana göre sadece bazen hareketli sahnelerde basım ağrıyabiliyor onu nasıl düzeltirim bilmiyorumrtings.com
Samsung QN90D/QN90DD QLED Calibration Settingshttps://www.rtings.com/tv/reviews/samsung/qn90d-qn90dd-qled/settings
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Yok ya emin misiniz bana iyi gelmişti aslında baya
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba arkadaşlar bende 85" aranıza katıldım. Tv ünitenin üzerinde duruyor ama bana pek güven vermedi tv askı aparatı tavsiyesi verebilecek olan var mı?
-
Resimlerde sizin cercevesi gumus renk cikmis bendeki siyah,gumus modeli de var mi ?
Arkadaşlar renk ayarlarına takılmayın. Her panel farklı kalibrasyonda üretiliyor. Sizin kendi panelinize en iyi olanı kendiniz bulun. Buradan belli başlı ayarları uyarlayın renk olayına girmeyin derim. :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 30 Ocak 2025; 16:10:24 > -
bilgisayarı oyun hdmi bağladım renkler ve netlik daha iyi oldu fakat oyunlarda şöyle bir problemim var bu nedir nasıl çözülür bilen var mıdır?
edit: bu oyunun bir özelliğiymiş fakat oled de böyle bir şey hatırlamıyorum oled bu özelliği çok hissettirmedi karanlık bir ekranı olduğu için diye düşünüyorum
monitör için kullanan varsa bu televizyonu bana yazın yaptığım ayarları atayım baya bir düzelttim çiçeklenme neredeyse kayboldu şu an çok iyi bir görüntü veriyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 30 Ocak 2025; 19:14:45 >
-
Merhabalar,
Arkadaşlar 65qn90d tv de tarayıcıda hız testi yaptığımda 100 mb. geçmediğini gördüm. Hem kablolu hem kablosuz denedim. Modem tv yanında cepten test yaptığımda 500 mb. görüyor.
Ne yapmalıyım bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Benim q80b tvdede böyle 1.000 mps var fakat 100 lerde 80 lerde kalıyor hız
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ethernet usb bağlantılı adaptorler var. Markası ugreen. Bununla 700 mps hiz aldik tcl tv lerde. Tv nin mavi usb girişine baglayacaksiniz
Süperonline 25 mbit kullanıyorum, SamsungQN90'a ethernet kablo ile bağlı
sonuç: Sıfır kayıp ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi izmirden -- 31 Ocak 2025; 18:7:50 > -
Görüldüğü gibi. TCL 98P755 deki internet hızı...
Merhabalar herkese
65qn90d düşünüyorum. 2025 modelle aralarında çok fark olur mu acaba? Olursa da ne gibi farklar vardır?
85d modeliyle ses açısından fark olduğunu biliyorum.
Ayrıca tv yi kullanma sebebim netflix, ps5 gibi kullanımlar...
Ne dersiniz..???
Dostlar aileme tv almam lazım. Bir
Sekilde tv alıcaz.
Sıfır Crystal 55DU8500 tvyi 30 bin ₺ almak mı mantıklı yoksa ;
kendi tvmi 55Q80B 2 yaşında 30bin ₺ sayıp kendime 49 bin ₺ 55Q90D alıp yükseltmek mi mantıklı?
Şimdi kendine mi TV alacaksın ailene mi anlayamadım
30 bin paramız var. Ya crystal tv du8500 alıcam sıfır. Yada Ben q80b kullanıyorum. Aileme tv almam lazım. benimkini onlara verip üzerine 19 bin koyup qn90d alıcam. Kısaca bu. Yani 19 bin tl fark verip q80b’den q90d ye yükselmeye değer mi. Aynı zamanda ailemde crystal tv yerine qled kullanmıs olur
Q80b / qn90d ikilisi daha iyi bu durumda
Qn90d ile q 80b arasinda ucurum var desem yeridir.
Crystal dediğiniz tv edge led bir tv dir. 2025 yılında asla alınacak bir tv degildir. direct led, qled yada miniled tercih etmelisiniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi escudo76 -- 4 Şubat 2025; 15:20:43 >
Tv satıcıları bu yorumu okusa üzülürdü ama gerçekleri söylemek zorunda kalmış arkadaş. :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X