Şimdi Ara

Samsung R580 Core i5-520M (2.26GHz) - NVIDIA GeForce GT330M 1024MB (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
157
Cevap
0
Favori
56.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bende JS02 modelini aldım bugün elimde olacak inşallah, fakat işletim sistemi 32 bit geliyormuş samsung dan bana. bu konuda sordugum soruda öyle dediler. 4 gb ram ı 32 bit işletim sistemi ile kullanamayacağım.
  • 32 bit le 64 bit arasında ne fark var 32 oluncanoluyo 64 olunca noluyo
  • Bende bugün js01tr modelini aldım.İlk izlenimlerim oldukça olumlu.R522 gibi serin ve sessiz çalışıyor.Fırsat bulursam inceleme yapmak istiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 20 Mart 2010; 21:27:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kulspruta

Bende bugün js01tr modelini aldım.İlk izlenimlerim oldukça olumlu.R522 gibi serin ve sessiz çalışıyor.Fırsat bulursam inceleme yapmak istiyorum.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan :) .
  • quote:

Orijinalden alıntı: sertacaygun

quote:

Bende bugün js01tr modelini aldım.İlk izlenimlerim oldukça olumlu.R522 gibi serin ve sessiz çalışıyor.Fırsat bulursam inceleme yapmak istiyorum.

Hayırlı olsun. Güle güle kullan :) .

Çok teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 20 Mart 2010; 21:57:26 >
  • Draft N varmış, değil mi ?

Daha bana almak nasip olmadı, hayırlısı bakalım. Herşeyin hayırlısı usta...
  • quote:

Draft N varmış, değil mi ?

Varmış hocam varmış

Hayırlısı umarım en kısa sürede alabilirsin

• quote:

quote:

Draft N varmış, değil mi ?

Varmış hocam varmış

Hayırlısı umarım en kısa sürede alabilirsin

Sağol usta. Hayırlısı herşeyin.

• Bu arada, alan arkadaşlar biraz resim eklerlerse çok memnun oluruz.
  • quote:

Bu arada, alan arkadaşlar biraz resim eklerlerse çok memnun oluruz.

Yarın müsait olursam fotoğraf , oyun performansı , sıcaklık vs. paylaşımı yapmayı planlıyorum hocam.
  • Hayırlı olsun. Acaba 3d Mark 06 ile de test yapabilir misiniz?
  • quote:

quote:

Bu arada, alan arkadaşlar biraz resim eklerlerse çok memnun oluruz.

Yarın müsait olursam fotoğraf , oyun performansı , sıcaklık vs. paylaşımı yapmayı planlıyorum hocam.

Cihazın altını ve özellikle yan girişleri ve dört bir tarafını özenle çek, lütfen. :)
  • Fotoğraflar ;

Samsung R580 Core i5-520M (2.26GHz) - NVIDIA GeForce GT330M 1024MB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Mart 2010; 22:46:58 >

• Resimler çok güzel cidden. Bir de arka kapaktan resim çekersen çok memnun oluruz.
  • Notebookcheck incelemesinde puanlar çok düşük görünüyor nedense, bende test yaptım değerler aşşağıda.Örneğin notebookcheck'te 4 alan grafik kartı bende 6,4 aldı.5,2 alan işlemci 6,5 aldı.

Notebookcheck incelemesi : http://www.notebookcheck.net/Review-Samsung-NP-R580-JS03DE-Notebook.25529.0.html

Windows puanlarım ;

İşlemci Intel(R) Core(TM) i5 CPU M 520 @ 2.40GHz 6,5
    Bellek (RAM) 4,00 GB 7,2
    Grafikler NVIDIA GeForce GT 330M 6,4
    Oyun grafikleri 2298 MB Toplam kullanılabilir grafik belleği 6,4
    Birincil sabit disk 199GB Boş (Toplam 225GB) 5,5

@buraoca2

Teşekkür ederim hocam 3d mark yaklaşık 600mb eğer indirebilirsem testi yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Mart 2010; 22:56:03 >

• Crysis

1024x768 çözünürlükte 2x aa açık tüm grafik ayarları yüksek modda min 15 - max 27-28 fps aldım.Ortalama 20 fps olarak akıcı olarak oynayabildim.Yaklaşık yarım saatlik oyun sonrasında makul derecede ısınma mevcuttu fakat ısınma klavye bölümünden ziyade sol alt kısımda hissediliyor.
  • @Kulspruta
    yeni bir topik açıp incelemelerinizi o başlık altında paylaşırsanız daha güzel olacaktır bencediğer başlıkları inceleyip onlara benzer bir çalışma yaparsanız daha çok kişi bilgi sahibi olurtabi vaktiniz buna izin veriyorsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peerless_1

@Kulspruta
    yeni bir topik açıp incelemelerinizi o başlık altında paylaşırsanız daha güzel olacaktır bencediğer başlıkları inceleyip onlara benzer bir çalışma yaparsanız daha çok kişi bilgi sahibi olurtabi vaktiniz buna izin veriyorsa

Peki hocam haklısınız böyle çok dağınık oluyor bilgiler en iyisi konu açıp zamanla geliştirmek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Mart 2010; 15:05:15 >

• quote:

quote:

@Kulspruta

Peki hocam haklısınız böyle çok dağınık oluyor bilgiler en iyisi konu açıp zamanla geliştirmek.

kesinlikle hem böylece yeni kullanıcılar gelincede daha rahat paylaşım yaparsınızyardımcı olabileceğim şeyler olursa elimden geleni yaparım

• quote:

quote:

quote:

@Kulspruta

kesinlikle hem böylece yeni kullanıcılar gelincede daha rahat paylaşım yaparsınızyardımcı olabileceğim şeyler olursa elimden geleni yaparım

Pm attım hocam

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.