Şimdi Ara

Samsung R580 Core i5-520M (2.26GHz) - NVIDIA GeForce GT330M 1024MB (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
157
Cevap
0
Favori
56.810
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • http://forum.donanimhaber.com/m_38593839/mpage_1/f_/key_//tm.htm#38593839

İnceleme konusunu açmış bulunmaktayım zamanla bilgiler geliştirilecektir.Forumdaki diğer r580 sahipleride katkıda bulunursa iyi bir kaynak olur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kulspruta -- 21 Mart 2010; 16:50:57 >
  • arkadaslar r580 modelini 2 gun once aldım ve cok memnunm herkese de tavsiye ederim, insallah bundan sonraki surecte de aynı performansı alırım. ilk hp 1282 et modeli almıstım 45 oldu gelmedi ben de paramı ıade alıcam tabi adamlar onuda 80 gunde yatırıyomusya hadi neyse, ilk olarak bilgisyar alırken servise bakın derim. cod oynadım grid oynadım eski bilgisyar olsaydı yakıyodu ortalığı simdlik sukur memnunum , belki bende deiştiririm hdd yi, ama simdilik yeter diye dusunuyorum. mesaj atackasanız seyffullah@gmail.com
  • bende bu modeli almayı düşünüorum ama wireless ı nasıl b/g galiba
  • quote:

Orijinalden alıntı: nkayhan

Ekranı zaten HD LED js01 modelinde olduğu gibi. Ben bugün Samsung R580-JS03TR Intel Core i3 330M 2.13GHZ 4GB 320GB 15.6" siparişini verdim 1525 TL civarında aldım. Performans testlerine göre fena değil. Tasarımıda gayet şık. 520-522 modellerine nazaran ddr3 upgrade ile piyasaya güzel bir giriş yaptı. Ekran kartıda yüksek çözünürlüklü oyunları çok rahat oynatır makineyi fazla kasmaz. Cihaz elime ulaşmadı ulaştığında ilk izlenimlerimi de hemen size aktaracam.

vay bee ben az önce
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js01tr-r580-core-i5-520-2.4ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43715
    linkdeki modeli 1622 ye aldım sevinmeliyim galiba
    yada aldığım kuzen sevinsin vatanın %20 indirimi cidden işe yaradı

• quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

vay bee ben az önce
    http://www.vatanbilgisayar.com/samsung-r580-js01tr-r580-core-i5-520-2.4ghz-4gb-500gb-1024mb-gt330-15.6-dvdrw-cam-bt-w7pre/productdetails.aspx?I_ID=43715

bilgisayarın performansı nasıl? biraz bahsedermisin ?

• quote:

Orijinalden alıntı: sol_ak

quote:

Orijinalden alıntı: oozgurel

vay bee ben az önce

bilgisayarın performansı nasıl? biraz bahsedermisin ?

ben kullanmadım kuzene aldım
    ben sadece kurulumunu ve yedeklemeyi yaptım birazda kurcaladım ama performansı hakkında bi bilgim yok

• merhabalar,
    bu bilgisayarın bluetooth kısayol tuşu nedir?
  • genel olarak samsungun bu modeli mi iyidir yoksa bu muadilde acer mi?
  • Beyler Toshiba A500-19W mi yoksa R580-JS02 mi ??? lütfen yardımcı olun
  • Tabiki samsung daha iyidir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: frisby06

quote:

Orijinalden alıntı: 19CARSIBJK03

quote:

Orijinalden alıntı: baris24

http://www.hizlial.com/bilgisayar/tasinabilir-bilgisayarlar/samsung-r580-js01tr-intel-core-i5-520m-2-4ghz-4gb-500gb-15-6-notebook_30.001.1271.0062.htm

ürünün internet satışı baslamıs yakında media markt a gelir arkadaslar kesin.

Bu ekran kartıyla ve bu fiyatla R620-R522 serilerinde yaptıgı patlamayı yapamaz. Samsung baltayı taşa vurdu bu kez. Hd 5650 koyup fiyatıda 1700 civarı olsaydı piyasayı dağıtırdı yine..

bence yapar cunku mıllet gıdıp n61 e bu kadar para sayıyor t9600 lü gt240 ama bızım mılletımız ac gozlu oldugu ıcın pıyasaya ılk ne gırerse hemen onu alır

Şunu diyim en iyisi beklemek sabırlı olmak daha neler çıkar kimbilir :D

• yaklaşık 1 haftadır kullanıyorum vatan dan 1440 tl ye 6 taksitle almıştım pek zorlama şansım olmadı ama crysis i kurup 1366 x 768 çözünürlükte very high te yaklaşık 15-20 fps veriyor ısınma problemi yok tasarımı da çok hoş (çok leke oluyor ama), touchpad den bahsedecek olursak dual-touch özelliği var buda başka bir artısı. fiyat performans bakımından çok iyi bir ürün bence tavsiye ediyorum...

benchmark skorları ile ilgili bir sorum olacak arkadaşlar:
    hd4650 nin benchmark skoru gt330m den biraz daha fazla ama Windows deneyim dizininde gt330m daha yüksek puan almakta bunun sebebi ne olabilir??
  • win7 puanları pek gerçekçi olmuyor.Driverdan dolayı yada başka sebeplerden dolayı puanlar değişiklik gösterebiliyor.
  • Bende Fujitsi-Siemens.Medion,Toshiba ardindan Samsung R780 Auro Hero modelini aldim.Fan sesini merak ediyordum nerdeyse hic duyulmuyor,isinma konusunda simdiye kadar hic bir sorun yasamadim,laptop benden daha soguk:)yaklasik 4 saattir laptop acik en ufak bir isinma yok.

Intel i5 m520 @2.40Ghz 64-bit windows ortalama 5,9 puan vermis.

Önce tus takimi biraz tuhafima gitsede simdi alistim ve oldukca rahat.Ancak yinede ben bu i5 islemcinin laptopta cok sey degistirdigine inanmiyorum,önceden kullandigim medion akoya p8610 intel core 2 duo islemcisiyle oldukca hizliydi.

Tasarimi,rengi estetik duruyor,yinede daha fazla usb girisi olmaliydi diye düsünüyorum,led ekran biraz yansima yapsada görüntü olarak oldukca iyi buldum,samsung laptop konusunda ufak tefek tereddütlerim vardi ancak samsung lcd tv kullaniyorum ve cok memnun oldugumdan birde laptopunu deneyeyim dedim.
  • renk çok güzel ya bu laptobun bzim r522lere bunu kasa olurmu acaba
  • en uygun fiyat olarak vatan bilgisayarda mı var ?
  • vatan bilgisayar ve best buy gibi mağazalar içinde yok anladığım kadarıyla
  • Vatan Bilgisayar'da i5-520M işlemcili olan JS01TR yok, ayrıca Bimeks'te fiyatı 1.689 olarak görünüyor şuan.

http://www.bimeks.com.tr/urun.aspx?kid=1002&uid=111370
  • Merhabalar aranıza yeni katıldım. Katılmamın sebebi de Samsung R580 modeli hakkında kafanızdaki soru işaretlerini giderebilmek...

Bende i5 520m 2.5 ghz 320 gb olan modelinden var... (Samsung R580-JS02TR)

Windows derecelendirmesinden 5.7 alıyor ama bunun sebebi de hdd'nin 5400 rpm olması. Onun dışında en düşük derecesi 6.4...

Ekran kartı hakkında bir sürü yorum yapılmış. Sayısal verilerden ziyade oyun performansı gerçekten çok tatminkar. Call of duty 6 nfs shift gta IV gibi oyunları gerçcekten yüksek çözünürlükte açabiliyor. Sorunsuz sıkıntısız. Bence tek eksisi ekran kartının directx 10.1 olması...

Ram konusunda çok harika bir makine ben ramlerde hep kingstoncuyumdur. Samsung kendi ramini kendi üretiyor ve gayet de başarılı. Zaten sistem 32 bit olduğundan 4 gb ddr 3 ramin 3 gbsini kullanabiliyorsunuz...

Ekran R522 ye göre daha ince. Görüntü kalitesi gerçekten yüksek...

HDD'nin 20 gbsi samsung tarafından kullanılıyor. Kurulum cd'si yok. Samsung kendi recovery programıyla formatı yedeklemeyi hallediyor. FORMAT + ANA BİLEŞENLERİN YÜKLENMESİ = 10 dk sürüyor...

Wireless gayet tatminkar. 10 megabit fiber internet kullanıyorum. 150 metrekare evin heryerinde ne kadar duvar olursa olsun kablosus en düşük 9.5 megabit gördüm ki yüksek hızlarda kayıp daha fazladır. Bluetooth olması benim çok işime yaradı. Tel ile senkronize edince on numara.

Gelelim fiyat performansına ben laptobu vatandan 1578 yl'ye almıştım. %20 indirim yapmıştı. Bu fiyatlara alır mıydım? Beklerdim...

Genel olarak bu laptop hakkındaki memnuniyet düzeyim 100 ÜZERİNDEN 90...

Eksi olarak varsaydığım 10luk dilime de...

Ekran menteşeleri zayıf geldi bana ilerde problem çıkarabilir.Çıkarmayada da bilir...
    Şarj beni tatmin etmedi. 1buçuk saat anca gidiyor...

Ama şu an piyasada alınıp 5 yıl rahat kullanılabilecek bir makine ŞİDDETLE TAVSİTE EDİLİR...

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.