merhabalar samsung r620 laptobum ,takılmalar başladı her işlemde 2 3 sn takılıyor sonra devam ediyor ramları hdd yi değiştirdim sorun yine aynı düzelmedi ,format attım yine devam ediyor 1 2 sn kısa aralıklarla donuyor sonra işleme devam ediyor ve tekrar aynısını tekrarlıyor
önerileriniz varmıdır ,veya benzer sorunlarla karşılaşan arkadaşlarımdan tavsiye bekliyorum iyi forumlar
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
Ekran Kartı: 1 GB ATI MRadeonHD4650 Gddr3 Harici Ekran Kartı
Sabit Disk Kapasitesi: Seagate Momentus XT 500GB 7200RPM 32MB Solid Hybrid Disk
Optik Sürücü: DVD RW
Ekran: 15.6" LED HD (16:9, Gloss) 1366 X 768
hdd' yi test et. ya da hdd' yi çıkartıp bios üzerinde gezinirken takılmalar oluyor mu bak diyecektim ki vazgeçtim.. sen en iyisimi hdd' yi kendi üreticisine ait program ile test et. (şimdi programı aramaya başlıyoruz.. )
hdd de bir sorun yok galiba öyle tahmin ediyorum yeni firmware yükledim dün hdd nin sorun halen devam ediyor
anakartın çipset driverini yükle olmazsa kurduğunuz windows cd sini değiştirin başka bi cd den yükleyin
quote:
Orijinalden alıntı: Derin_KarayeL
anakartın çipset driverini yükle olmazsa kurduğunuz windows cd sini değiştirin başka bi cd den yükleyin
çipset driverini yükledim farklı farklı cd ler ile denedim sorun aynı
quote:
Orijinalden alıntı: therebeder
quote:
çipset driverini yükledim farklı farklı cd ler ile denedim sorun aynı
ozaman dahada başka yükleme cdsi bulun başka bi kopya, aynı sorunu bende yaşadım hocam, word de yazı yazarken bile durup durup geliyordu yazdıklarım kafayı yedidirtti bana inanın bana başka farklı bi yükleme cd si ile işiniz çözülür
xp yükledim sonuç aynı wm7 ultimate 32 bit aynı wm7 ultimate 64 bit aynı
bir kez daha deneyeceğim bakalım ama sanmıyorum düzeleceğini
quote:
kurduktan sonra takılıp takılıp çalışıyormuş gibimi oluyor, mesala word ye yazı yazarken oyun falan yüklediyseniz falan geç algılama gibi?
quote:
quote:
kurduktan sonra takılıp takılıp çalışıyormuş gibimi oluyor, mesala word ye yazı yazarken oyun falan yüklediyseniz falan geç algılama gibi?
aynen öyle ,mesala suan yazdıgım yazı geç algılıyor 2 3 sn sonra çıkıyor
quote:
quote:
quote:
aynen öyle ,mesala suan yazdıgım yazı geç algılıyor 2 3 sn sonra çıkıyor
anakartın cip set driveri elinizde var dimi? samsungun kendi orjinali onu yükleyince düzelmedi dimi?
evet var herseyi tekrardan yükledim düzelmedi video bile seyredemiyorum belirli aralıklarla 1 2 sn takılıyor
quote:
evet var herseyi tekrardan yükledim düzelmedi video bile seyredemiyorum belirli aralıklarla 1 2 sn takılıyor
çalıştıra cmd yazıp siyah ekrana ver yazıp entere basıp çıkan versiyon numarasını buraya yazabilirmisiniz?
s3r3m 6.1.7601
quote:
s3r3m 6.1.7601
kendi orjinal windowsunu mu kurdunuz?
hayır hdd değiştirdimden dolayı recovery silindi
quote:
hayır hdd değiştirdimden dolayı recovery silindi
ilk önce takılmalar windowsun kendini update etmesinden sonra başlamış olabilirmi? bide kurumu yapdıkdan sora şuan, otomatik update açıkmı