Şimdi Ara

SAMSUNG SERVİSİYLE BAŞIM BELADA.!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    "Akadlar iletişim" Üsküdar / İstanbul'dan aldığım tarifeye ek Samsung A5 cep telefonum ilk aldığım gün arızalı çıktı. Bana bir sorunu varsa bayramdan sonra getir servise gönderelim dediler. Ve bayramdan hemen sonraki gün telefon servise gitti ve telefon 20. iş gününde geldi.
    Samsung'un "Destech" (Kadıköy) isimli bu servisin fişinde; "Mekanik arıza giderilmiştir Cihaz genel bakım yapılmıştır" yazıyordu. Sim kartımı telefona takmamla hata aynı şekilde devam etti. Bu sefer telefonu 2.kez servise gönderdim ve aynı şekilde gelen fişte "Mekanik arıza giderilmiştir Cihaz genel bakım yapılmıştır" yazıyordu.
    Telefonu kullanmamın 2.gününde telefon gene aynı arızayı verdi. Telefonun arızası batarya problemiydi çünkü durup dururken kapanıyor ve tekrar açtığımda ise batarya %0 olarak gözüküyordu. Ve ben de sabır edip telefonu 3. Kez servise gönderdim telefon 3. Kez servise gitti gelen servis fişinde “ Belirtilen Arıza görülmemiştir” mesajı yazıyordu. Ben telefonu alalı 1 ayı geçti ve ben telefonu hala kullanamıyorum bu gün samsung'un başka bir servisine götürdüm telefonu 4. Oluyor ne yapmam gerek bana bi yardım ?

• Apple in
    Samsung Out

Samsung düşmanı değilim eski mesajlarım duruyor ordan bakın nasıl savunduğumu ama İlk Apple ile başladım akıllı telefon kullanmaya İphone tabikide daha sonra galaxy s4 ve s5 kullandım geçenlerde telefonumun sarj kablosunun uç kısmı kopmuş herkesin başına gelebilir bende eski bir apple müşterisi olarak samsung a yazdım kablonun uç kısmı hiçbir kullanım hatası olmadan kopmuştur bana yenisini yollarmısınız bana gelen cevap kablo garanti dışıdır 2.300 TL ver telefon al 2 TL lik kablo için telefondan soğu

Şimdi diyeceksinizki git kendine kablo al neden alayım 70 TL vererek bir kablo almak yerine Apple ve HP nin yaptığını neden samsung yapmıyor benim ilk zamanlar daha akıllı telefonlar çıkmadan HP Palm telefonum aldıktan 1 hafta sonra kapanmaya başladı HP ye yazdım daha servisten dönmeden paramı iade ettiler arkadaşım iphone 5 telefonunu zorlu centera götürdü açılmıyor diye kutusu açılmamış iphone 5 verdiler samsung 2 TL lik kabloyu 70 TL ye satacak ama kablo bozulunca garantimiz yok diyecek nokia da bir ara dev di ama şimdi yokoldu gitti bir apple olamazsan sende yokolacaksın samsung

SAMSUNG ALMIYORUM SAMSUNG ALDIRMIYORUM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremvekerem -- 18 Ağustos 2015; 13:53:23 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ToxicOne

14.07.2015 Tarihinde
    "Akadlar iletişim" Üsküdar / İstanbul'dan aldığım tarifeye ek Samsung A5 cep telefonum ilk aldığım gün arızalı çıktı. Bana bir sorunu varsa bayramdan sonra getir servise gönderelim dediler. Ve bayramdan hemen sonraki gün telefon servise gitti ve telefon 20. iş gününde geldi.
    Samsung'un "Destech" (Kadıköy) isimli bu servisin fişinde; "Mekanik arıza giderilmiştir Cihaz genel bakım yapılmıştır" yazıyordu. Sim kartımı telefona takmamla hata aynı şekilde devam etti. Bu sefer telefonu 2.kez servise gönderdim ve aynı şekilde gelen fişte "Mekanik arıza giderilmiştir Cihaz genel bakım yapılmıştır" yazıyordu.
    Telefonu kullanmamın 2.gününde telefon gene aynı arızayı verdi. Telefonun arızası batarya problemiydi çünkü durup dururken kapanıyor ve tekrar açtığımda ise batarya %0 olarak gözüküyordu. Ve ben de sabır edip telefonu 3. Kez servise gönderdim telefon 3. Kez servise gitti gelen servis fişinde “ Belirtilen Arıza görülmemiştir” mesajı yazıyordu. Ben telefonu alalı 1 ayı geçti ve ben telefonu hala kullanamıyorum bu gün samsung'un başka bir servisine götürdüm telefonu 4. Oluyor ne yapmam gerek bana bi yardım ?

Geçmiş olsun.

Ben senin yerinde olsam Tüketiciyi Koruma Derneği'ne ve sikayetvar.com gibi sitelere döşerdim yazıyı. Ayrıca samsung merkez ile de görüşmeni tavsiye ederim...

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.