Sadece cep telefonları, tablet ve aksesuarlarda geçerli , Öğrenci maili ile açılan üyeliklerde geçerli değil. www.avantajix.com
Avantajix’ten Samsung avantajları - En avantajlı Samsung fırsat, indirim ve kampanyaları
https://www.avantajix.com/tr/samsung< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Legend_84 -- 11 Kasım 2022; 23:32:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung Shop Avantajx %25 iade
-
-
öğrenci maili ile büyük avantaj oluyor mu?
-
Oku...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu bilgiyi her yerde arıyordum. Çok saol dostum.
-
Fiyatlar çok yüksek, ancak para iadesiyle piyasa fiyatına geliyor gibi, biraz telefonlara baktım da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fatih -- 11 Kasım 2022; 23:37:33 > -
Sadece sınırlı birkaç üründe indirim oluyordu, son zamanlarda artık pek indirim olmuyor, bu şekilde %25 indirim daha avantajlı, tabi samsung shop'un piyasaya göre daha pahalı olduğu gerçeği unutulmamalı, diğer sitelerle kıyaslanıp alım yapılmalı.
Okuman yeterliydi oysa ki. 😄
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
256gb s22 ultra 24bin e geliyor. KDV cart curt 26 dersek değmez gibi. 3 gün sonra Avantajix ''komisyon vermiyor Samsung'' dediği zaman 1 bardak soğuk su içme durumu olabilir.
-
Fazla ifşa etme bilmeyenler olabilir.
-
epeydir veriyor bunu ama bir cazibesi yok.
samsung fiyatları şişirmiş zaten.
-
S21 için düşünüyorum ama avantajlımıdır emin olamadım yorumlayacak varsa mutlu olurum. Birde Avantajixin yamuk yapma ihtimali nedir.
-
shop.samsung.comGalaxy A73 5G Özellikleri ve Fiyatı | Samsung Türkiyehttps://shop.samsung.com/tr/galaxy-a73-5g/?integration_color=Beyaz&integration_agsebeke_simsayisi=%C3%87ift%20SIM&integration_hafiza_romboyutugb=128
bu telefon 10bine malolsa alınırdı...
-
Tab S8 Ultra alınabilir aslında. Promosyon koduyla 17.000 tl, yüzde 20 iadeyle 13.600 tl olur.
-
kdv hariç tutar üzerinden ödeme gelir mazimum 3000 sanırım.alınır mı acaba tavsiye eden?
-
Avantaciya güvenip de alışveriş yapılır mı?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben daha önce samsung shop tan telefon almıştım iadeyi veriyor sorun yok
s21 için düşünemezsin stok gözükmüyor.
-
A23ü HB den 6228TL ye aldım. cuma günü.
burada 7000TL bunun %20si iade diyor, yani 1400tl iade mş edecek avantajix?
böyleyse fena zarar ettim demek ki :(
ekleme: bu arada 26 ağustosta yaptığım alışverişin iadesini halen yapmadı avantajix...
-
A33 olmuş 10.000 tl
Hem fiyatlar yüksek hemde avantajix'in çamura yatıp iadenin üstüne yatması ihtimali nedeniyle alınmaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Fiyatlar çok yüksek, ancak para iadesiyle piyasa fiyatına geliyor gibi, biraz telefonlara baktım da. |
Benzer içerikler
- vodafone hediye internet
- yanımda premium
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- turkcell faturalıya geçiş
- reeder s19 max pro bir alana bir bedava
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X