Samsung mobil ürünlere hediye çeki kampanyası yapmış. 750 tl ye kadar Migros Boyner Yemeksepeti samsung çekleri var < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Samsung shop hediye çeki kampanyası
-
-
Fiyatlara da hayyyvan gibi bindrim yapmışlar. Dün 3600e yanında saat aldığım cihazı 4600₺ girmişler çeklerini de alsınlar gitsinler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çöp s20 fiyati ayniydi ve 500tl geri iade kampanyasi vardi, şimdi 550tl veriyor ama çek. Çöp
hadi ucuz birşey bulduk aldık diyeim çıkmazda şeş kaza 750 tl lik yemeksepeti çıktı :) bunu bir kerede kullanacak isek 750 lik yemeği netcez :) korona olmasa davet veririz de
-
trendyolda bile 2477'ye satılan tab s6 lite, sitede 3000 lira.
-
Ben note 10+ bakıyorum. 7000 den 7200 olmuş ama 550 çek var. Her üründe avantaj yok herhalde
ceki siz seciyorsunuz.
-
quote:
Orijinalden alıntı: iKD44trendyolda bile 2477'ye satılan tab s6 lite, sitede 3000 lira.
Son bir ay içinde 2150 civarına da sattılar...
quote:
Orijinalden alıntı: telet abiSon bir ay içinde 2150 civarına da sattılar...
Alıntıları Gösteraynen hocam spydrop'tan gördüm onu. Tekrar o fiyatlara düşmesini bekliyorum ben de. Yoksa 2500 civarına bunu almaktansa 2900'e ipad 8 daha cazip geliyor. Tabi ondaki sıkıntı da kalem için ekstra 900 lira istenilmesi de artık aliexpressten muadil falan düşünürüz o durumda
-
3600 TL den satılan m51 3900 tl ve 300 tl hediye çeki veriyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 14 Aralık 2020; 11:18:30 >
Benzer içerikler
- soruyu bil 4 gb internet kazan
- selam, ben tobi. bağlantınız ile ilgili kontrolleri benimle birlikte gerçekleştirmek ve 5 gb hediye internet kazanmak için tıklayın: https://vfselfservis.page.link/tobi-sms-network-promo b003
- vodafone 10 gb hediye tobi
- vodafone 1 gb hediye nasıl alınır
- bimcell hediye internet kazanma
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- letgo güvenli ödeme
- sıcak fırsatlar amazon
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X