Şimdi Ara

SAMSUNG (slim fit) WS 32Z308P HD Ready (dogru mu)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
12.866
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yalcınlar sitesinde asagıdaki linkte bu tv nin HD Ready oldugunu yazıyor. Bana yanıltıcı gibi geldi, Bilgisi olan arkadas net bir acıklama verebilir mi? Biz tuketiciler kazık yemesin bu yanıltıcı ifadelerden.

Benim bir sorum daha var. Bu slim fit sadece tup kısa olmasından dolayı yerden mı kazanc saglıyor? Normal crt tvlerden baska ustun yanı var mı?
    Simdiden tesekkurler.
    http://www.yalcinlar.com.tr/product.asp?cookiecheck=yes&numRecordPosition=1&P_ID=1586&strPageHistory=cat&strKeywords=&SearchFor=&PT_ID=102

• arkadaşım bu tv gerçekten 100 hz görüntüsü crt lerden daha iyi olduğu söyleniyoo son 1 aydır bu tv yi araştırıyorum, en son bu gün pendik doğubank a uğradım bana pazartesi fiyat verecek , yalçınlarla karşılaştırma yapacam ancak bu tv nin kullanım ömrünün crt lerden daha az olduğu yönünde şüphelerim var bakalım zaman ne gösterir

(alıntıdır)
    Televizyon teknolojileri alanında yenilikçi ürünler sunan Samsung Electronics de, son olarak kullanıcılarla buluşturduğu SlimFit TV, ince CRT dizaynı ile 40 cm’den az genişlikte şık bir görünüm sunuyor.

Televizyon üretimindeki yeni teknolojiler, kullanıcılara farklı ve kullanışlı ürünler sunmaya devam ediyor.

CRT’lerin üçte iki oranında genişliğe sahip televizyon, sadece yerden tasarruf sağlamıyor aynı zamanda yüksek tanımlı televizyon seçenekleri de sunuyor. Samsung’un yeni modeli, televizyonlarından yüksek performans bekleyenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Koyu gri renkteki yenilikçi tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan SlimFit TV, görüntü kalitesini arttırarak sevdiğiniz programlardan aldığınız keyfi artırıyor. Bütünleşik HD Tuner’ı olan televizyon ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan yüksek tanımlı programları izleme imkanı sunuyor.

Mükemmel görüntü kalitesi elde edebilmek için dört değişik görüntü ayarı sunan televizyon ayrıca beş değişik ses moduyla mükemmel ses kalitesine ulaşmanıza da yardımcı oluyor. İzleme açısından getirdiği genişlikle CRT televizyonlara yeni bir boyut kazandıran SlimFit TV, nano pigment teknolojisini kullanarak ekran görüntüsündeki berraklığa da yeni bir soluk getiriyor.

TX-R3079WH

30" Wide SlimFit™ HDTV with Built-In HD Tuner

Samsung introduces the new SlimFit™ television to the market. At only two-thirds the depth of a conventional flat screen CRT, TX-R3079WH delivers the high brightness, contrast and outstanding picture performance that you demand. This new SlimFit TV not only has a sleek space-saving design but it™s HDTV built-in tuner, progressive scan and 3:2 pull down deliver a crisp, flicker-free picture. You?ll also find a full compliment of connections, 2 auto sensing wideband component inputs, an HDMI input, and 20 watt built-in speakers with BBE audio technology. SlimFit™ from Samsung - the final evolution of CRT TV.

Features

TV/VIDEO

Slim Depth CRT; 1/3 Thinner than Regular Flat CRT Built-in HDTV Tuner ( ATSC/NTSC )
    Finer Pixel Dot Pitch Flat CRT Improves Picture Resolution and Brightness
    Offers True Compatibility with Progressive Scan DVD Players
    3:2 Pull Down Film Frame Rate Correction
    Digital Signal Processing
    INVAR Shadow Mask
    Color Temperature Adjustments
    Velocity Scan Modulation Improves Edge Detail
    Multi Function Universal Remote Control

AUDIO

20 Watt Stereo with Adjustable Equalizer
    BBE High Definition Sound Processing

Specifications

Audio: Stereo Broadcast Reception - MTS & SAP
    Picture Tube: 32" CRT measured diagonally
    TV System: American NTSC Std. Color
    Antenna:CATV/VHF/UHF 75-ohm, F-Type
    Channel Coverage: VHF 2-13 / UHF 14-69 / CATV 1-125 ( up to 181 pre-selected channels )
    Audio Power: 10W x 2
    Power Requirements: 120V AC, 60Hz
    Power Consumption: 190W
    Order Code: TXR3079WHX/XAA
    UPC Code: 036725230798
    Connections:
    RF Input 1 Rear
    Auto Sensing Component Inputs 2 Rear ( 480i/480p/1080i )
    S-Video Inputs 1 Side, 1 Rear ( shared )
    Fixed A/V Monitor Output 1 Rear
    4 Composite A/V Inputs 1 Side, 3 Rear ( shared )
    Net Dimensions: 36.8" ( W ) x 22.4" ( H ) x 16" ( D )
    Net Weight: 120.2 Lbs.

Size

Shipping Dimensions: 41.3" ( W ) x 27.8" ( H ) x 20.3" ( D )
    Shipping Weight: 132.3 Lbs

• quote:

Orijinalden alıntı: nadii

arkadaşım bu tv gerçekten 100 hz görüntüsü crt lerden daha iyi olduğu söyleniyoo son 1 aydır bu tv yi araştırıyorum, en son bu gün pendik doğubank a uğradım bana pazartesi fiyat verecek , yalçınlarla karşılaştırma yapacam ancak bu tv nin kullanım ömrünün crt lerden daha az olduğu yönünde şüphelerim var bakalım zaman ne gösterir

(alıntıdır)
    Televizyon teknolojileri alanında yenilikçi ürünler sunan Samsung Electronics de, son olarak kullanıcılarla buluşturduğu SlimFit TV, ince CRT dizaynı ile 40 cm’den az genişlikte şık bir görünüm sunuyor.

Televizyon üretimindeki yeni teknolojiler, kullanıcılara farklı ve kullanışlı ürünler sunmaya devam ediyor.

CRT’lerin üçte iki oranında genişliğe sahip televizyon, sadece yerden tasarruf sağlamıyor aynı zamanda yüksek tanımlı televizyon seçenekleri de sunuyor. Samsung’un yeni modeli, televizyonlarından yüksek performans bekleyenlerin ihtiyaçlarına cevap veriyor.

Koyu gri renkteki yenilikçi tasarımıyla dikkatleri üzerine toplayan SlimFit TV, görüntü kalitesini arttırarak sevdiğiniz programlardan aldığınız keyfi artırıyor. Bütünleşik HD Tuner’ı olan televizyon ek bir alıcıya ihtiyaç duymadan yüksek tanımlı programları izleme imkanı sunuyor.

Mükemmel görüntü kalitesi elde edebilmek için dört değişik görüntü ayarı sunan televizyon ayrıca beş değişik ses moduyla mükemmel ses kalitesine ulaşmanıza da yardımcı oluyor. İzleme açısından getirdiği genişlikle CRT televizyonlara yeni bir boyut kazandıran SlimFit TV, nano pigment teknolojisini kullanarak ekran görüntüsündeki berraklığa da yeni bir soluk getiriyor.

TX-R3079WH

30" Wide SlimFit™ HDTV with Built-In HD Tuner

Samsung introduces the new SlimFit™ television to the market. At only two-thirds the depth of a conventional flat screen CRT, TX-R3079WH delivers the high brightness, contrast and outstanding picture performance that you demand. This new SlimFit TV not only has a sleek space-saving design but it™s HDTV built-in tuner, progressive scan and 3:2 pull down deliver a crisp, flicker-free picture. You?ll also find a full compliment of connections, 2 auto sensing wideband component inputs, an HDMI input, and 20 watt built-in speakers with BBE audio technology. SlimFit™ from Samsung - the final evolution of CRT TV.

Features

TV/VIDEO

Slim Depth CRT; 1/3 Thinner than Regular Flat CRT Built-in HDTV Tuner ( ATSC/NTSC )
    Finer Pixel Dot Pitch Flat CRT Improves Picture Resolution and Brightness
    Offers True Compatibility with Progressive Scan DVD Players
    3:2 Pull Down Film Frame Rate Correction
    Digital Signal Processing
    INVAR Shadow Mask
    Color Temperature Adjustments
    Velocity Scan Modulation Improves Edge Detail
    Multi Function Universal Remote Control

AUDIO

20 Watt Stereo with Adjustable Equalizer
    BBE High Definition Sound Processing

Specifications

Audio: Stereo Broadcast Reception - MTS & SAP
    Picture Tube: 32" CRT measured diagonally
    Antenna:CATV/VHF/UHF 75-ohm, F-Type
    Channel Coverage: VHF 2-13 / UHF 14-69 / CATV 1-125 ( up to 181 pre-selected channels )
    Audio Power: 10W x 2
    Power Requirements: 120V AC, 60Hz
    Power Consumption: 190W
    Order Code: TXR3079WHX/XAA
    UPC Code: 036725230798
    Connections:
    RF Input 1 Rear
    Auto Sensing Component Inputs 2 Rear ( 480i/480p/1080i )
    S-Video Inputs 1 Side, 1 Rear ( shared )
    Fixed A/V Monitor Output 1 Rear
    4 Composite A/V Inputs 1 Side, 3 Rear ( shared )
    Net Dimensions: 36.8" ( W ) x 22.4" ( H ) x 16" ( D )
    Net Weight: 120.2 Lbs.

Size

Shipping Dimensions: 41.3" ( W ) x 27.8" ( H ) x 20.3" ( D )
    Shipping Weight: 132.3 Lbs
    selam,
    aldıgında fiyatı ve yeri buraya yazarsan sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: sanall

selam,

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sanall

selam,

ok
  • quote:

quote:

selam,

ok

Alıntıları Göster
    ayrıntılı bilgi ve tv nin demosu

http://product.samsung.com/images/crm/05/ced/slimdemo_050905/wmv/slimdemo.wmv

http://www.samsung.com/Products/TV/slimfithdtv/index.asp

• quote:

ayrıntılı bilgi ve tv nin demosu

http://product.samsung.com/images/crm/05/ced/slimdemo_050905/wmv/slimdemo.wmv

http://www.samsung.com/Products/TV/slimfithdtv/index.asp

Alıntıları Göster
    Son verdiginiz linktekiler sordugum modelden farklı,
    TX serisi bunlar...

• quote:

Son verdiginiz linktekiler sordugum modelden farklı,
    TX serisi bunlar...

Alıntıları Göster
    ya bi de
    PAL desteklemiyor mu??
    İzmir Carrfourda gördüm,
    72 ekran slimfit 4:3 var (29Z306V)
    bir de 82 ekran slimfit 16:9 var.
    aslında 16:9 istemiyordum ama aralarındaki görüntü kalitesinde epey fark olduğunu hissettim,
    internetten araştırınca da, 16:9 olanda HD ready gördüm, bu nasıl olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kebap2

ya bi de
    PAL desteklemiyor mu??
    İzmir Carrfourda gördüm,
    72 ekran slimfit 4:3 var (29Z306V)
    bir de 82 ekran slimfit 16:9 var.
    aslında 16:9 istemiyordum ama aralarındaki görüntü kalitesinde epey fark olduğunu hissettim,
    internetten araştırınca da, 16:9 olanda HD ready gördüm, bu nasıl olur?

Alıntıları Göster
    Hay allam ya,
    galiba sadece içine HD TV alıcısı koydukları için HD ready yazmışlar,
    yani aslında TV nin çözünürlüğünün 4 basamaklı sayılara çıkabildiği filan yok...sanırım.

o zmn sadece görüntü kalitesini karşılaştırmak kalıyor dğer tüplü TV lerle,

100HZ digital tarama
    100HZtarma- bunlarınarasında fark var mı?

• quote:

Hay allam ya,
    galiba sadece içine HD TV alıcısı koydukları için HD ready yazmışlar,
    yani aslında TV nin çözünürlüğünün 4 basamaklı sayılara çıkabildiği filan yok...sanırım.

o zmn sadece görüntü kalitesini karşılaştırmak kalıyor dğer tüplü TV lerle,

100HZ digital tarama
    100HZtarma- bunlarınarasında fark var mı?

Alıntıları Göster
    http://www.ekonomikticaret.com/ekonomikticaret/product.aspx?dept_id=129&p_id=besgtvsaws32z308p

• doğrudur.Televizyonun üzerindede 1080 i compatible diyede yazıyor.Dilerseniz adresinize tv ile ilgili detaylı katalogda yollayabilirim.Bende Samsung satıcısıyım.Tv güzel.Bu konuda tüplü tv lere geri dönüşünde ilk habercisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: basarionline

doğrudur.Televizyonun üzerindede 1080 i compatible diyede yazıyor.Dilerseniz adresinize tv ile ilgili detaylı katalogda yollayabilirim.Bende Samsung satıcısıyım.Tv güzel.Bu konuda tüplü tv lere geri dönüşünde ilk habercisi.
    merhaba,
    ilk mesajınızı bana attınız, teşekkürler.
    samsungun bu modeli beni kararsızlığa sürükledi.
    yardımcı olabilinler varsa sevinirim.
  • quote:

merhaba,
    ilk mesajınızı bana attınız, teşekkürler.
    samsungun bu modeli beni kararsızlığa sürükledi.
    yardımcı olabilinler varsa sevinirim.

Alıntıları Göster
    sevgili nadi,
    bugun yani p.tesi pendik dogubanktan SAMSUNG WS 32Z308P icin fiyat vereceklerini soylemiştiniz.

Fiyat geldi mi ? paylasırsanız sevinirim.
  • quote:

sevgili nadi,
    bugun yani p.tesi pendik dogubanktan SAMSUNG WS 32Z308P icin fiyat vereceklerini soylemiştiniz.

Alıntıları Göster
    WS32Z308P
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?d=115911&n=1271002&a=4033312&s=1

Özür diliyerek yazıyorum.

Ben bu televizyonu inceleyip okuyup arkadaşıma tavsiye ettim. Hatta zorla aldırdım. Sonra bir ay adamla bir oturup

aleti kurcalayamadım.
    Acele ile kurduktu. Bir voxline dvd player takıp component bağladımdı. 16:9 component da kafayı yedirtecek kadar iyi idi. Bende kurcalamadan
    bıraktım gitti arkadaşı. O da yok oldu bir ay ortadan.

Ama iki gündür adamın yanından kaçıyorum. Sorunları var. Ve ben hiç mi hiç memnun kalmadım. Bir ay da geçmiş aradan. Ayvayı yedik.

Aletin arkasında 2 scart girişi var. Biri RGB diğeri dandik A/V scart. Yani tek RGB var ve DVD player component çıkışlı değil adamın.
    RGB bağladık onkyo DVD sini.(Voxline benimdi)

Digiturk kaldı mı A/V'ye.. Bu arada digiturk yayını RGB den bağlandığında bu aletde korkunç gösteriyor. Composite inanın daha iyi.

Hayatda da o onkyo dvd player'ı değiştirmez o adam. Component kullanıcaksanız iyi de TEK RGB sinir bozucu
    HDMI filan da yok. Componentden gömeceksiniz HD yayını

Sıra geldi 2 kötü olaya.
    !6:9 yayın olayında süperde 4:3 yayınları illa 16:9 seyredeceksiniz. Yamuk Yumuk. Hani bazı aletler otomatik

büyütme yapıp. Altdan üsten biraz kırpıp
    olayı topluyorya O bu aletde var gibi gözüküyor ama YOK.

Mode lar arası (16:9, panaroma , otomatik büyütme , zoom1 , zoom2 ) sinir 1 saniyelik siyah aralarla geçiyor. VE

otomatik büyütme donk diye sadece 16:9 halde kalıyor. Panaroma da koca bir yalan. Zoom1 altan üsten hayvan

gibi kesiyor. Zoom 2 de yamuk yumuk.
    Sıkı durun. Hadi kendiniz biraz altan üsten kessin diyemiyorsunuz. Manuel boyutlandırma da yok.

Evde her gelen abi bu çok basık gösteriyor diyor.

Bende SHARP var. 16:9 ve M:Ö eski bir alet. Onda insanlara yediriyorum. Kendim Altan üsten biraz kırpıp. Yayını

topluyorum. Bu şahaserde bu YOK.
    Daha bitmedi.
    Renk de işin cılkı çıkmış. Aşırı renk. Aşırı kontrast. TUNER elden ayaktan arkadaşlar. Digiturk yayını çok kötü gösteriyor.

Component 16:9 monitör olarak kullanmyacaksanız Tavsiye edemiyorum.

Hatta zararına bir aylık aleti ucuza satabilirim. ÇOK utanıyorum. Keşke kurcalama fırsatım olsaydı o ay. Anında geri gönderirdim.

Detayları çatır çatır yok eden garip bir kontrast olayı var. VAR VAAAAR
    Aşırı renk sorunu var. Her bağlantı türünde de değişiyor.
    Hepsinden vazgeçtim.

4:3 yayın için YAHU biraz KAFA yahu. YAPMAYIN Yahu.
    Eliimle ayarlasam. OLAY bitecekti.
    Hadi renk, kontrast göreceli bir kavram. Her seferinde değiştiricen ya onu da ( RGB de farklı, componen da farklı, composite de farklı ohooooooooo)

Şu Yamuk yumuk gösterip en dikkatsiz ve meraksiz seyircinin bile BASIK bu görüntü demesine neden olmuyor mu

İŞTE o SIFIR'ı hak ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xo -- 28 Şubat 2006; 11:22:01 >

• quote:

sevgili nadi,

Alıntıları Göster
    quote:

sevgili nadi,

fiyatı 1750 ytl diyolar(peşin)

• quote:

quote:

sevgili nadi,

fiyatı 1750 ytl diyolar(peşin)

Alıntıları Göster
    bugun 4.3.06 da gidip bizzat gordum izmit outlet kent'de goruntu plasma gibi kaliteli idi. adam dvd yi rgb den bagladı goruntu panasonicten bile iyiydi.

xo yorumların biraz subjektif gibi geldi bana. cunku tek basına ayrıca bi baslıkta aynı mesajını copy paste yaparak atmıssın.

slim fit olayı yer yonunden cok buyuk avantaj. sadece suphem HD olayında. Zaten actıgım baslıkta bunu sordum. HD uyumlu reciever ile HD yayını bu tvde izleyen arkadas varsa goruslerini bekliyorum. DVD kullanan arkadaslar da goruslerini yazarlarsa makbule gecer.

• quote:

bugun 4.3.06 da gidip bizzat gordum izmit outlet kent'de goruntu plasma gibi kaliteli idi. adam dvd yi rgb den bagladı goruntu panasonicten bile iyiydi.

xo yorumların biraz subjektif gibi geldi bana. cunku tek basına ayrıca bi baslıkta aynı mesajını copy paste yaparak atmıssın.

slim fit olayı yer yonunden cok buyuk avantaj. sadece suphem HD olayında. Zaten actıgım baslıkta bunu sordum. HD uyumlu reciever ile HD yayını bu tvde izleyen arkadas varsa goruslerini bekliyorum. DVD kullanan arkadaslar da goruslerini yazarlarsa makbule gecer.

Alıntıları Göster
    quote:

ya rakadaş her kafadan bi ses çıkıyo biraz anlatsana şu tv yiii (xo) arkadaşımızın yazdıkları beni biraz soğuttu bir de orada fiyatı ne kadardı

• quote:

quote:

ya rakadaş her kafadan bi ses çıkıyo biraz anlatsana şu tv yiii (xo) arkadaşımızın yazdıkları beni biraz soğuttu bir de orada fiyatı ne kadardı

Alıntıları Göster
    http://www.anadoluelektronik.com.tr/urunDetay.jsp?d=115911&n=1271002&a=4033312&s=1
    bu linkten teknik detaylara bakabilirsin ben magazada arkasına baktım. 2 scart var biri RGB biri AV.

yanda s-video baglantısı da var. baglantıların hangisi ne işe yarar cok bilgi sahibi olmadıgımdan yanıltmak istemem.
    Ama kasa olarak hos goruntusu. ekran sag ustte kasa uzerinde 1080i diye bi ibare var.
    satıcı samsumg bayisi degil. fiyat 1.977 ytl idi. bana pahalı geldi.

• quote:

bu linkten teknik detaylara bakabilirsin ben magazada arkasına baktım. 2 scart var biri RGB biri AV.

yanda s-video baglantısı da var. baglantıların hangisi ne işe yarar cok bilgi sahibi olmadıgımdan yanıltmak istemem.
    Ama kasa olarak hos goruntusu. ekran sag ustte kasa uzerinde 1080i diye bi ibare var.

Alıntıları Göster
    hevesinizi kırmak istemem ama bende bu tv yi merak ediyordum
    birkaç yerde simeri problemi olduğunu okudum
    en son tv yi izleme fırsatı buldum ve sonuç üst kısımlar ok ama
    ekranın alt kısımlarında (görüntüde) ciddi bir yukarı kayma var
    sanırım tupten kaynaklanıyor,göz yanılması olmadığına kesin eminim
    uzun zamandır lcd kullanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: dijitalman

hevesinizi kırmak istemem ama bende bu tv yi merak ediyordum
    birkaç yerde simeri problemi olduğunu okudum
    en son tv yi izleme fırsatı buldum ve sonuç üst kısımlar ok ama
    ekranın alt kısımlarında (görüntüde) ciddi bir yukarı kayma var
    sanırım tupten kaynaklanıyor,göz yanılması olmadığına kesin eminim
    uzun zamandır lcd kullanıyorum.

Alıntıları Göster
    bu arada daha da vahim bir olay var.
    Şimdi biz bu aleti çok iyi çözünürlüklü diye alıyoruz ya, Hani crt monitorler gibi 1920*1080 çözünürlük destekliyormuş hesapta, Üstünde de yazıyor.
    Alet sadece HD görüntüyü seviyesini ve kalitesini düşürerek ancak 800*600 e yakın bir çözünürlükte gösterebiliyor.
    Sonuç olarak ben bu aletin tüpünün 1080 çözünürlüğü var zannediyordum. O da yok beyler...
    Çok büyük hata ettim kurcalamadan tavsiye ettim

• quote:

Alıntıları Göster
    quote:

yaw işte bende bunu söylüyom. bu tv nin biçok modeli var! samsung bu tüpü sadece 100hz olarakta kullanıyo bi sürü özelliği olan hd damgalı ürünlerindede. karmaşada burdan çıkıyo. senin 2 scartlı modeli. asıl olması gereken şöyle :
     SAMSUNG (slim fit) WS 32Z308P HD Ready (dogru mu)?

bide şöyle bi problem var. bugün real de de gördüm slim tvyi.72 cm ve 4:3tü. girişler senin dediğin gibi. özelliksiz (sadece 100hz).garip olan yurt dışı sitesinde 72cm lik bile özellikli ne iş anlamadım
    http://www.samsung.com/Products/TV/SlimFitHDTV/TXR2779HKXXAA.asp

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.