Şimdi Ara

Samsung Smart TV Tamiri Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
565
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Epey süredir kullanmakta olduğum 55 inch Samsung Smart televizyonum geçen hafta birden bire kendi kendine kapandı. Ardından da açılıp kapanmaya başladı. Televizyonu kapadım ve birkaç saat sonra açtım. Gene yarım saat çalıştıktan sonra kendi kendine açılıp kapanmaya başladı. Sanki peş peşe aç ve kapa düşmesine basar gibi seri şekilde açılıp kapanıyor.

Samsung yetkili servis geldi ve anakart arızası dedi ve kart değişimi için 950 TL aldı, mecburen yaptırdım. Televizyon tamirden gelince denemek için prize taktık ve açtım. Aynı arıza devam ediyor. Parasını ödemedim ve servis eski kartı taktı ve gitti.

Samsung'dan ikinci bir yetkili servis çağırdım. Bu gelen servis de LED bar arızası olduğunu söyledi ve 1900 TL tamir ücreti talep etti. Fiyatın çok yüksek olduğunu söyledim ve açıkcası da içime sinmedi. Televizyonun görüntüsünde en ufak sorun yok, sadece yarım saat çalıştıktan sonra kendi kendine açılıp kapanıyor. Bu yüzden doğru teşhis mi emin olamadım

Samsung Smart TV tamiri konusunda bilgili olanlar beni yönlendirebilir mi? En azından özelden mesaj ile bana düzgün bir tamirci bile önerseniz minnettar olurum. Saygılar

• merhaba aynı sorun bende de oldu . samsung servis güç besleme kartı ve/veya led arızası dedi. servis olmayan tamirciler de anakart arızası dedi. siz bunu nasıl yaptırdınız. yardımcı olursanız cok sevinirim..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Apple TV | Yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.