Şimdi Ara

Samsung Smart TV Youtube Problemi (ÇÖZÜLDÜ)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
87.907
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • tek yapmanız gereken modem ayarlarına girip mtu değerini 1300 yapmak (:

Saygılar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Samsung Smart TV YouTube Sorunu Çözüldü

Samsung Smart TV'nizde YouTube sorunları mı yaşıyorsanız, yalnız değilsiniz. Birçok kullanıcı "Samsung smart tv youtube yok", "Samsung tv youtube kurulmuyor" veya "eski samsung smart tv youtube yükleme" gibi sorunlar bildirmiştir.

Samsung Smart TV'de YouTube'un Olmaması için Olası Nedenler:

• Smart Hub'daki YouTube uygulaması kaldırılmış olabilir.
    • TV yazılımı güncel olmayabilir.
    • İnternet bağlantınız sorunlu olabilir.

Samsung Smart TV'de YouTube Sorununu Çözme:

1. YouTube Uygulamasını Yeniden Yükle:

Smart Hub'a giderek "Uygulamalar"a gidin. "YouTube" uygulamasını bulun ve kaldırın. Ardından Smart Hub'ı kapatıp tekrar açın ve YouTube uygulamasını yeniden yükleyin.

2. TV Yazılımını Güncelle:

TV'nizin ayarlarına gidin ve "Yazılım Güncelleme" seçeneğini kontrol edin. Bir güncelleme varsa, bunu indirip yükleyin.

3. İnternet Bağlantısını Kontrol Et:

TV'nizin İnternet'e bağlı olduğundan emin olun. Bir kablolu bağlantı kullanıyorsanız, kablonun sıkıca takılıp takılmadığını kontrol edin. Bir Wi-Fi bağlantısı kullanıyorsanız, sinyalin güçlü olduğundan ve yönlendiricinin açık olduğundan emin olun.

4. YouTube 102035 Hatası:

YouTube 102035 hatası, TV'nizin YouTube sunucularına bağlanamadığı anlamına gelir. Yukarıdaki adımları izleyerek internet bağlantınızı kontrol edin ve TV yazılımını güncelleyin.

5. Smart Hub'da YouTube Yok:

Samsung Smart Hub'ınızda YouTube yoksa, TV'nizin modelini kontrol edin. Bazı eski Samsung Smart TV modelleri artık YouTube uygulamasını desteklememektedir. Bu durumda, YouTube'u bir akış cihazı veya oyun konsolu aracılığıyla izleyebilirsiniz.

Yukarıdaki adımları uyguladıktan sonra Samsung Smart TV'nizdeki YouTube sorununu çözmüş olmalısınız. Sorun devam ederse, Samsung destek ekibiyle iletişime geçmeniz gerekebilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • problem neydi
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

problem neydi
    Youtubeden video izleyememe videolar yüklenmiyordu . yaklaşık 5 bin kişide var bu problem , bendede vardı uzun bi araştırmadan sonra buldum
  • Sorrow123 S kullanıcısına yanıt
    hocam süpersin vallahi bana televizyonu değiştirtecektin lanet olası ttnet
  • lastresort78 kullanıcısına yanıt
    ne demek , bu sorun bütün ttnet kullanan smart tv kullanılarında var ama internette bunun üzerine hiçbir çözüme rastlamadım şaşırtıcı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sorrow123

ne demek , bu sorun bütün ttnet kullanan smart tv kullanılarında var ama internette bunun üzerine hiçbir çözüme rastlamadım şaşırtıcı
    18+ deyip bazı videoları oynatmamasına bir çözümünüz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: live2lift

18+ deyip bazı videoları oynatmamasına bir çözümünüz var mı

Alıntıları Göster
    hocam öyle bir problemle hiç karşılaşmadım , hem youtubede +18 videolar pek bulunmuyor, nasıl bir hata sizinki , ayarları biraz kurcalayın isterseniz , açamadığınız bir videonun linkini atarsannız tvden bakarım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Vestel Smart tv YouTube sorunu
    3 yıl önce açıldı
    Tizen Tv YouTube Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende de samsung 6410 var. Youtube'da özellikle hd videolarda çok takılıyordu. Laptopta tıkır tıkır çalışan video tv de takılıyor ve çok can sıkıcı oluyordu.

Ben airties 205 modemimin mtu değerini 1300 de yaptım çözülmedi. Sonra modemin dns değerini girdim düzeldi. Ama son birkaç gündür yine aynı sorun var. yine 1300 yaptım ama eskisi gibi değil sanki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: emregullu

Bende de samsung 6410 var. Youtube'da özellikle hd videolarda çok takılıyordu. Laptopta tıkır tıkır çalışan video tv de takılıyor ve çok can sıkıcı oluyordu.

Ben airties 205 modemimin mtu değerini 1300 de yaptım çözülmedi. Sonra modemin dns değerini girdim düzeldi. Ama son birkaç gündür yine aynı sorun var. yine 1300 yaptım ama eskisi gibi değil sanki.
    youtube smart tv sorunu ;

normal saatlerde fazla sorun yok gibi

ama burası TR olunca akşam üzeri youtube den 2 şeye bakmak baya sorun oluyor

ama asıl sorun şu ki ! smart tv lerdeki youtube uygulaması 1080p video ya ayarlanmış ! :(

günün heran gibi bir saati 1080p olmayan videoları sorunsuz takılmadan izleniyor

1080p olmasında 720p olsa sorun yok ama bu sorunun aşılması için youtube

bu seçeneği ne zaman aktif edecek !?

youtube ye bu sorunu geri bildirimle hep beraber bildirelim ki

isteyen istediği çözünürlükte takılmadan youtube izleye bilsindimi

ben tek başıma geri bildirim yaptım ama sistem tek bir geri bildirimleri fazla dikkate almıyor

onun için herkesin yardımı lazım arkadaşlar !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 25 Mart 2016; 8:36:14 >

• samsung smart tv'den youtube kendi kendine silindi giremiyorum :(
  • samsung D6000 smart tv bendede yaklaşık 8-9 aydır youtube gitti güncellemeylede silindi..pezevenkler satana kadar sonra desteği çekiyor yavşaklar
  • nihat_0025 N kullanıcısına yanıt
    biraz hort oluyo ama 40d7000 var youtube komple gitti bendede.sorunu çözebildinizmi hocam?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Serkan4554 -- 23 Aralık 2017; 23:55:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sınav_testmis_kanka

quote:

Orijinalden alıntı: Serkan4554

biraz hort oluyo ama 40d7000 var youtube komple gitti bendede.sorunu çözebildinizmi hocam?

Anlaşma sona ermiş olabilir.
    Uygulama yükleyebildiğiniz mağazaya girin bakın var mı, olmadı servise sorun.
    Destek kesildiyse geçmişler olsun.
    Belki güncelleme için kaldırmışlardır?
    YouTube logosu yenilendi.
    Belki logo yenilemek için geçici olarak kaldırmış olabilirler.

her yere baktım youtubun eseri yok.logo falan komple yok.tarayıcıdan gireyim diyom ondanda bağlanmıyo.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlaşma sona ermiş olabilir.
    Uygulama yükleyebildiğiniz mağazaya girin bakın var mı, olmadı servise sorun.
    Destek kesildiyse geçmişler olsun.
    Belki güncelleme için kaldırmışlardır?
    YouTube logosu yenilendi.
    Belki logo yenilemek için geçici olarak kaldırmış olabilirler.

her yere baktım youtubun eseri yok.logo falan komple yok.tarayıcıdan gireyim diyom ondanda bağlanmıyo.

Samsung'u arayın.

benim tv de de ne twitter ne facebook nede youtube kaldi hepsi guncellemeden sonra silindi, farkli ulkelerin smart hub markete girmeme ragmen hic birinde bulamadim en sonunda fork player uygulamasini yukledim bu sekilde youtube geldi

• Beyler philips tv sahibiyim ve youtube giriyorum videoyu baslat dedigimde yukleniyorda kaliyor saatlerce bekleyin yinede gelmiyor. Mtu degerini 1300 vs yaptim lakin sorun cozulmedi.Baska tavsiyeniz varmi acaba...

Uzun suredir bu sorunu cozmedim Turknetten ttnet gectim yine sorun devam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yasinjanbert

Beyler philips tv sahibiyim ve youtube giriyorum videoyu baslat dedigimde yukleniyorda kaliyor saatlerce bekleyin yinede gelmiyor. Mtu degerini 1300 vs yaptim lakin sorun cozulmedi.Baska tavsiyeniz varmi acaba...

Uzun suredir bu sorunu cozmedim Turknetten ttnet gectim yine sorun devam
    Youtube eski model TV'lerde desteği kaldırdı, bunun sebebi de eski modellerde reklam çıkmaması.

• Konu sahibine teşekkürler

• Televizyondan youtube girince 1080 videolar neden 720p olarak açılıyor? Youtube ekranı uzerind3n ayarlara girdiğinde 1080 s3cenegi yok. Ama aynı videoya cepten bakınca 1080 seçeneği var. Bunu sebebi ne olabilir.

• taydin66 T kullanıcısına yanıt

Bu sorunun cevabını bulduysanız lütfen beni de bilgilendirir misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Alexku

Bu sorunun cevabını bulduysanız lütfen beni de bilgilendirir misiniz?

Maalesef bir çözümünü bulamadım. sanırım web browser sorunu kaynaklı olabilir. Artık web browseri hiç kullanamıyorum. İnternet arama çubuğuna girdiğim hiçbir şeyi bulmuyor. Çok canım sıkılsa da maalesef sorunu çözemedim. Çünkü cihaza web browser yüklenemiyor.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.