Şimdi Ara

SAMSUNG SMARTTV BELLEK HATASI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (3 Mobil) - 1 Masaüstü3 Mobil
5 sn
33
Cevap
2
Favori
23.822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung smart tv'de aşağıdaki hata uyarısını alan var mı ? Samsung teknik hizmetler tarafından samsung smart tv olan tüm televizyonlarında yeni yazılımdan sonra aynı hata uyarısı verdiğini söylemektedir.

- web browser üzerinden herhangi bir film sitesinden film izlerken " son tarayıcı bellek olmaması nedeniyle veya başka bilinmeyen nedenlerle sona erdi "

• sanırım bu bellek hatası sadece benim televizyonda var Samsung 40ES5500
  • Oluyor bende de. Web Browser'dan video açınca yapıyor, ama Youtube uygulamasından acınca bir saatlik video'yu "bellek yetersiz" hatası vermeden izletiyor.

Yalnız onda da şöyle bir sorunum var, 5 dakika takılmadan izliyorum sonra önce görüntü donuyor bi 5 saniye sonra ses donuyor bir o kadar da. Her 5 dakikada bir tekrar ediyor. Çözümü var mıdır acep?
  • aynı sorun benim 51e6500 plasmada da var özellikle HD dizi seyrederken.Çözüm ?
  • bende de lg nin lm960 modeli var aynısı oluyor bellek hatası diye kapanıyor tarayıcı
    bende işin içinden çıkamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: kamahora

Arkadaşlar,

Samsung smart tv'de aşağıdaki hata uyarısını alan var mı ? Samsung teknik hizmetler tarafından samsung smart tv olan tüm televizyonlarında yeni yazılımdan sonra aynı hata uyarısı verdiğini söylemektedir.

- web browser üzerinden herhangi bir film sitesinden film izlerken " son tarayıcı bellek olmaması nedeniyle veya başka bilinmeyen nedenlerle sona erdi "

benimkinde de aynı yazı çıkıyor.netten film izlemek işkenceye dönüşüyor.varmı bi çözüüm bulabilen acaba?

• Tuketici hakem heyetine git ben bildirdim sonuclandi. Fatura iadesi yapilacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Tuketici hakem heyetine git ben bildirdim sonuclandi. Fatura iadesi yapilacak

+1
  • quote:

Tuketici hakem heyetine git ben bildirdim sonuclandi. Fatura iadesi yapilacak

ne faturası anlamadım
  • Merhaba,
    Aynı hata benim TVde de var. Tüketici Hakem Heyetine gittim.Firmadan savunma istendi.
    Rica etsem karar metni hangi ilin kurulu iletişim bilgilerini verirseniz buradaki hakem heyete emsal olarak göstermek istiyorum. Yardımcı olurmusunuz ?
  • diğer konuların birinde arkadaş yazmıştı bu durumu. Belli bir süre sonra bellek doluyor ve hiç bir şekilde de boşaltılamıyor diye.... ilginç .
  • müşteri hizmetleri birsürü MALAYANİ ;) teknik laf ile zırvalıyor.bende hakem heyete gittim.bakalım sonuç alabilecekmiyiz ?
  • hayırlısı olsun inşallah...
  • Suan izindeyim. Pazartesi ise baslayacam mail adrexini gonderirsen karari sana gonderirim

• Emsal karara gerek kalmaz. Tuketici hakem heyeti bilirkisi gorevlendirecek. Bilir kisi tv evde gormeye gelecektir.( yapabiliyorsan hatayi gosteren bir video kayit et ve bilirkisi geldiginde goster. Ben oyle yaptim) bilir kisi tv gordugunde teknik bir ariza oldugunu anlayacaktir zaten. Ben fatura iadesi istemistim.ve onaylandi simdi teknosa dan yazi bekliyorum. Karari adana - yuregir tuketici hakem heyeti verdi.

• merhaba. cevabiniz icin tesekur ederim. ozelinize mail adresimi gonderiyorum tekrar tesekkurler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zetbek -- 18 Mayıs 2013; 11:18:22 >
  • kamahora K kullanıcısına yanıt
    fatura iadesi yapıldı mı?ayrıca bu sorun giderilemiyor mu acaba?illa fatra iadesi mi istememiz gerekecek yani?
  • arkadaşlar,

ilçe tüketici hakem heyeti kararını bağlayıcı olabilmesi için sınır 1.191,00 TL'miş. bu tutarın üzerindeki rakamı teknosa firması bağlayıcı bulmuyor ve kabul etmiyor. insanları zorla tüketici mahkemesine yönlendiriyor. dün tüketici mahkemesine gittim. dava açma ücreti olarak 525,00 TL istiyor. sıfırdan işlemleri başlatacaklarmış , bilirkişi gelecekmiş falan filan..yani tüketici hakem heyetine gitmenin hiç bir espirisi kalmıyor ve boşu boşuna 3-4 aylık süre harcanıyor. büyük firmalar insanların bu tutarı yatımıyacağını bildikleri için işi yokuşa sürdüler. davayı açamadığım için sineye çekmek durumunda kaldım. bundan sonra ne teknosadan ne de samsung firmasına ait hiçbir ürünü ne alacam ne de çevremdeki insanlara aldıracam.
  • Yatin kalkin dua edin edin sadece smart olayi yuzunden sikinti cekiyorsunuz. iyi ki olu pixel, bulutlanma, banding vs yok.

Lg tvlerde de bu smart sacmaligi ve bellek hatasi var.

alin 100liraya cift cekirdekli usb android keyfinize bakin. tek sorun bellek hatasi olsa keske :)

• quote:

Orijinalden alıntı: alierr

Yatin kalkin dua edin edin sadece smart olayi yuzunden sikinti cekiyorsunuz. iyi ki olu pixel, bulutlanma, banding vs yok.

Lg tvlerde de bu smart sacmaligi ve bellek hatasi var.

alin 100liraya cift cekirdekli usb android keyfinize bakin. tek sorun bellek hatasi olsa keske :)

usb androidi tv de mi kullanıyorsunuz?ne işe yarıyor?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.