Bildirim
Samsung tv aldım kutusunu açmalı mıyım?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Sakın açma. Servisten gelip kursunlar, yoksa garanti işlemi için sorun çıkarabilirler. Eğer eksik v.s. gibi şeyler varsa da servis elemanları da görecektir bu eksiklikleri zaten ;) -
cevanıbınız için teşekkürler. Bekliyorum o zaman :) -
Almış olduğunuz tvnin kutusu sağlam olsa bile bir şekilde içindeki aksesuarlar veya ekranı kırılmış olur. Eğer kutuyu siz açarsanız ve kırık dökük birşey varsa veya kumanda, gözlük , güç kablosu gibi bir parçası eksik olsa hiçbir şekilde ispat edemezsiniz. Kısaca boş yere başınız ağrır. 1 gün sonra olsun ama temiz kurulum olsun daha iyidir.
İstereniz bu başlığa bakın. Arkadaşımızın başına neler gelmiş.
Hızlıal.com' dan aldığım LG 42lm669s televizyon arızalı geldi;( l
http://forum.donanimhaber.com/m_66976440/tm.htm
-
aynen 1 gün daha bekle servis kendisi açsın kutuyu
ayrıca hayırlı olsun -
Kutuyu açarsan tüm sorumluluk sana ait olur. -
Zaten yazılmış ama ben de söyleyeyim, açmayın. Kurulum zor bişey olmamakla birlikte siz kutuya hiç dokunmayın. Benim teknosa'dan aldığım televizyonau servis geldi, kutusunu açtı kurulumu yaptı ama tv arızalı çıktı. Servise gelen yetkili söyledi "iyi ki siz açmamışsınız" diye. -
Bekledim 1 gün servis gelip kurdu. Hepinize cevaplarınız için teşekkür ederim :) -
3-5 resim çekip atabilirmisin film açıp :D -
Buyrun çektim ama gerçek görüntüyle alakası yok maalesef çektiklerimin. Yani eğer bu televizyonu almayı düşünüyorsanız bu fotoğrafları referans olarak almayın.
http://f1211.hizliresim.com/13/4/fm5xv.jpg
http://f1211.hizliresim.com/13/4/fm64l.jpg
http://f1211.hizliresim.com/13/4/fm65c.jpg
-
Arkadaşım bende bu tv den almayı düşünüorum izlenimlerini paylaşırmsın ? -
kalın kasa-3d-200hz demi bu tv ?
kalın kasa olması kötü -
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan23
kalın kasa-3d-200hz demi bu tv ?
kalın kasa olması kötü
Evet katılıyorum ama bu kadar iyi özelliğin yanında kasasını göz ardı ettim. Zaten o kadarda kalın değil benim için problem yok yani :) -
3d 200hz ve kalın oldğunu bliorum 9 cm miş sanırım -
quote:
Orijinalden alıntı: atp96
Arkadaşım bende bu tv den almayı düşünüorum izlenimlerini paylaşırmsın ?
Alalı 2 gün oldu çok memnunum. LED TV,Full HD, 200HZ, 3D özelliklerine sahip. 2 hdmi girişi ve 1 tane usb girişi var. Televizyondaki allshare adlı bir program sayesinde usb ne attığın filmleri müzikleri ve resimleri usb yi televizyona bağlayıp sorunsuzca açabiliyorsun. şuana kadar mp4-mpg videoları denedim sorunsuzca açtı ikisinide. 3D özelliği gerçekten mükemmel denemek için Madagascar 3 ün 3D versiyonunu indirip usb ye atıp ordan açtım. Gittiğim bir çok sinemadan daha iyi sonuç aldım harikaydı.Ayrıca 2D yayınları 3D yayına çeviren bir özelliğide var. Örneğin ulusal bir kanaldaki diziyi izlerken kumandadaki bu tuşa basıp yayını 3D ye çevirebiliyorsun. Tabi televizyondaki yayınlar 3D için hazırlanmadıkları için çok bir şey bekleme bu özellik sadece derinlik katıyor. Gayet iyi sonuç aldım.Bu arada gözlükler pilli. Bildiğimiz saat pilleri 1-4 tl civarı arasında değişiyor fiyatları. PS3 oyunlarındada denedim 2D-3D yeçevirmeyi ve hakikaten bu özellik sayesinde oyunun içine girdim diyebilirim. Ayrıca yine PS3 te blu-ray filmleri denedim görüntü kalitesi muazzam. Çok akıcı ve güzel görünüyor. Söyleyebileceklerim bu kadar sanırım. Eğer alacaksanız ve kasanın arkasını dert etmiyorsanız ki çokta kalın değil kesinlikle öneririm bu televizyonu
-
olmaz hacı kalın kasa almam bunu -
quote:
Orijinalden alıntı: neoplan23
olmaz hacı kalın kasa almam bunu
Sen bilirsin televizyonlar şuanda indirimde sanırım biraz araştırırsan kendine uygun bir tane bulabileceğinden eminim -
Arkdaşım bide mkv formatı deneyebilrmisin acaba ben kalınlığı çok dert etmiyorum görüntü kalitesi ve 3d si iyi olsun benim için gayet yeterli zaten. -
quote:
Arkdaşım bide mkv formatı deneyebilrmisin acaba ben kalınlığı çok dert etmiyorum görüntü kalitesi ve 3d si iyi olsun benim için gayet yeterli zaten.
Denedim sonuç olumlu. -
quote:
Orijinalden alıntı: lordnz
quote:
Arkdaşım bide mkv formatı deneyebilrmisin acaba ben kalınlığı çok dert etmiyorum görüntü kalitesi ve 3d si iyi olsun benim için gayet yeterli zaten.
Denedim sonuç olumlu.
peki altyazılarda sorun yaşıyor musuz ?
Benzer içerikler
- garantisi bitmiş ürünün yasal onarım süresi
- regal 58r66u01
- input lag test
- peaq tv yorumları
- 65 inç tv izleme mesafesi
- en iyi televizyon markası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X