Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya beyler bende firmware güncellemk istiyorum ama korkuyorum ilk mp3 playerime uyumsuz firmware attımda ve öLdü

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rick35 -- 28 Temmuz 2008; 13:56:28 >
  • haha yaptım xD 1.12 oldu sizde yapın alan varsa eskisinden hızlı oluyo (eskisi 1.07)

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi
  • Arkadaşlar Samsung U3 ile K3 arasında kaldım.Benim için şarj ve ses kalitesi önemli.
    Hangisini önerirsiniz ?
  • ben ikisini de denedim.u3 kibardır,ortalamanın üzerinde ses verir ve şarjı 5 buçuk 6 saat dayanır.k3 ise tam eq ayarlarıyla en fazla 5 sa dayanır ancak k3ün ses kalitesi u3ten çok ama çok üsttedir.k3 hem daha yüksek ses verir vede bir çok kademeli eq ayarı vardır.ben olsam düşünmeden k3 derim ama u3 de kötü deildir.ayrıca kulaklığa para vermek istemiyorsan da u3le beraber gelen kulaklık çok kötüdür ama k3ün yanında gelen ise senin ihtiyacını fazlasıyla karşılar.üstelik k3 şu anda hepsiburada.com da indirimde 136 ytl ama 31 temmuzda bitiyor kampanyası.eğer kampanyayı kaçırırsan electroworld den al orda da ona yakın bir fiyattaydı,yanlış hatırlamıyorsam 140 küsürdü.
  • quote:

Orjinalden alıntı: utuman

ben ikisini de denedim.u3 kibardır,ortalamanın üzerinde ses verir ve şarjı 5 buçuk 6 saat dayanır.k3 ise tam eq ayarlarıyla en fazla 5 sa dayanır ancak k3ün ses kalitesi u3ten çok ama çok üsttedir.k3 hem daha yüksek ses verir vede bir çok kademeli eq ayarı vardır.ben olsam düşünmeden k3 derim ama u3 de kötü deildir.ayrıca kulaklığa para vermek istemiyorsan da u3le beraber gelen kulaklık çok kötüdür ama k3ün yanında gelen ise senin ihtiyacını fazlasıyla karşılar.üstelik k3 şu anda hepsiburada.com da indirimde 136 ytl ama 31 temmuzda bitiyor kampanyası.eğer kampanyayı kaçırırsan electroworld den al orda da ona yakın bir fiyattaydı,yanlış hatırlamıyorsam 140 küsürdü.

Hocam hepsiburada.com'da k3'ün şarjı 25 saat,u3'ün şarjı 15 saat gidiyor yazıyor.
    5-6 Saat mi gerçekten ?

• onlar farazi rakamlar.eğer ses seviyesini düşük tutarsan ve ekolayzırları kaparsan gerçekleşiyor onlar.k3te çok daha fazla eq ayarları olduğu için onun şarj süresi daha fazla azalıyor.ama şu var ki k3 u3ten çok daha yüksek ve çok daha kaliteli ses veriyor.
  • sanki u3 ün sarjı cabuk bitiyor gibi yav anlamadım
  • Arkadaşlar, ilk birkaç doldur boşalt süresince pilden tam randıman alamayabilirsiniz, bu doğaldır..

Ama aldıktan 2-3 kere komple doldur/boşalt sonrasında bile 5-6 saat ise, bir gösterin isterseniz..

Ben daha yeni aldım, aldığımda cihazın kendisini açacak kadar bile şarjı yoktu. Tam dolana kadar bekledim ve şimdi yaklaşık 8 saat gibi bir ömrü var pilin; 10-12 de olabilir (çünkü yeni henüz)..
  • arkadaşlar benimde bi sorum olucak bu u3 hakkında; müzik atarken samsung un kendi programı mı var yoksa bilgisayardan direk usb belleğe atar gibi müzik atıp dinleyebiliyor muyuz?
  • usb belleğe atar gibi atabiliyorsunuz, programa hiç gerek yok
  • ooo o zmn süpermiş bi kaç gün içinde 2GB lık modelini almayı düşünüyorum alınca yorumlarımı burada sizinle paylaşırım
    kolay gelsin herkese
  • Arkadaşalar yaklaşık 5 ay önce bende aldım ypu3 ten ama şarkı dinlerken kapandı ve açılmadı... virüs ihtimali olabilir mi? şarjı vardı. ve ne yapmam gerektiğini biliyor musun? makine iyi olmasına rağmen böyle bir sorun şaşırtıcı... Lütfen acil yardım..
  • virüs değildir,bence garantiye ver.eğer düşmediyse falan yenisini verirler yapamazlarsa benimkisi öyle oldu.
  • virüs alete zarar veremez zaten, bağlandığı bilgisayara zarar verebilir ancak
    başka bir sorun vardır, garanti servisine ver

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi achfighter -- 26 Ağustos 2008; 23:01:45 >
  • arkadaşlar bu arada son an değişikliği ile T9 4GB'lık modelini aldım u3'ten caydım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: deadline

arkadaşlar bu arada son an değişikliği ile T9 4GB'lık modelini aldım u3'ten caydım.

Güle güle kullan.
    O da güzeldir
  • abd sitesinde 1.13 buldum.gerçi hangi ülkeye baksam 1.13 gördüm(1.12 turkiyeye özel bişimi acaba).şimdi u3 e yüklücem bakalım ne olcak???yazarım bi değişiklik olursa
  • 1.13 ben de bulmuş ve yüklemiştim ama yazılım 1.12 çıkmıştı. umarım sendeki gerçektir ve şu şarkılarda atlama sorunu falan halledilmiştir =)
    sonucu burada paylaşırsan sevinirim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

1.13 ben de bulmuş ve yüklemiştim ama yazılım 1.12 çıkmıştı. umarım sendeki gerçektir ve şu şarkılarda atlama sorunu falan halledilmiştir =)
    sonucu burada paylaşırsan sevinirim

benimkide 1.12 çıktı.acaba yanlış bişimi yaptım die 5 kez yükledim arka arkaya sonuc aynı.beklicez artık....
  • quote:

Orjinalden alıntı: achfighter

virüs alete zarar veremez zaten, bağlandığı bilgisayara zarar verebilir ancak
    başka bir sorun vardır, garanti servisine ver

virüs u3 zarar vermez dediysen yanılıyorsun derim.bilgisayarım henüz yokken net cafeye gidiyordum.kafenin sahibi bilgisayarların virüs dolu oldugunu söylüyordu.sadece mp3 taktıgım için sorun olmaz sanıyordum.ama o zamanlarda söyle bişi vardı.attıgın bazı sarkılar ya çalmıyor çalsa bile sarkının bası demet akalın sonu tarkan bitiyordu öle duruma gelmişti artık.o gittiğim kafe kapandı mecburen başka bir kafeye gitmek zorunda kaldım.u3'ü bilgisayara taktım ekranda bişi çıkmadı.bilgisayarmdan u3 tıkladım açılmadı belki 10 defa tıkladım açılmadı.aradan 5 saniye geçti kafede çalısan çocuk senin mp3 te virus var dedi ondan açılmıyor.zaten oturdugum makina ana bilgisayara ping göndermiş virüs var die...

işte böle hocam virus heryere gidebiliyor uzaya bile..

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.