Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar bende geçenlerde bunu kardeşime aldım çok hoşuna gitti.

Kullanımı olsun sesi kalitesi olsun bence iyi.

tavsiye edilir.
  • SAMSUNG U3'ün SİYAH, 2GB, FM radyolusunu ANKARA'da nerede bulabilirim?

Lütfen yardım edin.
  • arkadaşlar mp3 almayı dusunuyorum iriver t 5 mi almalıyım yoksa yp-u3 mü!!

deneyimli arkadaslar cevaplarınızı bekliyorum...
  • irriver t 5'i kullanmadım ama 1.5 senedir kullandığım yp-u3'te bir sorun yaşamadım.Tavsiye ederim.
  • ürünü bugün aldım sarj konusunda problemim var sarjda olup olmadığını nasıl anlarım suan laptopta takılı ekranda charging connected yazıları var bu sarj oluyor anlamına mı geliyor acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zqe
    ürünü bugün aldım sarj konusunda problemim var sarjda olup olmadığını nasıl anlarım suan laptopta takılı ekranda charging connected yazıları var bu sarj oluyor anlamına mı geliyor acaba?

soyle anlarsin arkadasim=pc'ye taktin usb connected yazar ardindan ekran charcing ve pilin doldugunu gosteren animasyon belirir.ekran kararirsa play tusuna bi kez bas ekran acilir.fully charcing yazdiginda(hemen ustunde kucuk yazilarla "disconnected" yazmasi gerekir onun yerine "connected" yaziyorsa guwenli cikart yap)
  • bu ürünü alanlar kaça aldı? nette araştırdım hiç bir yerde satılmıyor, üretimden kalkmış sanırım.
  • ürünün üretimi durdu ona benzeyen farklı bi model çıkardı samsung. ancak 2.el gg de bulabilirsin bence
  • 4 sene kullandım bu ürünü !
    Çok memnun kaldım.
    Çoğu kişi ekranda ve seste donma sorunu filan yaşamış bana bir kez bile olmadı.
    4 senenin sonunda aygıt tanınmıyor hatasını almaya başladım. Şarj oluyor ama aygıt gözükmüyor.

Şimdi Philips Gogear Spark kullanıyorum ama u3 ü geçemiyor kalite olarak !
  • Geçen sene cihazın ekranı bir sebepten öldü aslında çalışıyor ama ekranda görüntü yok. Cihazınız bozuk ama ekranı çalışır haldeyse talibim arkadaşlar
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.