Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ciklet misin çakmak mı yoksa apaçi savar mı ?
    [image]http://img179.imageshack.us/my.php?image=u3black13xf5.jpg [/image]

Müziğe renk geldi

Samsung'un yeni MP3 çaları U3, farklı renk seçenekleri ve kullanım kolaylığıyla mobil müzik cihazları içinde yeni bir alternatif oluşturuyor

Samsung'un yeni MP3 çaları U3, 22.8 gram ağırlığı ve 11mm inceliğiyle zarif bir tasarım sunuyor. Beyaz, siyah, pembe, yeşil ve mavi renk seçenekleri sunan U3, 1GB, 2GB ve 4GB'lık hafıza seçeneklerine de sahip. Ekstra bir program ya da kablo gerektirmeden sadece USB kablosu kullanarak müzik dosyalarını yükleyebilmenize imkan tanıyor. Dört satır OLED LCD ekranı bulunan U3, 15 saatlik pil ömrüne sahip.

Genel Bilgiler:
    Bellek Kapasitesi: 1 GB / 2 GB / 4 GB
    Renk Seçeneği: Beyaz Yeşil Pembe Mavi Siyah
    Ekran Tipi: 4 Satır OLED LCD
    Güç Kaynağı: Şarj Edilebilir Pil
    Pil Ömrü (Saat): 15 Saat
    Şarj Olma Süresi: 1,5 Saat veya PC USB Yoluyla
    Bağlantılar: USB 2,0 / USB 1,1
    Boyut (mm): 25,4 x 80,0 x 11,0 mm
    Ağırlık: 22.8 g
    Müzik: MP3 / WMA / OGG Vorbis / ASF (audio)
    Ses Efekti: 12 Preset + 2 Kullanıcı EQ
    Ses Kaydı: 3 Seviye (32 / 64 / 128 kbps)
    Aksesuar: Kulaklık / Kulaklık Kablo
    FM Radyo : Var 12 kanallı RDS destekli

(Alıntıdır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi t-wrecks -- 13 Ekim 2007; 16:09:25 >

• bence alınası bi cihaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hiçbiri

bence alınası bi cihaz
    evet bu cihaz u2 nin bir üst modeli.5 satır oled ekranı ve 15 saat pil süresi hiç fena değil.Birde radyo var sanırım bu alette.Ancak dnse 3d ses sistemi var mı eğer yoksa samsunga yakışmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0173FC748

evet bu cihaz u2 nin bir üst modeli.5 satır oled ekranı ve 15 saat pil süresi hiç fena değil.Birde radyo var sanırım bu alette.Ancak dnse 3d ses sistemi var mı eğer yoksa samsunga yakışmaz.

Alıntıları Göster
    TR de nerde bulunur acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: !brahim

TR de nerde bulunur acep ?

Alıntıları Göster
    tabıkı samsung dıgıtal plazalarda:D 2 gb:139ytl 1 gb 99 ytl ben sıyahını aldım cok delı bıse..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcff

tabıkı samsung dıgıtal plazalarda:D 2 gb:139ytl 1 gb 99 ytl ben sıyahını aldım cok delı bıse..

Alıntıları Göster
    http://www.hepsi*burada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49871 (*'ı kaldır)
    92YTL 'den satılıyo gerek ses kalitesi gerek boyutları ve görünüşü ile mükemmel bir cihaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AERO. -- 14 Ekim 2007; 10:16:45 >

• quote:

Orijinalden alıntı: AERO.

http://www.hepsi*burada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49871 (*'ı kaldır)
    92YTL 'den satılıyo gerek ses kalitesi gerek boyutları ve görünüşü ile mükemmel bir cihaz

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

http://www.hepsi-burada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49871 (-'yi kaldır)

kardeş verdigin link başka bir siteye cıkıyor , farkında mısın ?...neyse konu u3...biraz araştırdım bu aleti.tam olarak kafamda yeri belirlenmedi.yani yapılan yorumlar tutarsız gibi geldi.kimi sesini mükemmel bulmuş.kimi orta diyor.kimi denemiş: iriverden,ipoddan,creativeden daha iyi yazmış(?)...Good Gear Guide den 5/5 almış:fiyatına gore mukemmel diyor...ayrıca aletin 20 mw cıkısı var.yalnız tr de radyo yok

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: nikbinn

quote:

http://www.hepsi-burada.com/productDetails.aspx?CategoryId=9181&productId=bd49871 (-'yi kaldır)

kardeş verdigin link başka bir siteye cıkıyor , farkında mısın ?...neyse konu u3...biraz araştırdım bu aleti.tam olarak kafamda yeri belirlenmedi.yani yapılan yorumlar tutarsız gibi geldi.kimi sesini mükemmel bulmuş.kimi orta diyor.kimi denemiş: iriverden,ipoddan,creativeden daha iyi yazmış(?)...Good Gear Guide den 5/5 almış:fiyatına gore mukemmel diyor...ayrıca aletin 20 mw cıkısı var.yalnız tr de radyo yok

Alıntıları Göster
    ben samsungun bi modelini dinlemiştim bi ara arkadaşta..gerek kulaklıkları olsun gerekte ses çıkış gücü olsun muhteşemdi.. creativelerden ve sonylerden çok daha iyi..

• quote:

Orijinalden alıntı: nikbinn

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: nikbinn

quote:

aaa.hakkaten ya neyse düzelltim

bu arada radyo; yazılımda yapılan değişikliklerle kazandırılabiliyor olmalı.Bu konularda bilgim yok fakat sanırım bu olaya firmwire deniliyor.Çünkü cihazın yurtdışındaki modellerinde radyo bulunuyor.Yani radyonun donanımsal olarak bulunması gerekiyor.Peki neden mi böyle bir işleme gerek duyuluyor.TRT bandrolü yüzünden ortaya çıkan yüksek vergiler firmaları bu tür yollara zorluyorda ondan.Radyo konusunda benim hala bir umudum var

• quote:

quote:

quote:

bu arada radyo; yazılımda yapılan değişikliklerle kazandırılabiliyor olmalı.Bu konularda bilgim yok fakat sanırım bu olaya firmwire deniliyor.Çünkü cihazın yurtdışındaki modellerinde radyo bulunuyor.Yani radyonun donanımsal olarak bulunması gerekiyor.Peki neden mi böyle bir işleme gerek duyuluyor.TRT bandrolü yüzünden ortaya çıkan yüksek vergiler firmaları bu tür yollara zorluyorda ondan.Radyo konusunda benim hala bir umudum var

Alıntıları Göster
    [Deleted by Admins]

• quote:

Orijinalden alıntı: Deleted User

[Deleted by Admins]

Alıntıları Göster
    cihazın güzel bi incelemesi.. yanlız ingilizce.. radyosu ve farklı renk seçenekleri varmış ama ne yazıkki Türkiyede ben göremedim farklı bi renk ve radyolusunu.. ayrıca menüde gezerken play/pause yapılamıyormuş..
    10 üzerinden 8.6 almış;)

http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,339281878,00.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: SAITAMA

cihazın güzel bi incelemesi.. yanlız ingilizce.. radyosu ve farklı renk seçenekleri varmış ama ne yazıkki Türkiyede ben göremedim farklı bi renk ve radyolusunu.. ayrıca menüde gezerken play/pause yapılamıyormuş..
    10 üzerinden 8.6 almış;)

http://www.cnet.com.au/mp3players/mp3players/0,239036128,339281878,00.htm

Alıntıları Göster
    arkadaşlar ben aldım bu cihazı mükemmel bişey ses kalitesi acaip dnse 3 de var yalnız bi sorunu var sadece bilgisayardan şarj oluyor buna bi çare bulunursa sevinirim,ayrıca ürün ilk açıldğında ingilizce ama options tan türkçe yapabiliyorsunuz yani türkçe menü var.şiddetle tavsiye ederim ,ayrntı isteyenler msn de ekleyip konuşabilir...

• quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

arkadaşlar öncelikle radyo donanımsal destek gerektiriyor.firmware i yükleyemiyorsunuz.program, "yanlış firmware" hatası veriyor.yani radyo entegresi konmamış.zaten koyulsa adam bu kadar ucuza satarken radyo özelliği yüklenebilir der bi yerlerde.birde U3ün tam olarak elli beş farklı modeli üretilmiş bulunmakta. referans olarak samsungun global download sitesinde arama yapabilirsiniz.dolayısıyla radyolu radyosuz diye ayrı ayrı modelleri var...

quote:

Orjinalden alıntı:sungur 13

oled ekranı sitelerde hep 4 satır olarak duyurulmuş,Dnse ve 3d ses özelliği var.ürünü merak edenler you tube ta araştırabilir bisürü şey çıkıyor.

Ben 6 ay U1 kullandıktan sonra U2ye terfi ettim bir yıldır da kullanıyorum çok memnunum.ama alabilirsem 2GB veya 4GBlık U3 alcam.ses kalitesi açısından bi fikriniz varmı yani U2 nin son versiyonlu halindeki gibimi ses kalitesi?ayrıca U2 ye sürüm güncellemesi yaptıktan sonra sesi bomba gibi oldu.Güncelleme yapınca değişiyor ses kalitesi

• bende u2 vardı.bilgisayardan güvenle kaldır demedim mp3 kilitlendi ve bir daha açılmadı.bende istanbula servisine gönderdim.(bursada oturuyorum).17 gün sonra nihayet mp3 üm geldi.ama bir baktım u3 göndermişler.u2 yi yapamamışlar sanırım ellerindede yoktu galiba bana u3 yolladılar.bence u3 ses bakımından u2 biraz daha önde.güzel bir ekolayzır ve kulaklıkla mükemmel ses elde ettim.karizma ise yerınde.tek kötü tarafı güneşte ekranı göremiyorum.u2 de böyle bi sorun yoktu.teşekkürler samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

bende u2 vardı.bilgisayardan güvenle kaldır demedim mp3 kilitlendi ve bir daha açılmadı.bende istanbula servisine gönderdim.(bursada oturuyorum).17 gün sonra nihayet mp3 üm geldi.ama bir baktım u3 göndermişler.u2 yi yapamamışlar sanırım ellerindede yoktu galiba bana u3 yolladılar.bence u3 ses bakımından u2 biraz daha önde.güzel bir ekolayzır ve kulaklıkla mükemmel ses elde ettim.karizma ise yerınde.tek kötü tarafı güneşte ekranı göremiyorum.u2 de böyle bi sorun yoktu.teşekkürler samsung.
    quote:

jumuu

sana birşey sorayım:
    ses kaydedici var sanırım u 3 te u2 wav formatında kayıt yapabiliyor ve her kayıt için ayrı dosya açıyor.(yani kayıtlar birbirine hiçbirşekilde karışmıyor)u3ün formatı nedir? ve ses kaydı nasıl?

• arkadaslar biseler soracam daha once yeni baslıklarda sordum ama net bi cvp alamadım
    sorumda sudur ki bu aleti usb ile kabloylamı baglıosnz bilgisayara
    2. sorumda sudur ki bilgisayara baglantıgında direk tanıomu yoksa surucusu veya cd sini kurmakmı gerekio
    simdiden tşk ler
  • quote:

Orijinalden alıntı: airas

arkadaslar biseler soracam daha once yeni baslıklarda sordum ama net bi cvp alamadım
    2. sorumda sudur ki bilgisayara baglantıgında direk tanıomu yoksa surucusu veya cd sini kurmakmı gerekio
    simdiden tşk ler
    quote:

Orjinalden alıntı: airas

arkadaslar biseler soracam daha once yeni baslıklarda sordum ama net bi cvp alamadım
    simdiden tşk ler

1. Hayır kablo kullanmadan bağlıyorum ki zaten aletle beraber usb kablo gelmiyor.

2. Evet direk kendisi tanıyor(xp kullanıyorum).

• quote:

Orijinalden alıntı: jumuu

bende u2 vardı.bilgisayardan güvenle kaldır demedim mp3 kilitlendi ve bir daha açılmadı.bende istanbula servisine gönderdim.(bursada oturuyorum).17 gün sonra nihayet mp3 üm geldi.ama bir baktım u3 göndermişler.u2 yi yapamamışlar sanırım ellerindede yoktu galiba bana u3 yolladılar.bence u3 ses bakımından u2 biraz daha önde.güzel bir ekolayzır ve kulaklıkla mükemmel ses elde ettim.karizma ise yerınde.tek kötü tarafı güneşte ekranı göremiyorum.u2 de böyle bi sorun yoktu.teşekkürler samsung.
    quote:

Orjinalden alıntı: jumuu

peki senin U2 de versiyon ne idi?güncelleme yapmışmıydın yani?çünkü önce de dediğim gibi samsungun 2.212 versiyonunda ses kalitesi çok çok iyi.kız arkadaşımın ipod u ile U2yi değiştirdik.açıkça söylemek gerekirse ipod un ses kalitesinden iyi.çünkü yüksek baslarda ses cızırtılı çıkıyor ipod ta...

• quote:

Orijinalden alıntı: sedat_ozturk2003

quote:

Orjinalden alıntı: jumuu

peki senin U2 de versiyon ne idi?güncelleme yapmışmıydın yani?çünkü önce de dediğim gibi samsungun 2.212 versiyonunda ses kalitesi çok çok iyi.kız arkadaşımın ipod u ile U2yi değiştirdik.açıkça söylemek gerekirse ipod un ses kalitesinden iyi.çünkü yüksek baslarda ses cızırtılı çıkıyor ipod ta...

Alıntıları Göster
    bende aldım ben vista kullanıyorum kopyalama yaparken arada sırada durup şarj oluomuş gibi gözüküo ama bunu xp'de yapmıo bu sorunu vsta için ayrı bi sürüm yüklemem gerekir mi samsungun destek sayfasıda samsun yp - u3qb / knt nin yazılımıda yok

• quote:

Orijinalden alıntı: Cristobalinho

bende aldım ben vista kullanıyorum kopyalama yaparken arada sırada durup şarj oluomuş gibi gözüküo ama bunu xp'de yapmıo bu sorunu vsta için ayrı bi sürüm yüklemem gerekir mi samsungun destek sayfasıda samsun yp - u3qb / knt nin yazılımıda yok

Alıntıları Göster
    arkadslr ben sandsk exprs mi alsm bunu mu yoksa trekstor sd kart modelini mi?karar weremedm? bi yrdm edin...
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.