Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

quote:

Orjinalden alıntı: jumuu

+1905 katılıyorum.içinde radyo alıcısı olmadıgı için fw ile düzeleceğini sanmıyorum.yoksa herkez radyosuz alır sonra fw ile yükler radyolu olur kimse bosuna fazladan para ödemez...aklıma gelmişken tr 1.10 surumunden baska surum çıktımı????

malesef şuan son sürüm 1.10, valla bikaç günde bir kontrol ediyorum bian önce çıksa da rahatlasak. yani ışığın yanması dert değil ama şarkılarda arada bir çok ufak bi atlama yapıyo ya işte bu çileden çıkarıyor beni...

fw 1.24 ilgilizce.acaba yüklenebilirmi.yanı güvenilirmidir?link asagıda.he bide nasıl yukleniyor?

http://www.servisim.com.tr/download.asp

• quote:

quote:

quote:

+1905 katılıyorum.içinde radyo alıcısı olmadıgı için fw ile düzeleceğini sanmıyorum.yoksa herkez radyosuz alır sonra fw ile yükler radyolu olur kimse bosuna fazladan para ödemez...aklıma gelmişken tr 1.10 surumunden baska surum çıktımı????

malesef şuan son sürüm 1.10, valla bikaç günde bir kontrol ediyorum bian önce çıksa da rahatlasak. yani ışığın yanması dert değil ama şarkılarda arada bir çok ufak bi atlama yapıyo ya işte bu çileden çıkarıyor beni...

fw 1.24 ilgilizce.acaba yüklenebilirmi.yanı güvenilirmidir?link asagıda.he bide nasıl yukleniyor?

Bu Cowon için sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi roscoe36 -- 23 Aralık 2007; 19:56:58 >

• quote:

Orjinalden alıntı: roscoe36

quote:

quote:

quote:

Bu Cowon için sanırın.

gerçekten mi?bende ne güzel seviniyordum u3 yeni fw buldum die.neyse saol büyük bir hatadan kurtardın beni

• arkadaşlar bende şuan itibariyle u3 sahibiyim. gayet güzel bi cihaz..

size bi sorum olacak; mp3 leri ogg formatına çevirirsek kalitesi düşermi?? tavsiye edermisiniz.. malum kapladığı yer bakımından yarı yarıya farkediyor..
  • kulakliklar ve fiyatlari hakkinda pek bi bilgim yok

saniyorum ki 40lira ya guzel kulakliklar alinabilir

bu fiyata gore u3 e en uyumlu kulaklik olarak ne onerirsiniz
  • cx300 ü bu alet ile kullananlar çok memnun.
  • arkadaşlar aletin içindeki ayrı klasörlere ulaşabiliyomuyuz ve şarkıları liste halinde gösterebiliyomuz. ve radyo olmaması sizin için ne kadar dezavantaj . bende korkuyorum radyosuz bişi alırsam pişman olurmuyum diye
  • quote:

Orjinalden alıntı: arfeiniel

kulakliklar ve fiyatlari hakkinda pek bi bilgim yok

saniyorum ki 40lira ya guzel kulakliklar alinabilir

bu fiyata gore u3 e en uyumlu kulaklik olarak ne onerirsiniz

u3 ve cx 300 çok güzel oluyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: philippe

arkadaşlar aletin içindeki ayrı klasörlere ulaşabiliyomuyuz ve şarkıları liste halinde gösterebiliyomuz. ve radyo olmaması sizin için ne kadar dezavantaj . bende korkuyorum radyosuz bişi alırsam pişman olurmuyum diye

ayrı klasör ve liste u3 te mümkün.radyo o kişişel bişi.bende radyo olup olmaması pek bişi ifade etmiyo.ama yolda sıkılıp radyo açmak isteyenler için gerekli.yanı tamamen kişişel zevklere bağlı.
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: philippe

arkadaşlar aletin içindeki ayrı klasörlere ulaşabiliyomuyuz ve şarkıları liste halinde gösterebiliyomuz. ve radyo olmaması sizin için ne kadar dezavantaj . bende korkuyorum radyosuz bişi alırsam pişman olurmuyum diye

ayrı klasör ve liste u3 te mümkün.radyo o kişişel bişi.bende radyo olup olmaması pek bişi ifade etmiyo.ama yolda sıkılıp radyo açmak isteyenler için gerekli.yanı tamamen kişişel zevklere bağlı.

@jumuu çok teşekkür ederim :D bende herhalde şimdi siparişi vericem

• pardon Beyler benim bilgisayarım yok bu ürün yani samsung yp u 3 modeli usb şarj oluyor?sanırsam?
    şarj olayı hakkında biraz bilgisi olan varsa tşk ederim :)
  • doğubank gibi yerlerden 5liraya alabileceğin usb adaptörlerinin yanı sıra, internet veya seçkin mağazalarda bulunan hama gibi markaların 25liralık adaptörleriyle bu şarj işini halledebilirsin. ayrıca benden sana bi tüyo, ps2 varsa evinde onla da şarj edebiliyosun
  • quote:

ayrıca benden sana bi tüyo, ps2 varsa evinde onla da şarj edebiliyosun

çok güzel yaaa!!!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: wortexxx

arkadaşlar bende şuan itibariyle u3 sahibiyim. gayet güzel bi cihaz..

size bi sorum olacak; mp3 leri ogg formatına çevirirsek kalitesi düşermi?? tavsiye edermisiniz.. malum kapladığı yer bakımından yarı yarıya farkediyor..
    bende merak ediyordum nero diye bir program var onun mp3leri ogg yapıyorum.ayarını biraz zor olsada tutturdum. şimdi ki ses kalitesi mp3 orjin haliyle aynı.ve tabiki dosyaların boyutları küçülüyor.küçük bir hesap 220 sarkı varsay herbirinde 1 mb küçülüyor tahminen 220 mb boş yerin oluyor.sizcede iyi değil mi?300 sarkı alabilir sanırım.ve tabiki mp3 player ın ogg formatını desteklemesi sart.u3 destekliyor....

• kardeşimle bana aynı anda samsung yp-u3 2 gb alındı yaklşık 1 aydırda kullanıyorum ses kalitesi tek kelimeyle süper.menüsü çok hızlı.türkçe menüsü var.her şeyi iyi.ama benim 2 sorum olacak;
    1.çalma listesi nasıl hazırlanıyor.
    2.version 1.9 dan sonrası çıktımı.cevaplayanların şimdiden ellerine ve yüreklerine sağlık.cevabı çabuk alırsam çok iyi olur.
  • çalma listesi derken ne demek istediğini anlamadım.yada benim kafam durdu..

u3 için turkce 1.10 fw si var.samsung.com.tr tr sitesine girirsen

sırasıyla bireysel/ses ve görüntü sistemleri/mp3 çalar/yp-u3/indirme merkezi/donanım sürümü...bu sıralamayı yaparsan 1.10 sürümünü indirirsin...kolay gelsin
    )
  • merhaba arkadaşlar ;
    değişik bir sorunum var mp3 leri samsung u3 mp3 playerıma güzel bi şekilde atıp dinleyebiliyorum ancak mesela bir mp3 ü mp3 playerdan bilgisayarıma kopyaladığım zaman mp3 bilgisayarda bozuk çalıyor .
    denemek için bir fotoğrafı mp3 playerdan bilgisayara attım onu da bozmuş fotonun aşağısı yukarısı kaymış.
    Ayrıyeten bilgisayarda usb de bi sorun olmasın diye (bu arada usb im eski tip usb hızlı olan değil) başka bir mp3 playerla denedim. Onda böyle bi problem yok.

Arkadaşlar lütfen yardım edin alalı 10 gün oldu garantiye mi götürmem gerekiyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: cigit

merhaba arkadaşlar ;
    değişik bir sorunum var mp3 leri samsung u3 mp3 playerıma güzel bi şekilde atıp dinleyebiliyorum ancak mesela bir mp3 ü mp3 playerdan bilgisayarıma kopyaladığım zaman mp3 bilgisayarda bozuk çalıyor .
    denemek için bir fotoğrafı mp3 playerdan bilgisayara attım onu da bozmuş fotonun aşağısı yukarısı kaymış.
    Ayrıyeten bilgisayarda usb de bi sorun olmasın diye (bu arada usb im eski tip usb hızlı olan değil) başka bir mp3 playerla denedim. Onda böyle bi problem yok.

Arkadaşlar lütfen yardım edin alalı 10 gün oldu garantiye mi götürmem gerekiyor

bana mp3 player da sorun varmıs gibi gelmedi.daha çok pc de sorun var gibi geldi.usb nin 1.1 olması sorun yaratmaz.sadece 2.0 göre yavaş veri transfer eder.mesela sarkı 2.0 da 15 saniyede mp3 e atıyorsan 1.1 de 25 saniye sürer. evde kullandıgın pc kendi pc mi?varsa arkadasının pc yada internet cafeye git.başka bilgisayarda bi dene.eğer hala sürüyorsa o zaman mp3 te sorun vardır.

• quote:

çalma listesi derken ne demek istediğini anlamadım.yada benim kafam durdu..

u3 için turkce 1.10 fw si var.samsung.com.tr tr sitesine girirsen

sırasıyla bireysel/ses ve görüntü sistemleri/mp3 çalar/yp-u3/indirme merkezi/donanım sürümü...bu sıralamayı yaparsan 1.10 sürümünü indirirsin...kolay gelsin
    )
    öncelikle cevabın için çok teşekkürler.ben çalma listesinden kastım playlist yani musice girince altta playlist var orayı kastettim.hani sevdiğin şarkıları playliste atıyon ordan hepsini sırayla çalıyo.bide samsung.com da YP-U3QB var.benimkinin de kutusunda YP-U3QL yazıyo fark yaparmı?cevaplarınız için saolun.
  • evet arkadaşlar ben de şu an itibariyle aldım bu tatlı aleti.. şunu belirteyim yanında sennheiser MX200 ile istedim.. ancak ses olarak beni tatmin etmedi.. biraz da burn in için beklicem... bundan önce creative muvo2 4GB kullanmıştım daha kalitesiz geldi ona göre.. ama estedik olarak yada taşınabilirlik görüntü ne derseniz diyin muhteşem bi de USB elimde kalacak diye korkuyorum çok hassas bişey yaa kız gibi mübarek.. bu aleti almak isteyenlere yardım olabildiysem ne mutlu bana...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.