Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

bu yeni cıkan fw i yukleyenler biraz kullandıktan sonra izlenimlerini yazabilir mi? ben bu enson cıkandan onceki hakkında sorunlar oldugu icin yeni aldıgım u3 ün fw ini yukseltmedim. eger bu sefer sorunsuz birsey cıktıysa ortaya ozaman yukseltebilirim belki..

tesekkurler simdiden kolay gelsin..
  • yeni fw çıkmış güzel fakat zip in içinden rom dosyası çıktı sadece bunu nasıl yükleyebiliriz ki?
  • How to upgrade Firmware
    - Before upgrade process, please check your battery status.
    and backup all data and files on YP-U3

- Connect the player to your computer.
    - 1st STEP
    . Copy the ''YP-U3.ROM''into ''SYSTEM'' folder of the YP-U3.(Data/System or System)
    . Select Safely Remove Hardware and remove the YP-U3 from the USB port of the computer.
    . When you turn the player on, firmware updates are automatically performed during booting.
    - 2nd STEP
    . Copy the ''YP-U3.RSC''into ''SYSTEM'' folder of the YP-U3.(Data/System or System)
    . Select Safely Remove Hardware and remove the YP-U3 from the USB port of the computer.
    . When you turn the player on, firmware updates are automatically performed during
    - 3rd STEP
    . Format YP-U3 (Setting -> System -> Format)
    * please, backup all data and files on YP-U3 before upgrading
    - Upgrade Done

bu şekilde.update ediyorum ama herhangi bir değişme olup olmadığını fark edebileceğimi sanmıyorum.kulaklığımı temizleyemediğim için karşılaştırma şansım olmayacak.

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 12 Şubat 2008; 18:48:24 >

• quote:

Orjinalden alıntı: positroN

How to upgrade Firmware
    - Before upgrade process, please check your battery status.
    and backup all data and files on YP-U3

- Connect the player to your computer.
    - 1st STEP
    . Copy the ''YP-U3.ROM''into ''SYSTEM'' folder of the YP-U3.(Data/System or System)
    . When you turn the player on, firmware updates are automatically performed during booting.
    - 2nd STEP
    . Copy the ''YP-U3.RSC''into ''SYSTEM'' folder of the YP-U3.(Data/System or System)
    . When you turn the player on, firmware updates are automatically performed during
    - 3rd STEP
    . Format YP-U3 (Setting -> System -> Format)
    * please, backup all data and files on YP-U3 before upgrading
    - Upgrade Done

bu şekilde.update ediyorum ama herhangi bir değişme olup olmadığını fark edebileceğimi sanmıyorum.kulaklığımı temizleyemediğim için karşılaştırma şansım olmayacak.

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

biri bunun türkçesini yazabilirmi????

• yazılım yükseltmesi nasıl yapılır

lüften yazılım yükseltme işleminden önce tüm bilgilerinizi yedekleyiniz ve pil durumunu kontrol ediniz.

mp3 çalarınızı bilgisayara bağlayınız.
    -1. adım
    .yp-u3 deki "system" klasörüne ''YP-U3.ROM'' isimli dosyayı kopyalayın (Data/System or System)
    .güvenli kaldır seçeneği ile aygıtın usb bağlantısını kesin ve aygıtı usb porttan çıkarın
    .aygıtı açık konuma getirdiğiniz zaman yazılım yükseltme işlemi açılış sırasında otomatik olarak başlayacaktır
    -2. adım
    .yp-u3 deki "system" klasörüne 'YP-U3.RSC'' isimli dosyayı kopyalayın (Data/System or System)
    .güvenli kaldır seçeneği ile aygıtın usb bağlantısını kesin ve aygıtı usb porttan çıkarın
    .aygıtı açık konuma getirdiğiniz zaman yazılım yükseltme işlemi açılış sırasında otomatik olarak başlayacaktır.
    -3. adım
    .yp-u3 ü biçimlendirin (Setting -> System -> Format)
    *lütfen tüm verilerinizi yükseltme işleminden önce yedekleyin
    - yükseltme tamamlandı

• quote:

yazılım yükseltmesi nasıl yapılır

lüften yazılım yükseltme işleminden önce tüm bilgilerinizi yedekleyiniz ve pil durumunu kontrol ediniz.

mp3 çalarınızı bilgisayara bağlayınız.
    -1. adım
    .yp-u3 deki "system" klasörüne ''YP-U3.ROM'' isimli dosyayı kopyalayın (Data/System or System)
    .aygıtı açık konuma getirdiğiniz zaman yazılım yükseltme işlemi açılış sırasında otomatik olarak başlayacaktır
    -2. adım
    .yp-u3 deki "system" klasörüne 'YP-U3.RSC'' isimli dosyayı kopyalayın (Data/System or System)
    .aygıtı açık konuma getirdiğiniz zaman yazılım yükseltme işlemi açılış sırasında otomatik olarak başlayacaktır.
    -3. adım
    .yp-u3 ü biçimlendirin (Setting -> System -> Format)
    *lütfen tüm verilerinizi yükseltme işleminden önce yedekleyin
    - yükseltme tamamlandı

teşekkürler..yükledim bu gece ne gibi farklar oldugunu anlamak için 5-6 saat dinlicem.yeterince farklılık/bilgim olursa yarın ne gibi değişiklikler oldugunu yazarım.....

• sabah yükledim, şimdilik ses kalitesi hakkında bi değişiklik olup olmadığı yorumunu yapamıycam ama şarkılarda ufak atlamalar yapıyordu biliyosunuz. bikaç saat dinledim bugün, sorun ortadan kalkmış...
  • kulaklarım beni yanıltmıyorsa bu fw ile birlikte dip gürültüsü birazcık artmış.seste öyle belirgin bir değişme göremedim.cihazın tizleri birazcık kulak tırmalayıcı geliyordu bana bari onu düzeltselermiş.
  • güncelleştirmeyi yaptım ve şarkı geçişlerinde yaşanan takılmaya yine rastladım fakat bu sefer bir kere oldu bir daha da olmadı
    ses kalitesinde ve ya başka bir özellikte artma gözlemleyemedim
    3D EQ ayarındaki boğukluğu alsalar çok iyi olacaktı; en küçük ayardayken bile sesi çok bozuyor ama DNSe'deki rock EQsunu çok beğeniyorum sadece rock müzik türü için değil diğer müzik türleri için de kullanıyorum sesi çok pürüzsüz veriyor sanki
  • 1.12 fw de sarkının sonunda diğer sarkıya geçeceği zman ki takılmalar hiç olmadı.sarkının ortasında (bunun için aynı sarkıyı 12 defa tekrar ettim) takılmalarda hiç bir şekilde olmadı.yalnızca fw yi yükledikten sonraki ilk sarkının ortasında ses gidip geldi.ancak aynı hatayı bir daha yapmadı.bir arkadasımızın dediği gibi dip sesler biraz artmıs.tiz seslerini seven birisiyim.tizler 1.10'a göre biraz daha belirgin.bass konusunda 1.10 fw'si yeterlıydı.1.12'de araştırmadım ama farklılıkta bulamadım.led efekti ise yine aynı.her tusa bastıgımızda yanan led yine 5 sanıyede bir yanıyor. achfighter arkadasım gibi bende her müzik türü için rock kullanıyorum.yalnız rock ta 1.10 fw fark ettiğim bir hata hala devam ediyor ve hiç bir şekilde düzeltilmemiş.dinlediğiniz sarkının bassları kuvvetliyse bass vururken arka fonda ugultu gibi ses çıkıyor.cx 300 kullanıyorum.dns-e açıkken basslardaki bozulmalar olmuyor.daha belirgin farklılıklar ise biraz daha zaman geçtiğimde sizlere mümkün olursa yazıcam.şimdilik bu kadar.

• bugün en az 1 saat dinledikten sonra takılmalara çok az da olsa rastladım ama önceki sürümdeki gibi değil çok dikkatli olarak dinlerseniz fark edebiliyorsunuz
    bir dahaki fw ile mutlaka takılma olayını bitirirler diye düşünüyorum
    bu fw ile gerileme değil az da olsa bir ilerleme kaydedilmiş bence, ama tabiki yetersiz
  • uyuduğum zamanlar hariç mütemadiyen müzik dinleyen bir kişiyim ve çoğunlukla bu iş için u3 ü kullanıyorum ve de kesinlikle dediğiniz türde takılmalara rastlamadım henüz.bir de eq preset kullanmıyorum.normal seçeneği en temiz sesi veriyor(bana göre).bir de kendi yaptığım eq ayarlarını kullanıyorum.belki eq presetleri yüzünden oluyordur.tabi bu demek değil ki u3 de bug yok.üzücü malesef.bunu samsung a e mail olarak atmayı deneyin bir de.

şu ışık konusunu da anlayamadım.tuşa basınca yanacak şekilde ayarlandığında 5 saniyede bir yanması bir hata değil seçimdir.samsung aksini belirtmediğine göre bir şey diyemeyiz.

@jumuu rock seçeneğinde çıkıyor dediğin sesi duymak için çaba göstereceğim.zaten o ayarda ses çok boğuluyor tam olarak nasıl bir ses olduğunu anlayamadım.
  • ben de 3d dns-e ayarlarının hiçbirinde istediğim sonucu alamıyorum, yani seste sürekli bi boğukluk var. tizler ve midler bi garip... bu yüzden kendi oluşturduğum eq ayarlarıyla kullanıyorum ve şuan sesi gayet güzel, eski sürümde de böyleydi zaten. anlaşılan, son sürümde sadece şarkı atlama sorununu düzeltmişler
  • quote:

uyuduğum zamanlar hariç mütemadiyen müzik dinleyen bir kişiyim ve çoğunlukla bu iş için u3 ü kullanıyorum ve de kesinlikle dediğiniz türde takılmalara rastlamadım henüz.bir de eq preset kullanmıyorum.normal seçeneği en temiz sesi veriyor(bana göre).bir de kendi yaptığım eq ayarlarını kullanıyorum.belki eq presetleri yüzünden oluyordur.tabi bu demek değil ki u3 de bug yok.üzücü malesef.bunu samsung a e mail olarak atmayı deneyin bir de.

şu ışık konusunu da anlayamadım.tuşa basınca yanacak şekilde ayarlandığında 5 saniyede bir yanması bir hata değil seçimdir.samsung aksini belirtmediğine göre bir şey diyemeyiz.

@jumuu rock seçeneğinde çıkıyor dediğin sesi duymak için çaba göstereceğim.zaten o ayarda ses çok boğuluyor tam olarak nasıl bir ses olduğunu anlayamadım.

bu ses söyle oluyor=ses kaçta olursa olsun fark etmez bass vurdugu zaman özellikle sadece bass oldugunda arka fon yani vokallerin sesini duydugumuz frekansta böyle bir ses çıkıyor.çok dikkat ettim.örnek müzik vermek gerekirse(istanbul attack-elleri çak ve sagopa kajmer-baytar)bu iki sarkının yaklasık ilk 20 sanıye içerisinde basslar ön plana çıkıyor.deneme için bu iki sarkıyı dinlemenizi tavsiye ederim.

ışık konusunda haklısın.5 sanıyede bir yanması kesinlikle hata değil.bilincli yapıldıgı belli.ama anlamdığım konu su=neden her tuşa bastıgımızda yanması gerekirken ekstradan 5 sanıyede bir yanıyor.bu sarj bakımından fazla fark etmese bile yine ufakta olsa sarj yiyordur...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 15 Şubat 2008; 16:07:36 >

• arkadaşlar radyodan kayıt yapabiliyomuyuz peki???
  • Settings'ten LED efektini kapalı konuma aldın bende led hiç yanmıyr artık,
    dokunmatik tuşlar alışkanlık gerektiriyor ses çıkışı da öyle çok yüksek değil ama yine de fiyatına göre hoş bir MP3 özellikle playlist ve menü kullanımı benim çok hoşuma gitti, bir de şu radyo işi hallolursa çok güzel olacak.

Birde yabancı bir sitede gördüm yp-u3 için silikon kılıf var Türkiye'de de bulabilirmiyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cupim26 -- 26 Şubat 2008; 17:16:35 >
  • Ben şu an u2 kullanıyorum
    bunda menüde skip interval seçme şansı var (ben onu 30 sec olarak kullanıyorum)
    yani bir şarkı çalarken sağ sol tuşlarına basınca ne yapması gerektiğini ayarlıyorsunuz.
    Bu benim için çok önemli.Podcast türü şeyler dinlediğimden mesela 40 küsür dakikada azıcık geri almak istediğimde diğer mp3 e geçmesini istemiyorum (ne yazık ki biçok playerda böyle oluyor sonra aynı yere dönebilmek için 5 dakika onla uğraşıyorsunuz)
    Neyse sonuç olarak sorum şu u2 de settings>music>skip interval menüsü var u3 te de var mı
  • @multimatom bahsettiğin seçenek mevcut
  • Çok sağol positroN bu tip şeyleri internette araştırarak bulamıyoruz ancak böyle birbirimizin yardımıyla

herhalde alıcam artık bi sorum daha olacak
    acaba tuşların dokunmatik gibi olması sorun oluyor mu?
    Daha önce arkadaşta böyle bi cihaz vardı (cowon iaudio 7)
    menulerde gezmek bile çok zor oluyordu.
    Siz alıştınız mı?
  • bu cihazı satın aldığımın ertesi günü ablam bana "tuşları dokunmatikmiş bunun" deyince dokunmatik olduğunu hatırladım diyeyim.
    biliyorsun samsung un menüsü o kadar hızlı ki yavaş, normal ve hızlı diye 3 adet menü hızı seçeneği koymuşlar.tuşlara hafifçe dokunulduğu zaman tepki veriyorlar.bundan dolayı kontrol etmesi gayet zevkli.hiç bir sıkıntı yok.hatta u2 den daha kolay diyebilirim.u2 nin de şu hissi harika tabi ki.
    yalnız, tuşları kullanmadığın zamanlarda tuş kilidine daha çok ihtiyaç duyacaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 20 Mart 2008; 22:02:55 >
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.