Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mp3 çalarını gülegüle kullanmanı dilerim :) usb konusunda da o kadar endişelenme bence, geçenlerde pc ye bağlıyken resmen tekmeledim sadece usb den çıktı yere düştü, ben ucu pc de kalmıştır diyodum ama şans işte.. hala daha sapasağlam olduğuna göre öyle kız gibi de değildir korkma :D hem bu kadar kusur kadı kızında da olur :P
  • eyvallah kardeşim.. ilk gün korkusu işte 2sene götürse beni yeter.. dikkat edersek de gider herhalde.. tek sorunum ses yaa.. düşük geliyo bana hakbüki hard metal falan da dinlemem
  • quote:

Orjinalden alıntı: copyright05

evet arkadaşlar ben de şu an itibariyle aldım bu tatlı aleti.. şunu belirteyim yanında sennheiser MX200 ile istedim.. ancak ses olarak beni tatmin etmedi.. biraz da burn in için beklicem... bundan önce creative muvo2 4GB kullanmıştım daha kalitesiz geldi ona göre.. ama estedik olarak yada taşınabilirlik görüntü ne derseniz diyin muhteşem bi de USB elimde kalacak diye korkuyorum çok hassas bişey yaa kız gibi mübarek.. bu aleti almak isteyenlere yardım olabildiysem ne mutlu bana...

bir keresinde kasanın yanında bulunan usb yuvaya takmıştım sonra aleti orada unutup pat diye kasayı yan yatırdım kapağını açmak için
    lotoda tek rakam yüzünden ikramiye kaybetmiş gibi oldum bir an.
    kasayı kaldırınca paramparça plastik kokteyli beklerken karşımda sapasağlam cihazı görünce afalladım.gayette sağlamdı sadece usb şeysinin ucunda milimetrelik yer kırılmış o da herhangi bir şeye etkisi olan bir yer değildi.

ben cx300 kullanıyorum, inanki sesi 30 dan fazla açmak mümkün değil.tabi son seste işkence edip kulağı alıştırınca öyle de dinlenebiliyor.mx200 ü kullanmadım, belki empedansı yüksek bir kulaklıktır o nedenle az gelmiş olabilir.iem kulaklıklar gibi yalıtımı da yok.keşke onu almak yerine ep 630 alsaydın cx300le hemen hemen aynı kalitede ama daha ucuz.35 ytl civarı.

u3 ün dahil olduğu sınıf muvo2 den farklı.hem fiyat hem şekil olarak alt seviye bir cihaz olmasına karşın bence sesi gayet kaliteli.o boyutlarda daha fazla kalite için i river s10 türü bir cihaz daha mantıklı olacaktır.yünbin tane özellik yerine sadece müzik dinlemeyi pratik hale getirmeye odaklanmış bir cihaz.o şekilde kabul etmek lazım.
    bundan önce u2 kullanmıştım az da olsa onun ses kalitesi daha iyidi.belki fw güncellemeleriyle az bir şey daha sesi değişebilir.

• quote:

Orjinalden alıntı: copyright05

eyvallah kardeşim.. ilk gün korkusu işte 2sene götürse beni yeter.. dikkat edersek de gider herhalde.. tek sorunum ses yaa.. düşük geliyo bana hakbüki hard metal falan da dinlemem

2sene götürür bana göre, farkındayım sallandığı için o usb parçası çok sakat görünüyor ama işte baya kullanışlı geliyor bana
    sesin kısık gelmesi konusunda xqw1 nin dediği gibi kulaklığın empedans olayı bunda etkili olabilir. ben philips she8500 kulak içi kulaklık kullanıyorum, 16ohm dur. düşün yani normalde ortalama bi kulaklıktan baya daha az ses veriyor olmasına rağmen sorunsuz olarak dinliyorum otobüste falan. sesi gayet yeterli. mx200 32ohm şimdi netten baktığıma göre, dolayısıyla hangi mp3 çalara bağlarsan bağla, sıradan bi kulaklıktan daha düşük bi ses alırsın

• gönlüme su serptin be helcaraxe:D boşuna mı aldık yani bu kulaklığı ya laptopa bağlıyorum USB i sallanıyo beşik gibi, sakar birine 2sene .çok fazla
  • usb konusuna pek takılma yaa, gittiği kadar gitsin işte :D
    kulaklık konusunda ise direnç olayı baya etki ediyor. kutudan çıkan kulaklık ep370 16ohm olması lazım, senin mx200 ile karşılaştırdığında ses seviyelerinde fark görebilirsin. yeni bi kulaklık alacaksan 16ohm olmasına dikkat et ve özellikle kulak içi kulaklık alırsan gürültülü ortamlarda dış sesten fazla etkilenmeyeceğin için sesi yüksek seviyelere getirmeden rahatlıkla müzik dinleyebilirsin. bu sayede kulak sağlığını da korumuş olursun

kulak içi kulaklık konusunda ep630 yüksek oranda bas sesler veren bi kulaklık olması lazım, cx300 daha dengelidir. bu yüzden ep630 alacaksan önce bi denemeni tavsiye ederim, tiz seslerde biraz düşük kalabiliyor ama tabii cx300 aralarındaki 2kat fiyat farkını hakeder mi burası da tartışılır :D

• selam herkese

1 hafta once ben de yeni bir U3 aldim. Aslinda ucuz olsun diye sandisk sd-mx7 2GB (79ytl) aldim fakat eve geldim actim ve acikcasi pek icime sinmedi. ekrani renkli ama pek birseye benzemiyor. Ayrica sarkilari sanatcı-album vs seklinde siraliyor ve de kendi ozel kablosuyla sarj etmek zorundasiniz. Sonra teknosada 1 gun icinde degistirdikleri icin uzerine para verip u3 aldim. ve bu alet gercekten hakediyor fiyatini (139ytl fiyati buarada) gercekten kaliteli ve dizayni gercekten guzel. Kullanim kolay. Hertarafta sarj edilebilir.

fakat benim 1 sorum olacak. Versiyon olarak 1.07 tr yaziyor. sitesinde 1.10 var. bu ikisi arasinda farklar nedir ? sitesinde yazmıyor da

herkse kolay gelsin tesekkurler

• quote:

Orjinalden alıntı: kyle1306

selam herkese

1 hafta once ben de yeni bir U3 aldim. Aslinda ucuz olsun diye sandisk sd-mx7 2GB (79ytl) aldim fakat eve geldim actim ve acikcasi pek icime sinmedi. ekrani renkli ama pek birseye benzemiyor. Ayrica sarkilari sanatcı-album vs seklinde siraliyor ve de kendi ozel kablosuyla sarj etmek zorundasiniz. Sonra teknosada 1 gun icinde degistirdikleri icin uzerine para verip u3 aldim. ve bu alet gercekten hakediyor fiyatini (139ytl fiyati buarada) gercekten kaliteli ve dizayni gercekten guzel. Kullanim kolay. Hertarafta sarj edilebilir.

fakat benim 1 sorum olacak. Versiyon olarak 1.07 tr yaziyor. sitesinde 1.10 var. bu ikisi arasinda farklar nedir ? sitesinde yazmıyor da

herkse kolay gelsin tesekkurler

öncelikle gülegüle kullanmanı dilerim, fw olarak şuan için güncellemeni tavsiye etmem. son sürümde şarkılarda çok nadir de olsa çok kısa süreli bi atlama yapıyor. önceki sürümlerde bu yoktu. bir de led ışığı button moduna aldığında normalde sadece tuşa dokunduğunda led lerin yanması gerekirken, şarkı çalarken bekleme moduna geçtiğinde yani ekran kapandığında 4saniyede bir kendinden yanıp sönüyor. eski ericsson telefonlar gibi :D

yani benim tavsiyem, fw bırak böyle kalsın yeni sürüm çıktığında onu yüklersin

• yardımcı oldugun icin cok tesekkurler
  • quote:

Orjinalden alıntı: elboron

quote:

Orjinalden alıntı: jumuu

çalma listesi derken ne demek istediğini anlamadım.yada benim kafam durdu..

u3 için turkce 1.10 fw si var.samsung.com.tr tr sitesine girirsen

sırasıyla bireysel/ses ve görüntü sistemleri/mp3 çalar/yp-u3/indirme merkezi/donanım sürümü...bu sıralamayı yaparsan 1.10 sürümünü indirirsin...kolay gelsin
    )
    öncelikle cevabın için çok teşekkürler.ben çalma listesinden kastım playlist yani musice girince altta playlist var orayı kastettim.hani sevdiğin şarkıları playliste atıyon ordan hepsini sırayla çalıyo.bide samsung.com da YP-U3QB var.benimkinin de kutusunda YP-U3QL yazıyo fark yaparmı?cevaplarınız için saolun.

playist söyle yapılıyor.sarkılar arasında dolasırken (isimlerin sıralı gözüktüğü)kullanıcı/user tusuna basarsan hangi sarkıda bastıysan basında yıldız işareti belirir.ve o sarkı playistte atarsın.işte bu kadar....

• Bilgiler için sağolun

• u2 ile u3 ün ses kalitesi arasında fark var mı??
  • bu fiyata almaya degmez 100 ytl 1 gb üstüne üstlük vasat bir marka olan samsung ürünleri cok kalitesiz ve pahalı satıyor diyorum bircok ürününü kullandım bu kadar garanti problemi yasamadim ben gelmis gecmis en kotu marka samsung bu paraya bu mp3 çalarıda almaya degmez arkadas almis aldim elime kullandıim 1 gün falan mavi rengi vardı onda ilk bakista guzel gibi geliyor ama kulaklıkları falan basit yani sesi yüksek cıkmıyor metal muzik dinleyen bir insan olarak bu mp3 çalarda metal dinlenmez diyorum pop müziklerde yeterli seviyede caliyor fakat sesi yuksek degil arkadas cok ovuyor ama biraz dis yuzeyi kaliteli o da orta seviyeli onun disinda samsung kotu bir marka hic degmez bakmayin cok sacma bir urun ve marka.
  • quote:

Orjinalden alıntı: balticstorm

bu fiyata almaya degmez 100 ytl 1 gb üstüne üstlük vasat bir marka olan samsung ürünleri cok kalitesiz ve pahalı satıyor diyorum bircok ürününü kullandım bu kadar garanti problemi yasamadim ben gelmis gecmis en kotu marka samsung bu paraya bu mp3 çalarıda almaya degmez arkadas almis aldim elime kullandıim 1 gün falan mavi rengi vardı onda ilk bakista guzel gibi geliyor ama kulaklıkları falan basit yani sesi yüksek cıkmıyor metal muzik dinleyen bir insan olarak bu mp3 çalarda metal dinlenmez diyorum pop müziklerde yeterli seviyede caliyor fakat sesi yuksek degil arkada
    s cok ovuyor ama biraz dis yuzeyi kaliteli o da orta seviyeli onun disinda samsung kotu bir marka hic degmez bakmayin cok sacma bir urun ve marka.

ürünü beğenmemiş ya da garanti problemi yaşamış olabilirsin bu gayet normal.herkes beğenmek zorunda değil ama ses çıkışı ölçülebilen bir değer olduğu için bunu öznel yorumlamak son derece yanlış.kanal başı 20mW ses çıkış gücü olan bir cihazdan bahsediyoruz.bir çok mp3 çaların ses çıkış değeri çoğunlukla 3-5 mW arasında değişiyor.ab ses yönetmeliğine takılmayanlar da genelde 10-15 mW ses çıkışına sahip.20 nW üzerine çıkan mp3 çalar görmek ender rastlanır bir durum.bunları öğrenmek için internette test sitesi benzeri yerlerde mp3 çalarların ses çıkış güçlerine göz atmak yeterli.yanında gelen kulaklık kötü ve direnci yüksek olduğu için cihaz az ses veriyor diyemeyiz.kulaklık kısıtlayıcı bir etki yapıyor.1000 liraya i pod da alsak onda da beş para etmez bir kulaklık geliyor.çoğu marka maliyeti arttırmamak için cd den bile kısıtlama yaparken, mp3 çalarların yanında gelen kulaklıklardan üstün kalite beklemek doğru olmaz.

• balticstorm söylermisin metal müzik için özel bi mp3 player mı var? bence fiyatına göre oldukça iyi performansı var. bu fiyata çok daha kalitelisi varsa hangi marka olduğunu söylermisin bizde bilelim ondan alırız ses çıkış gücü gayet güzel ve yüksek olduğunu düşünüyorum.. güzel bi kulaklıkla çok harika ses alabilirsiniz.. kendi kulaklığıda çok kötü değil. bende ayrıca creative zen vision M var yanında verilen kulaklık bundan iyi değildi ki cihazın fiyatı bunun 5 katı..
  • arkadaşlar tartışmaya gerek yok aleti kullananlar bilir nasıl bişey olduğunu.. şu da bi gerçek ben almadan önce biliyordum kulaklığın nasıl bişey geleceğini o yüzden kulaklıkla sipariş verdim.. samsunga has bi özellik de değil ayrıca bu.. creative sony gibi markaların bir çoğunun kullandım, kalite açısından eşdeğer,estetik açısından ötürü laf edecek biri varsa da beri gelsin..
  • ama arkadaslar adam dogru soyluyor 20mW ses cıkıs gucu var samsung'un fakat 16 ohm impedansı var onu da unutmayalım 20mW olması pek onemli empadans 16 ohm olduktan sonra 10mW, 32ohm lik mp3 çalar fark atar ona yani.
  • Arkadaşlar bende 2 gün önce bu aletten bi tane aldım. Eve gelip açtım. Gerek ses kallitesi gerekse yapıldığı metaryal çok kaliteliydi. Ancak bugün müzik dinlerken küt diye kilitlendi ekranı öylece kaldı. Daha sonra hold tuşu aktifken kullanıcı ve play tuşuna bastım bu seferde ekran gitti mavi led ışığı yandı ve böyle kaldı. Bilgisayara bağlıyorum yinede tık yok. Sanırım benim yapabileceğim bişey yok

Neyse sonuç olarak Samsung gibi dünya çapında ün yapmış bi markanın cihazının bu kadar çabuk sürede arıza çıkartması benim markaya karşı güvenimi yok etti. Yarın aldığım yere götürcem. Umarım servis kısa sürede halleder. Ama bana sorarsanızki mp3 çalara karşı görüşün nedir diye Bence ses kalitesi mükemmel yanında gelen kulaklarda banim için yeterli fakat bu kilitlenme olayı kötü oldu. Herkese iyi günler
  • quote:

Orjinalden alıntı: fukay

Arkadaşlar bende 2 gün önce bu aletten bi tane aldım. Eve gelip açtım. Gerek ses kallitesi gerekse yapıldığı metaryal çok kaliteliydi. Ancak bugün müzik dinlerken küt diye kilitlendi ekranı öylece kaldı. Daha sonra hold tuşu aktifken kullanıcı ve play tuşuna bastım bu seferde ekran gitti mavi led ışığı yandı ve böyle kaldı. Bilgisayara bağlıyorum yinede tık yok. Sanırım benim yapabileceğim bişey yok

Neyse sonuç olarak Samsung gibi dünya çapında ün yapmış bi markanın cihazının bu kadar çabuk sürede arıza çıkartması benim markaya karşı güvenimi yok etti. Yarın aldığım yere götürcem. Umarım servis kısa sürede halleder. Ama bana sorarsanızki mp3 çalara karşı görüşün nedir diye Bence ses kalitesi mükemmel yanında gelen kulaklarda banim için yeterli fakat bu kilitlenme olayı kötü oldu. Herkese iyi günler

arkadaşım geçmiş olsun, daha yeni bi üründe bu şekilde bi sorunla karşılaşman tabiiki kötü olmuş. umarım serviste seni fazla uğraştırmazlar da hevesin kaçmadan u3 ün tadını çıkartabilirsin ;)

Samsung ürünlerini yoğun olarak kullanıyo olmama rağmen şunu söyleyebilirim, kalite olarak gerçekten çok iyiler zaten dünyanın en büyük elektronik şirketi konumundalar ama yazılım konusunda baya daha çalışmaları gerekiyor. Gerek telefonları olsun gerekse diğer ürünleri, yazılım eksikliklerini çok sık görüyoruz malesef. Ama yine de bu beni samsung ürünlerini kullanmaktan vazgeçiremiyor

• Arkadaşlar yeni fw miz 1.12 yayınlanmış, "global download center" dan indirip yükleyebilirsiniz...

bu da direk linki:

http://www.samsung.com/us/support/download/supportDownDetail.do?group=&type=&subtype=&model_nm=YP-U3ZB&mType=FM&dType=G&cttID=1844941&disp_nm=YP-U3ZB

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helcaraxe -- 12 Şubat 2008; 12:28:28 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.