Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: multimatom

Ben şu an u2 kullanıyorum
    bunda menüde skip interval seçme şansı var (ben onu 30 sec olarak kullanıyorum)
    yani bir şarkı çalarken sağ sol tuşlarına basınca ne yapması gerektiğini ayarlıyorsunuz.
    Bu benim için çok önemli.Podcast türü şeyler dinlediğimden mesela 40 küsür dakikada azıcık geri almak istediğimde diğer mp3 e geçmesini istemiyorum (ne yazık ki biçok playerda böyle oluyor sonra aynı yere dönebilmek için 5 dakika onla uğraşıyorsunuz)
    Neyse sonuç olarak sorum şu u2 de settings>music>skip interval menüsü var u3 te de var mı

menüde skip interval seçeneği mevcut. yani sağ sol tuşlarına bastığında belirttiğin saniye kadar ileri ve geri alıyor, ki senin istediğin de bu sanırım.

ama sana bi uyarı yapmak istiyorum. eğer u2 kullanıyorsan, o aletin son fw versiyonunda ses kalitesi mükemmeldi bana göre. şuan u3 alırsan, o aleti özlersin gibime geliyor.
    u3 ün ses kalitesine lafım yok, dip ses tamamen sıfırlanmış ve bazı frekansları çok güzel ayırabiliyor ama özellikle yüksek frekanslı seslerde bi eksiklik söz konusu. yani, müzik dinlerken tiz sesleri herzaman için bir garip bulacaksın. onca DNSe seçeneği arasında ben yeterli düzeyde tiz sese ulaşamadığım için kendi düzenlediğim ekolayzır ayarını kullanıyorum. bu sorun gelecek fw ile düzeltilmez mi? tabiki düzeltilir ama işte bir süre daha beklememiz gerekiyor. bende ilk olarak samsung u1 vardı, ses kalitesi güzeldi ama son fw ile gerçekten canlı bir sese sahip oldu. u2 nin son fw ile verdiği sese hayranım. şimdi u3 bunların yanında bazı alanlarda eksik kalıyor ama bu eksiklik kapatılıcak tabiki, o zamanı bekliyoruz.

• açıklaman için teşekkür ederim.

Bendeki u2 radyosuz 512 mb olduğundan u3 Almak istedim
    Çünkü onda 2 gb seçeneği var hem de yurtdışından getirteceğimden radyolu olacak.
    Ucuza da mal olacak o yüzden u3 tam bana göre gibi gözüküyo
    -dokunmatik tuşlar hariç :( -

Ses kalitesi konusuna gelince zaten müzik için iriver t10 kullanıyorum.
    2 Saatlik radyo programları vs. için u2 kullanıyorum.
    (Dinlediğim prog. belki beğenirsinwww.radyodan.com dan mp3 olarak indirelebiliniyor.)

"Dediğim özellik"trekstorda vardır diyip 2gb trekstor aldım bende nt den
    Ama olmadığını görünce samsung u3 ü düşünmeye başladım.

Bugünde muhtemelen siparişi vereceğim.Sağolun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 21 Mart 2008; 13:21:33 >

• Selam arkadaşlar yarın bu ürününden alacağım güncellemeyi yaptıktan sonra size detaylı bilgiler veririm alacağım fiyat 85 ytl ve 2gb şimdilik hoşcakalın...
  • arkadaslar bende samsung u3 aldım sesinden gayet memnunum ama bir sorum olacak cihazın şarjı bitince sarkının sonunda kapanıyor. ve bir daha açılmıyor şarja takıyorum hiç tanımıyor ole kalıyor . sonra bi zaman deniyorum açılıyor .şimdi de ikinci keredir ole oldu kapalı ve açılmıyor bozuk olabilir mi acaba. acil yanıtlarsanız sevinirim yoksa gondericem geriye daha alalı 2 gün olmadı
  • bugün aldım mükemmel başka bişey demiyorum kuşkunuz varsa alın direk pişman olmazsınız sesi mükemmel 30 da yolda yürürken bişey duyamıyorsun çok şık çok ufak :D yani alınası bi ürün
  • Arkadaşlar sonunda u3 aldım .Gerçekten çok güzelmiş. Ama bir sorum var
    Şarkıları mp 3 çalar üzerinden silemiyor muyuz? U2 de vardı bu özellik bunda yoksa üzülürüm.
  • müzik>sistem>dosyayı sil<
  • Benimkinde system dosyası müzikte değil Settingste
    oradada dosyayı sil yok
    Benimki Fm radyolu model olduğundan firmware si farklıdır belki.
    Yeni çıkan fw de olur inşallah

Ek:Firmware mtp idi mtp-msc dönüşümünü yaptım.
    Şimdi hem pc de çıkarılabilir disk olarak görünüyor
    Hem de music klasörü dosya dosya görünüyor,
    Silme menüsü de geldi.

http://anythingbutipod.com/forum/showthread.php?t=17656&page=8
    http://rapid share.de/files/38002662/DFU.ZIP.html

Linklerinden yararlanarak istediğiniz firmwareyi yükleyebilirsiniz
    (normal yollarla farklı fw ler(Msc-Mtp) kurulmuyor)
    Ayrıca bozulan u3 leri de Dfu programıyla hayata döndürebilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi multimatom -- 29 Mart 2008; 5:27:40 >

• Son durumda artık benim de tavsiye edebileceğim bir mp 3 çalar oldu.
    Gerçekten çok ince,çok şık,pili uzun gidiyor, ses çıkışı ve kalitesi çok iyi
    Almayı düşünenlere tavsiye ederim.
  • şimdi aldım bu kadar müthiş ses vereceğini tahmin etmiyordum.gerçekten harika bir alet..bu arada şarj bitti usb ye takdım şarj aluyor demi şimdi????
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tacox

şimdi aldım bu kadar müthiş ses vereceğini tahmin etmiyordum.gerçekten harika bir alet..bu arada şarj bitti usb ye takdım şarj aluyor demi şimdi????

evet
  • kulaklık seçimini böyle yapsam nasıl olur??

http://www.weblebi.com/UrunDetaylari.aspx?Id=el_kQoB8JxPPvl7hn8DvsA
  • Arkadaşlar bende son bir haftadı bu mp3 player dan kullanıyorum fakat daha önce kimsenin söylemediği bir şey var...

Bence ses biraz arka planda kalıyor bu player da.Yani tam tok bir ses alamıyorsunuz.

daha önce kullandığım bazı creative lerde de bu sorun oluyordu.Bu soruna sadec i-pod ve biraz kulllanma imkanı bulduğum i-river da rastlamadım acaba bendeki player da mı bi problem var yoksa genel kanı bu şekilde mi?

Not:ben bu sorunu cep amfisi ve iyi bir kulaklıkla aşabildim ama arıızalı mı diye merak etmiyor da değilim

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

cx500 siparişi de verdim çarşamba günü bir de onunla dener yorumlarımı iletirim

iyi forumlar...

• Resimdeki kulaklık shure e2c tavsiye etmem

1.10 ve 1.12 firmware leriyle de denedim ikisinin de de aynı sorun var

ayrıca tüm ekolayzer ayarlarını da denedimama kişisel eq ayarı öneriniz varsa açığım R&B dinlerim genelllikle
  •  ...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi

(en güzeli normal preset yine de)
    @burak9006 u3 fena değil de i river ile kapışacak kadar da değil
  • arkadaslar merhaba pazar gunu ıtıbarıyle bu urunu aldım cıne sarkıları attım super hersey yolunda gıdıodu takı bugun dınleyene kadar bı anda ekran dondu kaldı ne ıler ne gerı hıc bı tus calısmıyor calan muzıgın adıda ekranda kaldı acılmıo kapanmı napcam sımdı ben bunu camdanmı atsam acaba
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinna1907

arkadaslar merhaba pazar gunu ıtıbarıyle bu urunu aldım cıne sarkıları attım super hersey yolunda gıdıodu takı bugun dınleyene kadar bı anda ekran dondu kaldı ne ıler ne gerı hıc bı tus calısmıyor calan muzıgın adıda ekranda kaldı acılmıo kapanmı napcam sımdı ben bunu camdanmı atsam acaba

şarjı bitene kadar mecbur bekleyecen birde ürün kapanında yeni firmware atmayı dene
  • calıstı bı anda kendıne geldı bende actım su anda denıorum kıtlenecekmı dıe umarım tekrar olmas
  • quote:

Orjinalden alıntı: arinna1907

calıstı bı anda kendıne geldı bende actım su anda denıorum kıtlenecekmı dıe umarım tekrar olmas

hadi geçmiş olsun
    kullandığın fw yazar mısın? belki donma sorunu ondan kaynaklanıyordur..
  • bılmıroum desem komıkmı olur yenı aldıgım ıcın ınceleyemedım pek muzıklerı attım sadece
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.