Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • allaallaa, 1.10 ile kilitlenme sorununa hiç rastlamadım. kaldı ki bu aleti ilk alanlardan biriyim. bir daha kilitlenirse servise başvurmanda bence fayda var...
    buarada sakın aldanıpta son fw olan 1.12 yi yükleme, pişman olursun
  • yok yokk yuklemem kalsın olece yetıyo bana evet bı daha kıtlenırse mutlaka goturucem bu arada rengıde pembe kızlar ıcın ıdeal bence gayette gusel gozukuo menusu fln
  • ben yeşil rengine bayılmıştım ama gittim siyahını aldım yeşil bende "biraz" sırıtırdı sanki :P
  • arkadaşlar bende samsung mp3 çalar aldım ama urun kapanıyor sarkının sonunda çok sonra tekrar açılıyo servise gonderdim 15 gün sonra geldi sorun yok dediler şimdi yine kapandı tekrar gonderin dediler.
    ben utunu atmayı düşünüyorum artık çok sinirlendim.
    bunun yazılım guncellemesi falan yapsam açılınca düzelirmi elinde son firmware olan varsa verebilmi ekran açılınca 1,10 tr falan yazıyo du sanırım çok fazla kullanamadığım için hatıırlayamıyorum .
  • sanırım 1.12 nerden indircem ben onu yardım cı olurmusunuz acaba
  • yeşili yoktu benım aldıgım yerde sıyah ve pembe vardı yesılın tonuna baglı tabı sırıtıp sırıtmaması pembe fosforlu resmen

bence hiç degıstırme yenısını ıste ole daha kotu oluyo bence yorumları okudumda daha kotu olmasın benımkıde takılıodu bugun calıstı mesela harıka hıc takılmada yapmıyo umarım duzelır
  • en son fw yani 1.12, umarım sorununu çözmeye yeter ama şarkılarda takılma yaptığı için ben eski sürüme döndürdüm cihazı..
    http://downloadcenter.samsung.com/content/FM/200802/20080212143445890_YP_U3_MSC_FW_VER1.12_TR_080204_WEB.zip

ayrıca yeşili valla çok güzeldi kaçırmışsın ahhah içine kurt düşüriyim biraz :P

• yapma yahuu ben zaten pembeyı gorunce atladım offf merak ettım sımcık neyse calıssında rengı o kadarda möhim değil
  • umarım düzgün çalışır ve bi daha sorun yaşatmaz... çalışmazsa da değiştirir yeşilini alırsın fena mı?
  • eheheh neden olmasın gercı orda yesıl yoktu ama penpeside gusel calsında dedıgın gıbı sorun cıkarmasın sınırlenıorum sonra
  • madem sinirleniyosun, aklı varsa sorun çıkartmaz

arkadaşlar radyo olayında bi gelişme yok dimi?
  • güzel alet dorusu...benim bi arkadaşımda bundan vardı(mavi-2 gb sanırım)ama sonylerle karşılaştırınca biraz sönük kaldı arkadaşım memnun,ses kalitesinde kulaklıkta farklılıklar oluyor mu?arkadaşımın kulaklığı sürekli cızırtı yapıyor oysa alalı daha 3 ay olmamıştı alternatif kulaklık olarak ne önerirsiniz?
  • bugün bizzat test ettim, kasa çok hoş...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Voldroy5

güzel alet dorusu...benim bi arkadaşımda bundan vardı(mavi-2 gb sanırım)ama sonylerle karşılaştırınca biraz sönük kaldı arkadaşım memnun,ses kalitesinde kulaklıkta farklılıklar oluyor mu?arkadaşımın kulaklığı sürekli cızırtı yapıyor oysa alalı daha 3 ay olmamıştı alternatif kulaklık olarak ne önerirsiniz?

kulaklık çok farkediyor tabii kiben mesela şu anda cx500le ve ep630la kullanıyorum kesinlikle ses kalitesi güzel olan bir cihaz

Kutudan çıkan kulaklıklar berbat arkadaşın bir an önce değiştirsin

• ben de bunun 2 gb siyah olanını yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum. sürümü 1.10 .aldığımda zaten öyleydi ama bu arada atlamaları ve şarkı bitimindeki takılmaları ben de yaşıyorum. bu sürüm yükleme olayından anlamadığım için de bir şey yapma ihtiyacı hissetmedim. ama gerçekten samsung kalitesini herkese tavsiye ediyorum.
  • bu başlığı zaman zaman takip et, düzgün bi sürüm çıktığında burdan bilgi edinirsin. güncelleme işlemi çok basit, eğer yeni sürüm çıkarsa linkini ve yükleme şeklinin detaylı anlatımını burdan veririm...
  • [Deleted by Admins]
  • Hayır istersen gösteririm sana kasayı ayıp ediyon valla...
  • fiyatı da uygunmuş. acaba ses kalitesi nasıldır ki??
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.