Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben teşekkür ederim arkadaşım... Cihazını sorunsuz bir şekilde, iyi günlerde kullanmanı dilerim...
  • ben cuma hb den aldm.siparis verdm hemen teslimata hazir kargoya teslim ediliyor yazdi..yeni dizayn yapmslar daha ayrintili olmus..ya bu sarkiyi gormeme olayi pc olmadgindan deneyemiorm ama ilk albumu attigm zaman baktm gormedi tekrar attm gordu sonra toptan attm simdi 1albumu gormuo belki sarkilarn formati farklidir..alet bana 1.10tr surumu geldi son surum herhal ...ama demin siberstorede cowon u3 1gb 122ytl olmus.%50indrm yapmslar icim gitti ..iade etmek istesm hb kabul eder mi ki yaf?
  • quote:

Orjinalden alıntı: quicksand
    ama demin siberstorede cowon u3 1gb 122ytl olmus.%50indrm yapmslar icim gitti ..iade etmek istesm hb kabul eder mi ki yaf?

güzel fiyat ama o kadar da abartılacak gibi değil yani. cowonun 2gb ve garantili olanı 190liraydı doğubankta. iade konusunu hb ye sor istersen ama baya uğraştırırlar ve biliyosun iade için onaya gitmesi falan gerekiyor ve baya bi süre bekletiyolar. değer mi orasına sen cevap ver...
  • 60mw ses cikisi radyo lcd ekran ..bi suru sey guzel alet ..nettn almanin sorunlari bi suru sey para iadesi yerine hediye ceki veriolar bide o iptal..ama smsngda cok guzel sesi gorunumu .... bide bende muzik atarken sorun cikarmasa...
  • klasördeki müzikleri görmeme sorunu bende de var.ve bişi daha.yaptıgım ses kayıtlarını hemen dinlemek istiyormusunuz die soruyor ya dinleyim yada dinlemeyim sonra kayıtlar klasörüne baktığımda kayıt yok çıkıyor.dosya silmeye girdiğimde yaptıgım kayıt tekrar gözüküyor.bilgisayara bağladıgımda bilgisayarda görüyor.ama kayıt klasöründe gözükmüyor.sizde de oluyormu?
  • kayitta sorun yok bende.ama kaytta yasadklarinin aynisi bende albumlerde oluo...cikarn bi firmware..samsunga mail mi atsam ki?
  • samsung a mesaj attım konta yönlendırdı.orayada attım (yeni bir versiyon varmı diye) şimdi cevabını beklıyorum.geldıgı gibi hemen sizinle paylaşıcam.
  • öyleyse konta hepimiz mesaj gönderelim, bi süre sonra bıkar samsunga iletirler bu isteğimizi. eninde sonunda fw güncellemeleri çıkıcak bu cihaz için ama en kısa sürede çıkması adına biraz rahatsız edelim şunları. en azından ben ilk mesajımı yazıyorum...
  • u2 nin ses kalitesi daha iyiydi sanki?@Helcaraxe fw ile yükselir diyorsun.umarım bir an önce yeni fw çıkar.
  • yani dinleyemiyeceğimiz sesin olması mantıksız yani 40da zaten bir süre sonra kulagını acıtıyor gerek yok bence su halde bile yüksek ve kaliteli ses veriyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi q7uicksand -- 18 Kasım 2007; 16:35:54 >
  • quote:

yani dinleyemiyeceğimiz sesin olması mantıksız yani 40da zaten bir süre sonra kulagını acıtıyor gerek yok bence su halde bile yüksek ve kaliteli ses veriyor...

yüksek ses=kalite değil ki.ben u2 den daha net bir ses alıyordum.aradaki farkı kelimelerle ifade edemem ama u2 biraz daha iyiydi sanki.
  • yüksek ve kaliteli ses veriyor dedim aynı anda deil yani bende senin gibi düşünüorum yanlıs anlasılmıs
  • quote:

Orjinalden alıntı: Helcaraxe

ses kalitesi konusunda göreceli bir kavram olduğu kesin, kimi insan bas seslere hastadır kimisi çok abartmadan orta düzeyde dinlemeyi tercih eder. benim zevkim basların normalin üzerinde ama çok abartı olmaması ve orta-tiz seslerin de müziğe renk katması. cihazın tüm EQ ayarlarını denedim, dnse falan ne varsa göz attım ama yok, sesler boğuk kalıyor. kime göre, neye göre dersen aynı kulaklıklarla eski mp3 çalarlarımla kıyasladığımı söyleyebilirim. yp-u2 nin sesi son versiyonlar çok deli bi hal almıştı, u1 de aynı şekilde. u1 in 3.150 sürümüyle sesi gerçekten çok canlıydı. şuan bu u3 ün sesi bana, u1 in ilk hallerinin biraz gelişmiş halini anımsatıyor. yani kendine gelmesi için fw çıkmasını bekliycez...

ses kalitesi ve yüksekliği konusunda fikirlerim gayet açık sanırım. u1 modelinin kanal başına çıkış gücü 14mw ama u3 modelinin 20mw. fakat aynı kulaklık ve şarkıyla iki cihazı karşılaştırınca ses gücü bazında u1 daha üstün. ama şunu hatırlıyorum, u1 i ilk aldığımda da sesi çok yüksek değildi ve boğuk kalıyordu. zamanla fw ile düzeltildi...

• ne zaman cıkar sitede hala 1.08 sürümü var yaf :S
  • quote:

ne zaman cıkar sitede hala 1.08 sürümü var yaf :S

buyur kardeş 1.10 türkçe versiyonu indir aşağıdaki linkten... samsungun sitesinden indirdim...

rapidshare.com/files/70809364/Samsung_YP_U3__1.10_TR_.rar.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi freefine -- 19 Kasım 2007; 17:29:14 >
  • saol kardesm bende yolladıgın versiyon yüklü geldi ondan şaşırdıydım :)
  • nebileyim :) sitesinde 1.08 var hala yazınca bende sandım ki sende 1.10 yüklü değil...
  • ondan şimdi sitesinde 1.08 var yeni die 1.10 u koymasınlar :)
  • alla alla şimdide playlist yapamıyorum.(zaten hiç yapmamıştım).u2 de gayet net bir şekilde menüde sarkı üzerine gelip kullanıcı tuşuna basıp yanında yıldız çıkıyordu böylece playlistte kayıt oluyordu.aynısını u3 yapıyorum(u2 ile u3 playlist yapma şekilleri aynı)ilk önce yıldız çıkıyo şarkı klasöründen çıkınca tekrar girdiğimde yıldızlar kayboluyo.ve playlist hiç bir şekilde olmuyor.öyle yaptım böyle yaptım bi beceremedim.şundan süpeleniyorum.ben klasörleri slow,türkçe,yabancı,gibi isimler vererek ayırıyorum(düzenli tertipli oluyor sarkıyı aramaya gerek kalmıyor)acaba diyorum ondan mı?müzik klasörünün içine atıyorum yine kabul etmiyor,müzik klasörünün oldugu yere atıyorum(müzik yazıyo ya aynı sıraya)gene olmuyo.bilen biri varsa yardımcı olsun allah aşkına.

not:kont'a gönderdiğim ''yeni fw nerden bulucaz''' mailine hala cevap gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jumuu -- 19 Kasım 2007; 18:22:55 >

• ya bende de boyle sorun olmustu sistemden format attım düzeldiydi dene bakalım bi
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.