Şimdi Ara

...::: Samsung U3 :::... Müziğe Renk Geldi (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
250
Cevap
0
Favori
26.313
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bende dün beyaz u3 aldım ve ses kalitesi nwz-815 e göre tabi ki de kötü ama şık ve küçük..yani tam aradığım gibi bir mp3 player...ama şarj konusunda dediklerinizden işkillendim bakalım...6 saat mi dayanacak ben 15 saat daynıyor uzun uzun dinlerim diye aldım çoğunlukla
  • arkadaşlar eq ayarına giriyorum ama bir türlü kayıt yapamıyorum. nedenini bilen varmı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: tnakresss

arkadaşlar eq ayarına giriyorum ama bir türlü kayıt yapamıyorum. nedenini bilen varmı?

eq ayarını yaptıktan sonra play tusuna bas.o zaman kayıt oluyor...
  • ya kardeşler 2 sorum olucak

1. firmware ile radyodan kayıt bi gün gerçekleşebilir mi

2.ben de 1.10 kullanıyodum yanında TR yazıyodu 1.12yi yükledim WA yazıyo yanlış bi şey yapmış olabilir miyim bişey fark eder mi
  • yaa u3 um açılmıyor yaa napmam lazım acele lütfen yaa çok kötü oldum ben yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesocano

yaa u3 um açılmıyor yaa napmam lazım acele lütfen yaa çok kötü oldum ben yaa

firmware i tekrar kur
  • bi sorum olacak arkadaşlar bende u3zb var. samsung un sitesinde u3j için 1.13 fw si var. benimkine denedim olmadı tabi. ne farkı var bu u3j nin benimkinden?? benimkine uygun 1.13 fw var mıdır??
  • quote:

Orjinalden alıntı: tolgaustun88

quote:

Orjinalden alıntı: mesocano

yaa u3 um açılmıyor yaa napmam lazım acele lütfen yaa çok kötü oldum ben yaa

firmware i tekrar kur

bu arada sorun değişti pc takınca biraz şarj doldu herhalde sonra açmaya kalktım fakat ekrana görüntü gelmiyo sadece ses geliyo o kadar bu arada açmadan nasıl yüklicem daha dorusu göremeden ???
  • yardım edin lütfen yaa sizin için bekliyorum yoksa garantiye göndercem... garantiye göndermek istemiyom aslında u3 suz yol çekilmiyor yaa bi göndercem artık nezaman gelir ALLAH bilir sürekli seyahat eden birisiyim
  • bu aleti ankarada nerde bulabilirim acaba?
  • yaklaşık 9 aydır u3 kullanıyorum. dinlerken bir kaç kez mp3 te donma oldu. kulaklıktan aşırı rahatsızlık verici bir ses, ekrandaysa sadece donma vardı. ilkinde resetlemeyi bilmiyordum o yüzden koydum bir kenara kendi kendine şarjının bitmesini bekledim. daha sonra ise (tahminlerime göre yaptığım şey resetleme oluyor) hold tuşu ile rec tuşuna aynı anda bastım. ve sorun çözüldü. şimdi ise sormak istediğim bir kaç soru var.

* benim yaptığım cihazı resetlemek mi oluyor?
    * bu gibi bir problemle tekrar karşılaşırsam resetlemeliyim yoksa servise mi vermeliyim?

Mp3 player ımdan genel olarak çok memnunum, şarj kalitesi olsun, ses kalitesi ve yeterli hafızasıyla isteklerime fazlasıyla cevap veriyor. Ancak bu gibi problemler yaşadığımda tedirgin oluyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: redhot

yaklaşık 9 aydır u3 kullanıyorum. dinlerken bir kaç kez mp3 te donma oldu. kulaklıktan aşırı rahatsızlık verici bir ses, ekrandaysa sadece donma vardı. ilkinde resetlemeyi bilmiyordum o yüzden koydum bir kenara kendi kendine şarjının bitmesini bekledim. daha sonra ise (tahminlerime göre yaptığım şey resetleme oluyor) hold tuşu ile rec tuşuna aynı anda bastım. ve sorun çözüldü. şimdi ise sormak istediğim bir kaç soru var.

* benim yaptığım cihazı resetlemek mi oluyor?
    * bu gibi bir problemle tekrar karşılaşırsam resetlemeliyim yoksa servise mi vermeliyim?

Mp3 player ımdan genel olarak çok memnunum, şarj kalitesi olsun, ses kalitesi ve yeterli hafızasıyla isteklerime fazlasıyla cevap veriyor. Ancak bu gibi problemler yaşadığımda tedirgin oluyorum.

U3 lerde genel bir yazılım problemi var.Servise göndersen bile en fazla güncel firmware'i yükleyeceklerdir.Ciddi bir problem değil bence .ve senin yaptığın evet resetlemek.fakat hold + rec şeklinde bir tuş kombinesi olduğunu bilmiyordum

• quote:

Orjinalden alıntı: ERTRUL

U3 lerde genel bir yazılım problemi var.Servise göndersen bile en fazla güncel firmware'i yükleyeceklerdir.Ciddi bir problem değil bence .ve senin yaptığın evet resetlemek.fakat hold + rec şeklinde bir tuş kombinesi olduğunu bilmiyordum

servise göndermeyi düşünmedim çok ciddi bir problemle karşılaşmadığım sürece çünkü biliyorum beni tatmin edici bir cevap alamayacağım kendilerinden. hold+ rec i kendim buldum diğer cihazlarda olurmu bilmem ama benim cihazımda resetlemek için bildiğim tek yöntem. umarım sorunsuz devam ederim kullanmaya. u3ümü seviyorum:)
  • Yaa ne zaman çıkacak bu yeni fw yaa?
  • bugün aldım bende radyolu 1 gb versiyonundan..
    cihazımız güzel yalnız bi türlü sesi istediğim kıvama getiremedim,bas güçlendirmeyi açınca seçilmiş ekolayzırı iptal ediyor:(
    arkadaşlar hangi ayarlarda en iyi sesi alırım?(bu arada rock metal dinliyorum)
  • uzun bi zamandır yazmıyordum artık yazayım dedim..u3 yanında gelen klipsi bilirsiniz u3'e takarak cebimin dış tarafına takıyorum böylece önemli bi anda müziği durdurup işimi hallediyorum(çok işe yarıyor)....dediğim gibi u3'ü cebinizin dışına takmakla bazı dezavantajınızda olmuyor değil 1. bir yere çarpmak süretiyle hasar verebilirsiniz 2. (bunu neredeyse her akşam yaşıyorum)cebimin dışında oldugunda havanın sıcaklıgına göre u3 değişiyor.soğuk havalarda özellikle 5 dereceden düşük sıcaklıklarda u3 donuyor.donma derken sarkı takılıyor ve hiç bir tus aktif değil.hemen resetliyorum(reset atmayı bilmeyenler için hold tusu aktifken rec+play tusuna 3 saniye süresince basılı tutun)yeniden açıyorum.ama oda ne? sanki biri geri sarmaya almış gibi sarkılar kendi kendine geri sarılıyor...2-3 defa res attıktan sonra normale dönüyor.almayı düşünen arkadaşlar için söylüyorum.2007 eylül ayından beri kullanıyorum en az 30 kere yere düşmüştür(hatta 2 defa üstüne bastım hiç servise gitmedi.donanım olarak çok sağlam.hatta aşırı sağlam(gösterilerde kendi üzerinden araba geçirenler gibi u3'ün üzerinden araba geçirmeyi düşünüyorum .sarj süresi için sunları sölim..iş yerinde u3'ü ipod kolonlarına bağlıyorum sabah 9 akşam 6 arasında 15-16-17 ses seviyesinde dinliyorum.. akşam baktıgımda 1 kademe sarj kalmış oluyor..yani çok rahat 10-12 saat sarj gidiyor..bide söyle bi durum var.normal kulaklık kullanıyorsanız(cx300 gibi dışarıdan sesi kesme özelliği bulunmayan)dışardan gelen sesleri kesmek için sesi 30 seviyesinde dinlemek zorunda kalıyorsunuz.(ortalama)..cx300 gibi yalıtımlı kulaklıkla 20 seviyedeki ses fazlasıyla yeterli..

şimdilik bu kadar.bence bu civardaki fiyata alabileceğiniz en iyi mp3;u3 olacaktır.hem kalite hem ses hemde karizma açısından..

• kötü bir mp3 player dokunmatik tuşlar çok sorunlu ses kalitesi vasat,neye göre derseniz sony ye creative e göre derim,hakkını yemeyim mintondan iyi:)
    sattım kurtuldum
  • quote:

Orjinalden alıntı: nuada

kötü bir mp3 player dokunmatik tuşlar çok sorunlu ses kalitesi vasat,neye göre derseniz sony ye creative e göre derim,hakkını yemeyim mintondan iyi:)
    sattım kurtuldum

subatın 18'de alınmış,subatın 20'de satılmış...pehhh 2 günlük kullanmayla nası böle karara vardın???... yazıyı okuyanda bişi bilio sanacak...
  • Kullandığım süre içinde gerçekten verdiğim parayı hakeden bir cihazdı hatta o kadar küçük ki kaybettim :D
  • selam arkadaşlar.. ya bende de bu U3 mp3 çalardan vardı fakat geçen gün arkadaş yanlışılkla içindeki tüm müziikleri silerken kendi sistem klasorlerinide silmiş ve şimdi mp3 çalardan müzik dinleyemiyorum:S ne yapmalıyım tam olarak ??
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.