Şimdi Ara

Samsung UE46H7000 vs. Samsung UE48H6470 Hangisi? Bu akşam alınacak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
1.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Uzun araştırmalardan sonra alternatiflerimi bu iki TV'ye kadar indirdim.

- UE46H7000'i VatanBilgisayar'dan 2700 TL'ye alacağım.

- UE48H6470'i Kliksa'dan 2250 TL'ye alacağım. (Wordpuan, çek, avantajix düştükten sonraki fiyat)

(Konuya girmeden başta şöyle bir sorum olacak. 1)UE48H6500 ve UE48H6470 arasındaki tek fark UE48H6500'de çift tuner olması olarak biliyorum. Aralarında 250 TL'lik bir fark var. Bu sebeple H6470'e yöneldim. Aralarında başka bir fark var mı acaba? UE48H6470'de 1 adet dahili uydu alıcısı var ancak bu HD mi tam teyit edemedim siz ne dersiniz? )

Mağzada iki televizyonu da inceledim. Açıkçası H7000'de görüntü daha güzel geldi gözüme. Zaten TV'leri kapatıp panele baktığınızda H7000'nin daha parlak bir paneli olduğunu görürsünüz. Ayrıca dış çerçevesi daha şık ve metal.
    Farklı olarak MicroDiming özelliği var.
    Çift tuneri var.
    2'li MultiScreen özelliği var.
    Yenileme sıklığı 800Hz, H6470 ise 400 Hz
    Instant On hızlı açılma var.

Şimdi sorulara geçelim.

2) Bu kadar extra özellik saydım sizce 450 TL'lik farkı verip H7000 almaya değer mi?
    3) Kliksa'dan TV alınır mı açıkçası internetten almaktansa mağzadan almak daha güvenliymiş gibi geliyor?

• Ben olsam H7000i alırdım. Yurtdışı kaynaklı sitelerde tek olumsuz tarafının pahalı olması yazılıyor. Bu aralar 3.000in altına düştüğüne göre alınabilir seviyede.

Dün hatta Teknosa'da gördüm, benim gözüme biraz ufak göründü, Phillips 47" bi LCD gördüm, onu daha çok beğendim. Size tavsiyem bu fiyata alınacak bir ürünü almadan önce yerinde incelemeniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim h6470 aldi, ben h7000..
    Başta goruntu h7000'de daha canlı ve doğal iken ışık sızmasından dolayı servis versiyonu güncelletince hemen hemen 6470'le aynı oldu gibi. benim versiyon 2113'den 2116'ya çıkarıldı, H6470'de 2115.
    Bence ışık sızmasını minimuma getirmek için samsung yazılımla bi şeyler yapıyor ve her ne yapıyorsa görüntüyü bozuyor.
    Bendeki ışık sızmasında da çok bir şey değişmedi.

Bu arada philips'in geçen seneki modeli 7108'i de bir tanıdıkda yakından inceledim, kesinlikle görüntüsü samsungun her iki modelini de çok geride bırakıyor.
    Smart'ın yavaşlığını sallarsan philips'i de düşün derim.
  • Yukarıda saydıklarından başka bir fark daha 7000 serisinde kullanılan paneller.
    Ben aradaki fiyat farkına değer diye düşünüp tercihimi H7000den yana kullandım.
    Kurulum henüz yapılmadı. Ürün ile ilgili araştırdığım kadarı ile sorunsuz bir panel olduğunu gördüm. Tavsiyem 46 H7000 yönünde olur bu yüzden
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LG 49SJ800V kullanan var mı?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.