22.12.2011 tarihinde B.paşa Forum İstanbul Teknosa' dan Samsung UE46D7000 bir Tv aldım.Aradan geçen bir kaç gün sonra film izlerken tv nin sol köşesinde ve sağ köşesinde ışık sızmalarının ve siyah zemindede sağ ortaya doğru bulutlanmaların olduğunu gözledim.Panel ısındıkça siyah zeminde bulutlanmalar epeyce ortaya çıkmaya başladı.Bu durum beni çok rahatsız etti sonuçta epeyce bir para vererek alıyorsunuz bu ürünü.Işık sızması, siyah rengin gösterilmesini engelliyor ve ışık sızması olan yerlerde görüntü kaybına yol açıyor bu bir fabrikasyon hatası ayıplı ürün.Bu probleme istinaden Samsung' tan servis kaydı oluşturdum 30.12.2011 e randevu verildi.O gün servis geldi ve ürünün konrol için röntgenini çekileceğini götürüleceğini bildirdi ama araçta yer olmadığı için 31.12.2011 günü alacaklarını söylediler tabi o günde gelinmedi yılbaşı bahane edilerek 02.01.2012 günü tv alındı.Yani servisteki keşmekeşlik ve ürünün arkasındaki garanti müşteri memnuniyeti sanırım bu kadar olur Samsung un adına yakışacak çok güzel haraketler bunlar.Bugün aranıyor ve tv de problem yok (ayıplı) ürün bana teslim edilecek diye bilgi veriliyor.Ben o kadar para vermişim ve ürün problemli ama bana problemsiz diye yutturulmak isteniyor.Ayıplı malı bana ayıpsız diye tekrar yollanması bu markanın nerelerde olduğunun güzel bir örneği.Samsung un adına hiç yakışmayacak bir durum ve bu model ve markayı alacak arkadaşların bir kez daha düşünmesini istiyorum.Samsung un müşteri memnuniyeti ve garantisinin ne kadara arkasında durduğunun güzel bir örneği.Sıkıntı yaşamak istemiyorsanız bir kez daha düşünün derim.