Şimdi Ara

Samsung ve Xerox Toner dolumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Burada el ile gösterilen yerlerde civata var bunları sökün.Daha sonra mavi ok ile gösterilen yerlerde tırnaklar bunlardan kurtarmak için ise kahverengi ok ile gösterilen yerden baskı uygulayın kapak açılacaktır.(Baskı uygulamadanda geliştireceğiniz herhangi bir yöntemlede tırnaklardan kurtarabilirsiniz).Şimdi tozu koyacağınız hazne karşınızda tozunuz doldurabilirsiniz.Bu kadar basit.

• çok güzel sağol

peki toz nasıl bişey olacak

belli bir özelliği varmıdır

marka felan

nerde bulunur

standart fotokopi tozu olurmu
  • Tozu sarf malzemeleri satan yerlerden bulabilirsiniz.Dikkat etmeniz gereken her yazıcının ki ayrıdır.Kalınlıkları ve sertlikleri değişiyor tozların.Yanlız Xerox için aldığınızı imkanlarınız yoksa samsung tada kullanabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecekonline -- 25 Kasım 2006; 23:40:17 >
  • saolasın gelecekonline..
    bana renkli lazer yazıcı tavsiye edermisin kafam karışık
    Konica 2450 almayı düşünüyom ama dolumcunun biri bana xerox 6120 al dedi
    napcamı şaşırdım.Yardım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: tokarev

saolasın gelecekonline..
    bana renkli lazer yazıcı tavsiye edermisin kafam karışık
    Konica 2450 almayı düşünüyom ama dolumcunun biri bana xerox 6120 al dedi
    napcamı şaşırdım.Yardım.

Bakın bu bazı durumlara göre değişir

kullanacağınız yere,maddi imkanlara,kullanım sıklığına,eve mi işe mi .Bunuda belirtseydiniz iyi olurdu.

Eğer ikisi arasında seçim yapmak gerekirse bende xerox derim hem özellikleri hemde yaygın servis ve parça olanağı açısından,ayrıca konicanın asıl işi bu değil bildiğiniz gibi tabi bu yazıcını kaliteli olmadığı anlamına gelmiyor.Üstelik aralarında çok fazlada fiyat farkı var.
    Dediğim gibi kullanacağınız yere,maddi imkanlara,kullanım sıklığına,evde mi işte mi kullanacaksınız bunlarda önemli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecekonline -- 26 Kasım 2006; 1:23:52 >

• Öncelikle bu faydalı bilgileri verdiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Bende şu anda canon s200 mürekkepli yazıcı var ama lasere geçmeyi düşünüyorum.Aklıma takılan bazı şeyler var. Cevaplandırırsanız çok memnun olurum.
    Bir dolumda ne kadarlık toz alıyor. Toner tozlarının kilosu yada neyle ölçülüp satılıyorsa ne kadardır. Hazneye dolum yaparken dikkat etmemiz gereken bir durum var mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yazıcının Toner Modelini Bulmak
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.