< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freşş -- 11 Mart 2017; 19:7:3 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freşş -- 11 Mart 2017; 19:7:3 > |
F Freşş demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
Büyük konuşmayayım, evlenirsem böyle saçma sapan hiçbir şeyi yaptırtmamda yapmamda. Sandığa oturmalar, kesmeyen makaslar, açılmayan kapılar, yetmeyen paralar, daha neler neler. |
Saçma sapan bir adet...
Aynı mevzu bizde de oldu, sandık değil kapıyı açmayıp para istiyorsun. Damadın ailesi çok ısrar etti "yapın, adettir" diye, annem-babam "asla, bize yakışmaz" dediler. Bilmem kimin adetidir ama bence gayet çirkin ve seviyesiz bir adet. Utanmadan orda pazarlık yapıp, para koparmaya mı çalışacağım öylesine mutlu bir günde? Gerek yok, para ile mal mı satıyoruz? Ayıp. |
Dugune bile karsi olan benim tutumum karsisinda kendi dugunumde asla bu tip hareketlere izin vermedim. Dunyanin parasini alan davulcu normalde aldiginin iki katini almis olsa bile bahsis icin yanima geldiginde kovaladim doverdim bile. Cimri falan degilim dugunun en alasi yapildi sinirsiz ickili yemekli suslemesi iviri ziviri ciddi paralar harcandi, takilan takilar masraflarin yarisini bile kurtarmadi. Ama yok kiz alirken kapida bekleyip para isteme yok ceyiz sandigi oturmalari araba bilmemne sacma sapan para istenen adetlerin hic birini yasamadim. Yasasaydim ciddi tatsizlik cikartirdim. Cingenelik gibi geliyor bana. Bir tane nikah yapilirdi, dugune harcadigim parayla maimi de tatile cikardik yeminle. O kadar gereksiz bir sey dugun. Bir de uzerine adetten para isteyecekler ha?
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsntrk -- 10 Mart 2017; 8:25:23 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |